- Konu Sahibi evelynraven
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan 4 yıl önce biri çıktı karşıma ve onu çok sevdim. Hayatımda ilk aşık olduğum kişiydi. Bu duyguyu ilk onda tattım. Ama aşkın tatlı yanını değil acı yanını yaşadım. Hala seviyorum korkarım ki ne kadar bunu kendimden saklamaya çalışsam da an ve an onu içimde yaşıyor kalbimde hissediyorum. Onu unutmak istiyorum tekrar birini sevmek ama yapamıyorum. Tüm ruhumu, kalbimi esir aldı sanki. Gözüm ondan başkasını görmüyor, kalbim ondan başkasına meyletmiyor. Sevgili olmadık hiç ama içimde çok derin bir yara bıraktı. Hem de defalarca! Duygularımı biliyordu ümitler verdi seviyorum dedi her defasında baş başa bıraktı beni verdiği acı ile. Benim hikayem çok uzun anlatacağım bir çok şey var ama özet olarak bu kadar yeterli diye düşünüyorum ve faza ayrıntıya girmiyorum. Sizinde kızlar var mı böyle benim gibi birini sevememe ve birini sevmekten korkma gibi durumlarınız?
Bunu ben de bilmiyorum korkuyorum bağlanmaktan dedi bir çok şey söyledi. Tam birlikteliğe adım atacakken yine gitti korkup kaçıp. Şunu söyleyebilirim ki 3 yıl önce filan bir kızla çıktı kız buna çok yaptı oynadı gibi resmen ve ayrıldı sonra. Benim sevdiğim kişi ise onun yasını tuttu hep ve şöyle bir tahminim var ki herhalde o kızı unuttuğunu zannedip bana yöneldi seviyorum diye. Ama sonradan gördü ki hala unutamadığını ve benden de vazgeçti. Evet eminim sevgimden kesinlikle adım, varlığım gibi eminim..Bunun aşk olduğundan emin misiniz? Yoksa hiç elde edememenin verdiği takıntı olabilir mi? Bundan emin olmalısınız. Sonracıma insanlarla tanıştığınız an hani sevmeye çalışmayın arkadaşça vakit geçirin ve zaten o size uyarsa hoşlanmaya başlarsınız yavaş yavaş.. neden birlikte olmadınız peki
Beni anlatmışsın kesinlikle! Aynı şeyleri ben de yaşadım canım ben de Allaha havale ettim.Tıpatıp aynı durumu yaşıyoruz. 7 yıl oldu. Ben kimseye seni seviyorum demedim, diyemedim. Hala seviyor musun dersen, hayır! Benden vazgeçtikten sonraki 1 yılım faciaydı resmen. Depresyonlar hayattan kopmalar... Hakkımı helal etmiyorum. Bir insan ancak o kadar çok sevilebilirdi. Bir insan için o kadar çok endişe duyulurdu, Allah'ın ondan ayırmamalı için o kadar çok dua edilirdi ancak. Ama olmadı işte. Nasip. O yaşta o kasar büyük bir sevgiyle bağlanmak... Sanki o duygum tükenmiş gibi. Korkudan mıdır bittiğinden midir yok kimseyi sevemiyorum. Emin olamıyorum. Ziyan edilecek sevgi kaldı mı bilmiyorum. Hayatıma girmek isteyen biri olur mu ki sever mi ki? Umutsuzum. Yalnız kalacağım, binbir türlü teselli örneği veriyorum kendime. Her şeyin hayırlısı...
o zaman iki seçenek var, yine bi şans diye koşmak birinci seçenek bu ama benim tercih etmediğim.Bunu ben de bilmiyorum korkuyorum bağlanmaktan dedi bir çok şey söyledi. Tam birlikteliğe adım atacakken yine gitti korkup kaçıp. Şunu söyleyebilirim ki 3 yıl önce filan bir kızla çıktı kız buna çok yaptı oynadı gibi resmen ve ayrıldı sonra. Benim sevdiğim kişi ise onun yasını tuttu hep ve şöyle bir tahminim var ki herhalde o kızı unuttuğunu zannedip bana yöneldi seviyorum diye. Ama sonradan gördü ki hala unutamadığını ve benden de vazgeçti. Evet eminim sevgimden kesinlikle adım, varlığım gibi eminim..
