ben anasınıfı öğretmeniyim.sınıfımın içinde bir tuvalet var.yani şöyle söyleyeyim.tuvaleti olan anasınıfları var ya,onlar gibi değil.onların tuvaletleri yine de sınıfın dışında olur.benimki bildiğin içinde.sınıfın içinde bir kapı var orası tuvalet.bu okula geçen sene geldim.tuvaletin içerde olması çok sıkıntı.koku yapıyor.sonuçta kapıyı kapatsak da mikroplar eminim hep sınıfta.
neyse birkaç gündür sürekli tuvalet tıkanıyordu.müdüre söylüyordum,hizmetliler gelip açıyordu.dün tam çocuklara boya dağıtıyordum bir baktım tuvaletin kapısının altından sular akıp geliyor.çocuklarla bir anda dışarı çıktık.her tarafı kapladı sular,sınıfın dışına çıkmaya başladı.tabi halılar,sandalyelerin masaların ayakları da suların içinde kaldı.tabi su dediğim lağım.afedersiniz pislikler bile yüzüyordu.sonra eve geldik biz.akşam müdürü ne yaptınız diye aradım.yerleri sildirdim.halıları da yıkadılar dedi.müdür bey o halıları kullanıcak mıyız dedim.baya yıkattım tertemiz oldu dedi.sinirim nasıl bozuldu anlatamam.pazartesi gidince konuşcam.sizce ne kadar yıkanırsa yıkansın temiz olur mu onlar.en son hizmetliler çek çek yapıyorlardı sınıfı.hadi her yeri ozonladılar diyelim.yerler laminant.halıları asla kullanmam.sandalyelerin masaların da baya bi temizlenmesi lazım.o çocuklar bir mikrop kapsa ne olacak.ben sınıfı bile değiştirmeyi düşünüyordum.aslında müdürün de daha farklı davranmasını beklemiştim.pazartesi konuşcam ne diyeyim sizce.haklı değil miyim?bir de ne çözüm önerirsiniz,ne yapsam bilemiyorum
mudurun rahatina bakin:) senede en az bir kez okulunuz denetlenmesi gerekiyor, oda en az.
bu durumda yapacak pek bir sey yok gibi geliyor. Cunku her yer dogru ise, ozel temizletilmis.
Fakat o tuvaletin bir daha kulanilmamayi saglayin, aksi takdirde ayni sikintilari yine yasarsiniz.
Vallah cocuklara acidim..
Arkadasimin staj yaptigi kreste kusan bir cocugun afedersiniz kustugu seyi sadece bezle sildigini ogrendikten sonra su temizlik mevzusuna guvenimi kaybettim.Dediginiz gibi suyla bir iki islayip gitmislerdir.Sinifin parkelerinin degismesi,duvarlarin boyanmasi,yeni mobilya alinmasi,yeni perde hatta yeni oyuncaklar. O sinifin su an steril olmadigi gayet belli.Lagim suyundan bahsediyoruz.Mudurle gorusun tekrar sorun cozumlenene kadar velilere haber verilsin ve cocuklar gelmesin.Salgin.dahi olabilir. Ki fikrime gore bir devlet okuluysa mudur mu islerin hicbirini muhtemelen yapmayacaktir malum konu okul aile birligi butcesini devreye sokacaktir.Tek cozum hicbir sey yapilmadigi takdirde milli egitime ve halk.sagligi mudurlugune haber vermek gerekli odenegin karsilanmasini saglamak zanimca.Allah yardimciniz olsun cok.zor.
