Bir daha konuşmayı düşünmüyorum

littlewaterspirit

Kimbilir , belki de bir gün...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
2.670
4.840
83
Sevgili KK hanımları Merhaba ,

Benden 10 yaş kadar büyük abla dediğim bir arkadaşım var. ( ya da vardı ) Uzun yıllardır yalnız yaşamaktan ve hiç evlenmemiş olmaktan sanırım biraz garip bir kadın... Bunun dışında da çok iyi bir insan , gerçekten çok yardımını gördüm inkar edemem. Maddi manevi her zaman elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı bana.

Yalnız dün yaşadığım bir olay yüzünden bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. Acaba haksız mıyım diye size sormak istedim.

Bir akşam önce telefonla konuşurken bana sen sabah erken kalkıyorsun yarın sabah 7.30 da beni uyandırır mısın dedi.Ben tabi ki uyandırırım ama telefonun alarmını kur dedim. Alarm sesine ben uyanamıyorum sen beni uyanana kadar çaldır , üniversitede kayıt açılmış saat 1 e kadar arayıp bildirmek gerekiyormuş dedi.

Neyse ben dün sabah işe geldim. Zaten ay sonu , ay başı , maaşlar hesaplanacak , yeni yıl zamları düzenlenecek gibi pek çok işimin yanı sıra satış ekibinden 8-9 kişi de bir sürü şey istedi. Zaten bir gün önceden hem canım çok sıkkındı , hem de akşam çok fena halde midem bulanıyordu ve ben bu arkadaşımı aramayı unuttum.

Saat 11 de lanet olsun ben (atıyorum) Ayşe ablayı arayacaktım , kahretsin unuttum diye telefona sarıldım. Uzun uzun çaldırdım açmadı. 15-20 dakika sonra tekrar aradım gene açmadı.

Öğleden sonra beni aradı , telefon konuşmasını aktarayım size

- Aşk olsun ya little...
- Abla ya kusura bakma sabah.... diye başlamışken (buraya kadarı normal zaten )
- Ben senin yüzünden kaydı kaçırdım , sana hiç bir konuda güvenilmez diyerek ( bu arada ses tonu oldukça yüksek ve ters ) telefonu ben bir şey diyemeden yüzüme kapatıverdi.

Az evvel baktım arıyor , meşgule attım ve açmadım... Açmayı da düşünmüyorum. Mesaj atar ya da whatsaptan yazarsa kendimi tutamayıp kalbini kırmakta istemiyorum ama gerçekten bir daha asla kendisi ile görüşmek istemiyorum.

Siz olsanız ne yaparsınız , sizce ben haksız mıyım ?

Ben de olsam görüşmezdim.
Milletin alarmı mısınız? Ki ben yalan söylediğini düşünüyorum büyük ihtimal birisine nispet yapacaktı. Allah bilir adınızı ne diye kaydetmişti ama planlar sarpa sardı. Çünkü alarm kurulduğunda 5 dakikada bir çalar siz durdurana kadar.
Yani basit saçma bir yalan olmuş.

Olabilir, arkadaşlığı bitirecek bir nokta yok. Size çok yardımı dokunmuş birisi. Sizden de küçük bir ricası olmuş. Ben de alarma pek kalkamam.
Yani nazı geçeceğini düşünmüş size karşı. Arkadaşlık bitecek bir mevzu değil bence .
Valla ben bunun naz olduğunu düşünmüyorum açıkcası her zaman uyandır dediğinde uyandırıyorum. İlk defa unuttum ki akşam ne kadar hasta ve canımın sıkkın olduğunu biliyordu. Hadi kızabilir sitem edebilir ama sana da güvenilmez deyip suratıma kapatmak .. bilemiyorum...

saçmalığa bak senin yüzünden kaydı kaçırmış. kendi sorumsuzluğunu sana yüklemeye çalışıyo. kayıt o kadar önemliyse bi kaç tane alarm kursaymış.
ama sende söz vermişsin. madem ay başı ay sonu işin yoğun oluyo aramaya vaktim olmayabilir, söz vermiyim kusura bakma deseydin.
ikinizde hatalısınız. ama sana güvenilmez deyip suratına kapatması ağır olmuş

hiç evlenmemiş olmaktan sanırım biraz garip bir kadın...

