Merhaba kizlar.internetten biriyle tanıştım.aslinda kişiliğime karakterime uygun olmayan bi tanışma şekli ama anlik bi ruh haliyle başladı.ilk basta yazisirken guzel bi etkileşim oldu aramizda.muhabbetimiz akiciydi,samimi geliyordu.ayni sehirdeydik.ortak arkadaslarimiz çıktı.sonra telefonla gorusmeye başladık.bakis acilarimiz yakindi birbirine.ordada muhabbet iyi devam etti derken
Görüşelim dedik ve dün akşam görüştük.şaşkındım çünkü daha 5 gün olmuştu
tanışalı.Kendime inanamadım,napıyorum ben dedim bu duyguların etkisiyle biraz
kasıldım.ne olduğunu anlayamadım yani.etkilenip etkilenmediğimi bilmiyorum.
Görür görmez bir histe oluşmadı bende.kendisine bi ara ne amaçla internetten birisyle tanışma
İhtiyacı hissettin gibi bi soru sordum.öyle bi amacım yoktu.muhabbet,tanışma,
Güzel vakit geçirmek tarzı şeyler söyledi.o an kendimi vakit gecirmelik bi kiz gibi hissettim.Boşanmış bir bayanım.bunuda biliyr.Herkesin boşanmış bi insana bakış açısı farklıdır.senin bakış açın nasıl
Bilmiyorum ama açık açık söyleyebilirsin sıkıntı olmaz dedim.benm icin hic bir onemi yok insanlik daha onemlidir dedi.
boşanma sebebimi sordu.hiç boşanmış bir bayan gibi durmuyosun
Karşımda dedi.telefndaki ve yazismalarimizdan biraz daha farkli bi Insan duruyrdu karşımda.bi ara yaptigim bi esprinin ardindan elini omzuma atti kendine dogru çekti.bende uzaklastim.yani ilk gorusmede ne kadar dogru bi durum?bana biraz ters geldi.bidaha hata yapmak cok agir gelir.artık bos iliskilere harcayacak vaktim yok.bu konuyu açma sebebim onun bana ne
Amaçla yaklaştığını tam çözememem.kafama çok takıldı bir sonuca varamadım.kendimi rahatca ifade edebiliyrm ona karsi oda anlayabilen bi insan gibi.iletisimimizde iyi.ozellikle telefonda ama bazi seylerde ters geldi.sizce ne yapmaliyim,nasil davranmaliyim?
Görüşelim dedik ve dün akşam görüştük.şaşkındım çünkü daha 5 gün olmuştu
tanışalı.Kendime inanamadım,napıyorum ben dedim bu duyguların etkisiyle biraz
kasıldım.ne olduğunu anlayamadım yani.etkilenip etkilenmediğimi bilmiyorum.
Görür görmez bir histe oluşmadı bende.kendisine bi ara ne amaçla internetten birisyle tanışma
İhtiyacı hissettin gibi bi soru sordum.öyle bi amacım yoktu.muhabbet,tanışma,
Güzel vakit geçirmek tarzı şeyler söyledi.o an kendimi vakit gecirmelik bi kiz gibi hissettim.Boşanmış bir bayanım.bunuda biliyr.Herkesin boşanmış bi insana bakış açısı farklıdır.senin bakış açın nasıl
Bilmiyorum ama açık açık söyleyebilirsin sıkıntı olmaz dedim.benm icin hic bir onemi yok insanlik daha onemlidir dedi.
boşanma sebebimi sordu.hiç boşanmış bir bayan gibi durmuyosun
Karşımda dedi.telefndaki ve yazismalarimizdan biraz daha farkli bi Insan duruyrdu karşımda.bi ara yaptigim bi esprinin ardindan elini omzuma atti kendine dogru çekti.bende uzaklastim.yani ilk gorusmede ne kadar dogru bi durum?bana biraz ters geldi.bidaha hata yapmak cok agir gelir.artık bos iliskilere harcayacak vaktim yok.bu konuyu açma sebebim onun bana ne
Amaçla yaklaştığını tam çözememem.kafama çok takıldı bir sonuca varamadım.kendimi rahatca ifade edebiliyrm ona karsi oda anlayabilen bi insan gibi.iletisimimizde iyi.ozellikle telefonda ama bazi seylerde ters geldi.sizce ne yapmaliyim,nasil davranmaliyim?