Arkadaşım bimere yaz,147'yi ara bakanlıklara ulaş bir kere. Geçen yıl benim bulunduğum ilçede bir öğretmen arkadaş öğretmen evinin lavaboları eski diye bimere şikayet etmişti hemen değiştirildi. Kaldı ki bunlar küçücük çocuk bağışıklıkları çok düşük kazık kadar bizden daha önemliler yani :)okul aile birliğinin bütçesinin yeterli olması malesef mümkün değil.dediğiniz gbi milli eğitimden destek istenmesi lazım.bence de bu durum ciddi bir durum ama müdürün böyle basit görmesine şok oldum.ben böyle konuşunca abarttığımı düşünecekler sanırım.ben de sinir olcam.ah veliler bilinçli olsa biraz.o gün durumu görüyorlar,pazartesi okul tatil mi diye soruyorlar.daha da göderecekler çocukları
Arkadaşım bimere yaz,147'yi ara bakanlıklara ulaş bir kere. Geçen yıl benim bulunduğum ilçede bir öğretmen arkadaş öğretmen evinin lavaboları eski diye bimere şikayet etmişti hemen değiştirildi. Kaldı ki bunlar küçücük çocuk bağışıklıkları çok düşük kazık kadar bizden daha önemliler yani :)
geçen sene olmuştu mesela.sormadı bile müfettiş tuvaleti.ben de nedense söylemedim de.halbuki çok rahatsızım.aslında bu tuvalet iptal edilir de çocuklar diğer okulun tuvaletlerine gider de orda da başına birşey gelirse diye de korktumof ne yapsam bilemiyorum ki.tek şikayetçi olan benim.geçen sene 2 öğretmendik.diğeri umursamıyordu.şimdi bu da oldu.şu okuldan bir kurtulsam diyorum artık
ben anasınıfı öğretmeniyim.sınıfımın içinde bir tuvalet var.yani şöyle söyleyeyim.tuvaleti olan anasınıfları var ya,onlar gibi değil.onların tuvaletleri yine de sınıfın dışında olur.benimki bildiğin içinde.sınıfın içinde bir kapı var orası tuvalet.bu okula geçen sene geldim.tuvaletin içerde olması çok sıkıntı.koku yapıyor.sonuçta kapıyı kapatsak da mikroplar eminim hep sınıfta.
neyse birkaç gündür sürekli tuvalet tıkanıyordu.müdüre söylüyordum,hizmetliler gelip açıyordu.dün tam çocuklara boya dağıtıyordum bir baktım tuvaletin kapısının altından sular akıp geliyor.çocuklarla bir anda dışarı çıktık.her tarafı kapladı sular,sınıfın dışına çıkmaya başladı.tabi halılar,sandalyelerin masaların ayakları da suların içinde kaldı.tabi su dediğim lağım.afedersiniz pislikler bile yüzüyordu.sonra eve geldik biz.akşam müdürü ne yaptınız diye aradım.yerleri sildirdim.halıları da yıkadılar dedi.müdür bey o halıları kullanıcak mıyız dedim.baya yıkattım tertemiz oldu dedi.sinirim nasıl bozuldu anlatamam.pazartesi gidince konuşcam.sizce ne kadar yıkanırsa yıkansın temiz olur mu onlar.en son hizmetliler çek çek yapıyorlardı sınıfı.hadi her yeri ozonladılar diyelim.yerler laminant.halıları asla kullanmam.sandalyelerin masaların da baya bi temizlenmesi lazım.o çocuklar bir mikrop kapsa ne olacak.ben sınıfı bile değiştirmeyi düşünüyordum.aslında müdürün de daha farklı davranmasını beklemiştim.pazartesi konuşcam ne diyeyim sizce.haklı değil miyim?bir de ne çözüm önerirsiniz,ne yapsam bilemiyorum
Bence yikandiysa sorun yok. Adam yeni mobilya mi alicak her alsilikten sonraben anasınıfı öğretmeniyim.sınıfımın içinde bir tuvalet var.yani şöyle söyleyeyim.tuvaleti olan anasınıfları var ya,onlar gibi değil.onların tuvaletleri yine de sınıfın dışında olur.benimki bildiğin içinde.sınıfın içinde bir kapı var orası tuvalet.bu okula geçen sene geldim.tuvaletin içerde olması çok sıkıntı.koku yapıyor.sonuçta kapıyı kapatsak da mikroplar eminim hep sınıfta.
6 yıllık konuyu hortlattığın için tebrik ederimBence yikandiysa sorun yok. Adam yeni mobilya mi alicak her alsilikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?