arkadaşlar ben şu anda eşim olacak karaktersizden ayrı yaşıyorum..4 aylık bebeğimle birlikte 1 aydır baba evindeyim..bebeğimin babası olacak insan da istediği bekar hayatına kavuştu facelerde fink atıyor...eski kırıklarıyla facede arkadaş falan oluyor..ipinden kurtulan köpek gibi rahat anlıyacagınız..geçenlerde face de onu ararken rastgele bir profil buldum inceledim bi de ne göreyim eşimin 2. face i varmış..tek bir arkadaşı var oda bir kız..kızın soyisimi eşimin soyisimi..akrabası değil ama...sanırsınız ki eşi..eşim ona soyismini vermiş yani..bebeğimizin fotolarına falan yorumlar yapılmış..hemde geçen ay..yani benimle birlikteyken..Seni seviyorum,ömrüm,hayatım falan diye yorumlara kadar gelmiş ilişkileri..demek ki hamileliğimden itibaren başlamışş bir ilişki diye düşünüyorm..Bazen şüpheleniyordum ama yeminler ediyordu olamaz öyle bişey diye..bende üstelemiyordum..eski çalıştığı yerde akşamları arardım toplantım var,müdür ceza verdi geç çıkacaz falan derdi..demek ki yalanmış kızla birlikteymiş..evde de sarı saç bulmuştum .onu da inkar etmişti..konduramamışm demek ki..kızı buldum çalıştığı şirketten bir kızmış..şirketi aradım ama kız işten çıkmış..şimdi ne yapmalıyım sizce..susup hazmetmelimiym ? yoksa kızın peşine düşüp haddini bildirmelimiyim..bi yandan bul kızı diyorum kendime bi yandan da kızzaten evli oldugunu,yeni bebeğimizin oldugunu biliyor kızla konuşmak sadece beni üzecek..dahası eşim onu önemsediğimi düşünecek..
akıl verin lütfen..
ha bu arada o şerefsiz eşim biz evden ayrıldıktan 2 gün sonra bebeğimi görme bahanesiyle geldi boynunda 2-3 yerde morluklar vardı..ne morlugu tahmin edersiniz yani..