Bir daha yapmazmış!

Ne yapmış ki sudan geçirip tezgaha koymuş ki zaten çoğu su bardağıydı sudan geçirmeye bile gerek yoktu. Bana bir faydası olmadı ki neyine teşekkür edip de bunu bir lütuf gibi göstereyim. 😁
Aslında bundan bi fantazi bile çıkartılır bak böylelikle hayatınız başka şekilde şenlenmiş olur :halay:

Yapıyorsa benden daha iyisin derim ki hep ona kalsın zaten onay aldıkça mutlu olur yapası gelir 😁 dogru değil ama kaz gelıcek diye tavuk esirgemem heralde.

Aslında bundan bi fantazi bile çıkartılır bak böylelikle hayatınız başka şekilde şenlenmiş olur :halay:
😁😁😁 Neyse attığım o tripten sonra kendine biraz çeki düzen verdi. Hiç de mecbur değilim yapıyorsam seni ve çocuğumu sevdiğimden ama sabrımı zorlama tepem atarsa elimi bile sürmem dedim ciddi bir şekilde. Çünkü ben bekarlığımda cidden tembeldim yapmazdım ojem çıkar falan diye kolay kolay temizlik yaptıramazlardı. Ve hiç sevmezdim. Eşim de biliyor o hallerimi. Gerekirse hizmetçi tutarım sonuçta ben elmaemmayı hizmetçi diye almıyorum demişti. 🙈😁😁😁 Evlendiğimde hiçbir şey bilmiyordum. 3,5 yılda evrim geçirdim. Niye? Çünkü seviyorum. Görev olarak ya da mecbur olduğumdan değil, hiç de mecbur değilim, sizi sevdiğimden yapıyorum, deli damarımı tutturma ev ahıra dönse dokunmam sen de bir işin ucundan tut artık dedim. Kafasına dank etti herhalde bakalım. 🤷

Siz haklısınız da onların dünyası bizim gibi değil maalesef. Ufacık bir şeye de çocuk gibi takdir beklerler ve bunu dünyayı kurtarmışlar gibi yapmanız gerekiyor.

Bakın şöyle:

Aman da kocamın seksiliğine bakın. Ay sudan geçirmiş de koymuş bulaşıkları tezgaha, aman da ben onu yerim. Bir dahkine makineye de koysun da daha seksi olsun vs. Bi de öpün ben onu yirim diye diye.

Çok ciddiyim, genelde işe yarıyor. Hoppa

Yani insan kendine napıyorum ben bu ne saçmalık diyor ama cidden işe yarıyor.

Siz haklısınız da onların dünyası bizim gibi değil maalesef. Ufacık bir şeye de çocuk gibi takdir beklerler ve bunu dünyayı kurtarmışlar gibi yapmanız gerekiyor.

Bakın şöyle:

Aman da kocamın seksiliğine bakın. Ay sudan geçirmiş de koymuş bulaşıkları tezgaha, aman da ben onu yerim. Bir dahkine makineye de koysun da daha seksi olsun vs. Bi de öpün ben onu yirim diye diye.

Bende daha etkilisi var bi gece şöyle çıplakken gögüsleri kapatacak şekilde herbi gögüse bardakları tuttursun, öne bir tabak arkaya bir tabak takınıp beklesin o halde erkek kişi ağa düşünce ee yani yatak odasına girince
-Bunları sudan geçirmeyi unutmuşsun,sudan geçir beni erkeğiimmm
Diyerek bundan sonra yaptığı her işi daha istekli yapmasını sağlayabilirsiniz :KK70:

Bakın şöyle:

Fıtratımda yok ağzım öyle laf yapamıyor bu adam beni de odun etti. 🙈🤣🤣
Ben teşekkür edeceğim zaman askerlik arkadaşı edasıyla "vay goçum! la odayı toplamışın," diyorum sırtına şaplak atıp. Gülüyoruz falan tepkime, sonra da kibarca "sağol valla kuzum üstümden büyük bir yükü aldın teşekkür ederim." Diyorum.
Bu arada askerlik arkadaşı yaklaşımı eşimden bulaştı bana. Üzüm üzüme baka baka olduk hiç böyle değildim. :D

Haklısınız. 3 sene önce yeni evliyken bana çok yardım ederdi. O süpürürdü ben silerdim evi. Birgün "bekle önce balkonu yıkayayım" dedim diye bir daha elimi sürmem ne yaparsan yap dedi ve cidden eskisi kadar yardım etmiyor. Ben de yapmayayım. :işsiz:
Paşa çocuklarına fikir beyan edilir mi hata sizde...Allah bunları böyle ruh hastası yetistirenleri bildigi gibi etsin

Fıtratımda yok ağzım öyle laf yapamıyor bu adam beni de odun etti. 🙈🤣🤣
Ben teşekkür edeceğim zaman askerlik arkadaşı edasıyla "vay goçum! la odayı toplamışın," diyorum sırtına şaplak atıp. Gülüyoruz falan tepkime, sonra da kibarca "sağol valla kuzum üstümden büyük bir yükü aldın teşekkür ederim." Diyorum.
Bu arada askerlik arkadaşı yaklaşımı eşimden bulaştı bana. Üzüm üzüme baka baka olduk hiç böyle değildim. :KK70:
Aslında gayet de tatlı yaklaşıyormuşsunuz meseleye de işte bazen insan zıvanadan çıkıyor. Valla haklısınız ne diyim.

