Bir daha konuşmayı düşünmüyorum

Ne olursa olsun size o şekilde konuşamaz, Olabilir insanlık hali unutabilirsiniz mecbur değilsiniz onu kaldırmaya. Onun size iyiliği dokunduysa eminim sizde ona iyilik yapmışsınızdır ki iyilik hiç bir zaman karşılıklı yapılmaz, Velhasıl kırgınlığınız geçene kadar konuşmayın derim sizi güvenilmez olarak görüyorsa birdaha zaten görüşmesin sizinle. Kullandığı cümle hiç hoş değil..
Benim en çok zoruna giden bu oldu zaten iki defa beyin kanaması geçirdi iki defa ben hastaneye yetiştirdim günlerce bırakmadım ailesini ölümü gör arama dedi diye aramadim el kadar çocuğumu bırakıp gittim ve sadece evine beni kabul ediyor madem güvenilmez ım niye beni evine kabul ediyorsun. Ve simdi neden güvenilmez birini israrla ariyorsun.

İnanamıyorum gerçekten bu kadar kör mü insanlar kendi yanlışlarını görmekte! Arkadaşım hatalısın, söz vermişsin tutmamışsın.. O insan güvenmiş etmiş baştan yapamam deseydin madem..
Bir de arkadaşlığı kesicem diyorsun o insan uyanır uyanmaz o şoku yaşamış size başka ne diyecekti?
Üstelik biraz zaman geçtikten sonra size geri dönmüş aramış, asıl ben onun yerinde olsam bir süre size tribini atardım. Büyüklük etmiş bir de sizi geri aramış.. Size pes!
Ben ona her seferinde unutabilirim alarmını kur diyorum israrla kurmuyosa kusura bakma sın ama kizabilir ama telefonu o şekilde kapatamaz kaptırsa açılmaya cağını bilmesi gerekli...

Benim en çok zoruna giden bu oldu zaten iki defa beyin kanaması geçirdi iki defa ben hastaneye yetiştirdim günlerce bırakmadım ailesini ölümü gör arama dedi diye aramadim el kadar çocuğumu bırakıp gittim ve sadece evine beni kabul ediyor madem güvenilmez ım niye beni evine kabul ediyorsun. Ve simdi neden güvenilmez birini israrla ariyorsun.
Ufak bir olayda güvenilmez olduğunuzu düşünüyorsa, Allah muhafaza büyük olay yaşayın kim bilir neler dicek. Size güvenmiş olabilir ama ne olursa olsun güzel bir üslupla kırıldığını dile getirebilirdi. Kimse kimseye trip atamaz bu dünyaya milletin afrasini tafrasini çekmeye gelmedik.

Sen evlendin ne oldu?Evlilik size ne katıyor ki evlenmeyen insanları garipsersiniz bekarken size bir hiçmişsiniz gibi muamele ediliyordu evlendiniz de başınız göğe mi erdi!!!!!!!

Konu sahibi evli değilmiş fakat oğlu varmış anladığım kadarıyla yani bir evlilik yaşamış bu durumda ya da en azından bir beraberlik. Yani
"hiç evlenmemiş ve yalnız biri" değil ve böyle birine göre kendini daha "normal" görmesi çok da yabancı olduğumuz bir zihniyet değil toplumumuzda, şaşırmamak lazım :)

Bir anlık sinirle söylenmiş olabilir sonuçta bir okul kayıttan bahsediyoruz evet bukadar önemli bir şey için daha hassas davranması gerekirdi ama cidden uyanamıyorsa sanırım size baya güvenmiş. O anın verdiği hayal kırıklığı ile öyle yaptığını düşünüyorum nazı geçmiştir bu yüzden bir arkasaşlıpı bitirmeye değmez bence özellikle özür dileyecekse. Sizde söylersiniz kırıldığınızı zamanla unutulur

hiç evlenmemiş olmaktan sanırım biraz garip bir kadın...

Nasil oluyorlar ki evlenmemisler :))
Neyse, bence bu bahaneyle mesafe koyun.Ben olsam bastan kabul etmezdim uyandirmayi
Bende oraya takıldım evlenenlerin hepsi gayet normal insanlar var birde böyle evlenemeyen anormaller var

Bu kadının yaptığı tribin 40 katını çok basit bir konuda yapan evli kadinlar biliyorum

Bütün yorumlar sadece yorum yapanların bakış açısının göstergesidir o yüzden herkes istediği gibi algılar bu da onların kendi perspektifi dır. O yüzden Mune Mune kapatır mısın lütfen konuyu

Bende oraya takıldım evlenenlerin hepsi gayet normal insanlar var birde böyle evlenemeyen anormaller var

Bu kadının yaptığı tribin 40 katını çok basit bir konuda yapan evli kadinlar biliyorum
Senin pek çok konuda ki duruşunu biliyorum ve beğeniyorum ama burada ki üyelerin anlamak istedikleri amaçla yazılmamıştı neyse teşekkür ediyorum.

Sana güvenilmez derken bence uyandırılma anlamında demiştir sana güvenilmez herhangi bişe emanet edilmez anlamında değil,bence çok büyütülecek bi mevzu değil

Sana güvenilmez derken bence uyandırılma anlamında demiştir sana güvenilmez herhangi bişe emanet edilmez anlamında değil,bence çok büyütülecek bi mevzu değil
Sana bu konuda güvenmek dese amenna sana hic bir konuda güvenilmez demek nedir ya 6 senedir her ay 4_5 defa kaldırmamıştır ister ilk kez unuttum telefonu kapamak nedir onu da anlamadım ben 11 de aradım 1 e kadar zamanı da vardı üstelik 5 dakikalık mesafede evi ...

Evine 30 senedir benden başka kimseyi sokmamış , çok konuşuyor her gün arar en az 1 saat anlatır , anlatır , anlatır... Çok yalnız olduğunu bildiğimden ben de çok yoğun değilsem gününün her ayrıntısını dinlerim :) Bir de evin bir odası tavana kadar erzak temizlik malzemesi vs yığılıdır :))) 10 kişilik 1 aileyi en az 5 sene götürür yeminle :)

çok ayıp. arkadaşlığınızı bitirmek için resmen bahane arıyorsunuz.

o kişinin söylediğini savunmuyorum. ama sizin yaptığınızda buraya yazdığınızda hiç normal değil.

Sana bu konuda güvenmek dese amenna sana hic bir konuda güvenilmez demek nedir ya 6 senedir her ay 4_5 defa kaldırmamıştır ister ilk kez unuttum telefonu kapamak nedir onu da anlamadım ben 11 de aradım 1 e kadar zamanı da vardı üstelik 5 dakikalık mesafede evi ...
Valla kredisi olan bi arkadaşımsa ben idare ederim ki ediyorum doğru düzgün insan bulmak zor,kimse de kusursuz değil napıcan

Siz zaten o arkadaşınızdan bunalmışsınız bu da sebepmiş gibi geliyor bana bu arada eger siZi yoruyorsa uzak durun ne diyelim

Back
X