Bravo!Oldu ve cok sancılı geçiyor. Ben uzun uğraşlar verip sevmekten vazgecm3k için oradan oraya koşarken biri çıktı karşıma. Iyi geldi sevdim ohhhh dedim demekki sevgid3n korku neymiş bak sevebildin. Hataydi.... evlendim. 3 yil oldu 2 yaşında oğlum var. Eşimi çoook seviyorum. Hata demem neden mi? Birinin acısını bastirmaya çalışırken karşıma cikti v3 ona oyle bir tutundumki gözüm birşeyi gormez oldu. Sakın onun acısını baskasiyla bastırma. Yaşa tüket ve bitir. Sonra aşk zaten gelir.:)
Artık pek gücüm yok bir yanım bekliyor bir yanım hayatına devam etmelisin diyor. İkisi arasında bir yerlerdeyim. Yoruldum artık. Tekrardan kaldığım yerden devam etmeliyim dediğiniz gibi.o zaman iki seçenek var, yine bi şans diye koşmak birinci seçenek bu ama benim tercih etmediğim.
ikincisi ise tamamen hayatından çıkıp kendiyolunuza devam etmek.. devam edemeseniz de etmeye çalışmak, eder gibi görünmek.
Çok doğru ben de senin gibi düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızdabu bence sende biraz takıntı olmuş elde etme duygusu gibi aynısı bendede olmuştu hiç sevgili olmamıştık ama konuşuyorduk arkadaştan bir tık öte gibi yakın olmaya korkuyordu ama o sıralar hemen kendine başka birini bulup sevgili oldu.Her şey olucağına varır sonuçta ucuz kurtulmuşum diyorum ben eğer seni gerçekten sevseydi bir yolunu bulup seninle olurdu etrafındaki kişilere bak yeni biri çıkabilir karşına herşeyin hayırlısı zamanla geçiyo :)
emin ol geçiyor bende 3 yıl önce böyle sevdim saçının teline kadar hep ümit verdi en sonunda yapamam dedi gitti hiç sevgili olmadık bir gün baktım o bensiz olmayı seçti ve gitti ben neden acı çekeyim dedim? Unuttum çünkü gerçekten kararlıydım yıllar sonra tekrar sevdim oda adam çıkmadı napalım şansıma küstüm unutuluyor yani yeter ki isyeBundan 4 yıl önce biri çıktı karşıma ve onu çok sevdim. Hayatımda ilk aşık olduğum kişiydi. Bu duyguyu ilk onda tattım. Ama aşkın tatlı yanını değil acı yanını yaşadım. Hala seviyorum korkarım ki ne kadar bunu kendimden saklamaya çalışsam da an ve an onu içimde yaşıyor kalbimde hissediyorum. Onu unutmak istiyorum tekrar birini sevmek ama yapamıyorum. Tüm ruhumu, kalbimi esir aldı sanki. Gözüm ondan başkasını görmüyor, kalbim ondan başkasına meyletmiyor. Sevgili olmadık hiç ama içimde çok derin bir yara bıraktı. Hem de defalarca! Duygularımı biliyordu ümitler verdi seviyorum dedi her defasında baş başa bıraktı beni verdiği acı ile. Benim hikayem çok uzun anlatacağım bir çok şey var ama özet olarak bu kadar yeterli diye düşünüyorum ve faza ayrıntıya girmiyorum. Sizinde kızlar var mı böyle benim gibi birini sevememe ve birini sevmekten korkma gibi durumlarınız?