ben anasınıfı öğretmeniyim.sınıfımın içinde bir tuvalet var.yani şöyle söyleyeyim.tuvaleti olan anasınıfları var ya,onlar gibi değil.onların tuvaletleri yine de sınıfın dışında olur.benimki bildiğin içinde.sınıfın içinde bir kapı var orası tuvalet.bu okula geçen sene geldim.tuvaletin içerde olması çok sıkıntı.koku yapıyor.sonuçta kapıyı kapatsak da mikroplar eminim hep sınıfta.
neyse birkaç gündür sürekli tuvalet tıkanıyordu.müdüre söylüyordum,hizmetliler gelip açıyordu.dün tam çocuklara boya dağıtıyordum bir baktım tuvaletin kapısının altından sular akıp geliyor.çocuklarla bir anda dışarı çıktık.her tarafı kapladı sular,sınıfın dışına çıkmaya başladı.tabi halılar,sandalyelerin masaların ayakları da suların içinde kaldı.tabi su dediğim lağım.afedersiniz pislikler bile yüzüyordu.sonra eve geldik biz.akşam müdürü ne yaptınız diye aradım.yerleri sildirdim.halıları da yıkadılar dedi.müdür bey o halıları kullanıcak mıyız dedim.baya yıkattım tertemiz oldu dedi.sinirim nasıl bozuldu anlatamam.pazartesi gidince konuşcam.sizce ne kadar yıkanırsa yıkansın temiz olur mu onlar.en son hizmetliler çek çek yapıyorlardı sınıfı.hadi her yeri ozonladılar diyelim.yerler laminant.halıları asla kullanmam.sandalyelerin masaların da baya bi temizlenmesi lazım.o çocuklar bir mikrop kapsa ne olacak.ben sınıfı bile değiştirmeyi düşünüyordum.aslında müdürün de daha farklı davranmasını beklemiştim.pazartesi konuşcam ne diyeyim sizce.haklı değil miyim?bir de ne çözüm önerirsiniz,ne yapsam bilemiyorum