Eşime bir gün kahvaltılık bir kap verdim. Canım, buna peyniri koyar mısın, dedim. Koca kalıp peyniri küçücük kaba tıkmaya çalışmış.
Bi de söyleniyor bir yandan, o kaba bu peynir konur mu diye. :D

Sen bana peyniri koy dedin, peynir koy demedin diyor. Savunma dümdüz mantık. :D

Yani bir parça kesip kaba koyacaktın canım, dedim diye bozulup küsmüştü bana. Kendisi ki normalde çok zeki bir insandır. Ama kahvaltı hazırlamakta bana yardım etmeye çalıştığı için takdir etmem gerekiyormuş.

İşte hepimizde var bu modellerden. :))

Aslında gayet de tatlı yaklaşıyormuşsunuz meseleye de işte bazen insan zıvanadan çıkıyor. Valla haklısınız ne diyim.

Eşime bir gün kahvaltılık bir kap verdim. Canım, buna peyniri koyar mısın, dedim. Koca kalıp peyniri küçücük kaba tıkmaya çalışmış.
Bi de söyleniyor bir yandan, o kaba bu peynir konur mu diye. :KK70:

Sen bana peyniri koy dedin, peynir koy demedin diyor. Savunma dümdüz mantık. :KK70:

Yani bir parça kesip kaba koyacaktın canım, dedim diye bozulup küsmüştü bana. Kendisi ki normalde çok zeki bir insandır. Ama kahvaltı hazırlamakta bana yardım etmeye çalıştığı için takdir etmem gerekiyormuş.

Benim eşim geceli gündüzlü çok çalışıyor uyumadığı günler oluyor (evde kendisi) ve markete gitme, çöp atma gibi şeyleri bile çoğunlukla tamam birazdan diye diye saatlerce erteliyor. anlayışlı yaklaşıyorum ekmek parası sonuçta keyfi değil. Bize bile zor vakit ayırdığı için sanırım en ufak bir ev işinde teşekkür bekliyor "bak zaman ayırıp sen sevin diye yaptım" diye böbürleniyor kendince. Ama o gün çok ters günümdeydim. Zaten bunalmıştım çocuğun dertlerinden ev işinden. Teşekkür bekleyince tepem attı tabi. Hani sabırlıyım ama benim de tepem atıyor işte bazen. 🙈

Bi de söyleniyor bir yandan, o kaba bu peynir konur mu diye. :D

Sen bana peyniri koy dedin, peynir koy demedin diyor. Savunma dümdüz mantık. :D

Seneler once nevresim kucuk geldigi icin kari koca yorgani keseni duymustum. Bu arada ikisi de egitimli, meslek sahibi insanlar. Ikisi de buyuk nevresim diktirelim diye dusunmemisler. Duydugumda cok sasirmistim ama pratik zeka baska akademik kariyer baska oluyor demek ki.

Seneler once nevresim kucuk geldigi icin kari koca yorgani keseni duymustum. Bu arada ikisi de egitimli, meslek sahibi insanlar. Ikisi de buyuk nevresim diktirelim diye dusunmemisler. Duydugumda cok sasirmistim ama pratik zeka baska akademik kariyer baska oluyor demek ki.
Yorgani kesip de nasıl geri dikmişler ben uğraşamazdım. :D

Erkeklerin hoşuna gidiyor böyle şeyler, yapacak bir şey yok.
Benim eşim de sever pohpohlansın. Makineye dize bulaşıkları, söyler, hemen "oh, ellerine sağlık, ne iyi etmişsin" derim. Ben çarşafı değiştirirken yastık kılıflarını halleder mesela "jilet gibi olmuştur" derim.
Doğru mu? Değil.
Mutlu olmasını sağlıyor mu? Evet.
Mutlu hissedince yapmaya devam ediyor mu? Evet.
Bu yüzden gocunmuyorum ben. Gönlünü yapıyorum.
Akilli kadinin hali baska...😁

Bende pohpohlarim hep eşimi, hoşuna gidiyor, ya altı üstü iki kelime zaten diyip gönlünü yapıyorum ama cidden 20.yıllık evlilikte hep yardım eder. Çocuklarda, ev işinde ki çalışmıyorum, yemekte vs. Hatta bazen dur sen yapamazsın şimdi onu ben yapayım der 😂 derim ay hayatım haklısın sen daha iyi yapıyorsun diyorum. Aman diyin boşverin ya, hayatınız kolaylaşacaksa ☺
Kizlar tey allahim ya bende bi isler cevirirken yakalandi da ondan birdaha yapamam diyor zarten boynuzlasa birdaha yapmam desede yapar ama ev isine gelince oo birdaha yapmamali dedim I sozunde durur 😂😂

Back
X