Nasil oluyorlar ki evlenmemisler :))
Neyse, bence bu bahaneyle mesafe koyun.Ben olsam bastan kabul etmezdim uyandirmayi
Evine 30 senedir benden başka kimseyi sokmamış , çok konuşuyor her gün arar en az 1 saat anlatır , anlatır , anlatır... Çok yalnız olduğunu bildiğimden ben de çok yoğun değilsem gününün her ayrıntısını dinlerim :) Bir de evin bir odası tavana kadar erzak temizlik malzemesi vs yığılıdır :))) 10 kişilik 1 aileyi en az 5 sene götürür yeminle :)

Son düzenleme:
Valla ben bunun naz olduğunu düşünmüyorum açıkcası her zaman uyandır dediğinde uyandırıyorum. İlk defa unuttum ki akşam ne kadar hasta ve canımın sıkkın olduğunu biliyordu. Hadi kızabilir sitem edebilir ama sana da güvenilmez deyip suratıma kapatmak .. bilemiyorum...
Sürekli olan bir şeyse bilemem. Ben de ilk kez istedi sandım. Siz reddetseydiniz keşke en başından. Neyse olan olmuş. İnsanlık hali her zaman uyandırıp, bu sefer unutmuş olabilirsiniz ki abartı zaten.

saçmalığa bak senin yüzünden kaydı kaçırmış. kendi sorumsuzluğunu sana yüklemeye çalışıyo. kayıt o kadar önemliyse bi kaç tane alarm kursaymış.
ama sende söz vermişsin. madem ay başı ay sonu işin yoğun oluyo aramaya vaktim olmayabilir, söz vermiyim kusura bakma deseydin.
ikinizde hatalısınız. ama sana güvenilmez deyip suratına kapatması ağır olmuş
Ben onu her zaman uyandırıyorum zaten hiç unutmamıştım ki ben ona sen yine de alarmını kur dedim. Kursaymış...

her zaman neden uyandırıyosunuz ki çalar saat misiniz?

bu sabah beni de uyandırır mısın olayı flört zamanında oluyor bi tek. onun dışında uğraşamam valla. ama uyandırıcam dediysem de alarmımı kurar ararım karşı tarafı. onun tepkisi ölçüsüz ama siz de hata yapmışsınız.

her zaman neden uyandırıyosunuz ki çalar saat misiniz?

bu sabah beni de uyandırır mısın olayı flört zamanında oluyor bi tek. onun dışında uğraşamam valla. ama uyandırıcam dediysem de alarmımı kurar ararım karşı tarafı. onun tepkisi ölçüsüz ama siz de hata yapmışsınız.
Bayan arkadaşım zaten :) Çalışmıyor , evde , ayda en az 3-4 defa dışarıda işim var beni şu saatte uyandırır mısın der. Ben de ararım:) Her seferinde de bak unutabilirim telefonu kur derim ama kurmuyor anlamadım ki :) zaten garip ötesi bir kadındır ama severim ya da severdim... Zaten unuttum diye üzüldüm sitem etse eyvallah da suratıma telefonu kapatmak çok sinirlendim ...E o telefonu dün suratıma kapadın bugün neden ısrarla arıyorsun be kadın ?

Konu sahibi arkadaşım İnanki tam fırsatı olmuş, görüşmemen içinde bir vesilen olmuş.ne demek ayda 3+4 kez uyandirmak filan.ilk defa unutuncada içinden bir cadı cikmasi filan hiç normal değil.oni çekmek zorunda değilsin.senden başka kimse çekmediği içinde seninle barışmak için elinden geleni yapıcaktir.

Bayan arkadaşım zaten :) Çalışmıyor , evde , ayda en az 3-4 defa dışarıda işim var beni şu saatte uyandırır mısın der. Ben de ararım:) Her seferinde de bak unutabilirim telefonu kur derim ama kurmuyor anlamadım ki :) zaten garip ötesi bir kadındır ama severim ya da severdim... Zaten unuttum diye üzüldüm sitem etse eyvallah da suratıma telefonu kapatmak çok sinirlendim ...E o telefonu dün suratıma kapadın bugün neden ısrarla arıyorsun be kadın ?

pişman olmuştur belki özür dileyecektir.

Çok önemliyse , telefonunda veya etrafında alarm diye bişey mutlaka vardır kursaymışda uyansaymış.
Kendi sorumsuzluğunu neden sizin üzerinize atıyomuş Allah Allah ...
Asla görüşme diyemem de tavrını belirtirsin bundan sonrası için artık.

Back
X