bir darbe daha..yine yeniden..

Kızı bulup ne yapacaksınız?
içinizi boşaltmak hesap sormak istiyorsanız,
size bunları yaşatan, size karşı sorumlu olan eşinize sorun hesabını önce.
Elin kızı işte, yaptığı doğru olmasa da, ona hesap sormanızın anlamı yok,
size birşey kazandırmazda.
Asıl karaktersiz eşinize hesap sorun.

yorumların tamamını okumadım canım. senin yerinde olsam o sayfaları kopyalardım. farklı bi kopyalama tekniği var şuan hatırlayamıyorum ama. seni aldattığının ispatı olduğu için yanında dursun mahkemede çok işine yarar.
bence arkasına düşeceksen olayın sezdirmeden yap sonra eski eşin kendini bişey sanır.
ayrıca tebrik ediyorum, ayrılarak en doğru kararı veriyorsunuz.
al nafakanı çatır çatır ye. manevi tazminat açarsan dünyanın parasını alırsın.o kadınla yiyeceğine kızına gül gibi bakarsın.

evli bi adamin bebegine yorum atacak biri,zaten arsizin once gidenidir.
oturup karsina alsan kar etmez kesinlikle.

butun yazismalari kopyala.bi onceki arkadasimizda deginmis bu konuya,.
eger bilmiyosan bak bu tusla butun sayfayi kopyaliyosun
print-screen-button.gif

Son düzenleme:
arsız olan kız değil eşin
boşver kızı aramayı, arayınca ne geçecek eline? belkı daha çok mutlu olacak
''beni önemsedi ve benimle konuşmak istedi''diye.

bırak ne hallerı varsa görsünler, eşine olan sinirini kızdan çıkarma
zorla ayartmadı ya eşini? eşin yeşil ışıklar yakmasaydı kız yoluna bakardı.

ama eşinin ruhunda varmış adilik..

eşin gerçekten utanmazın tekiymiş utanmadı mı, milletin önüne öyle çıkmaktan.
(morluklar konusunda)

Neden bu konuyu kullanıp dava açmıyorsun? İnsanlar yıllarca delil peşinde koşarken önüne kadar gelmiş. Profillerini kapatmadan delilleri toplamalısınız.

barışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
benim için bittin artık seni istemiyorum demeli ve aynen düşündüğün gibi hiç ondan ve diğerinden bahsetme onu önemsemediğini istemediğini düşünsün yani o bir halt yediği için değil sen istemediğin için bıraktığını sansın bence hiç muhatap olma

simdi eski konulariniza baktim. 2 aylik evliyken ve kavgalar ediyorken esiniz size yumruk atip dudaginizi patlatmis, siz de evi terketmissiniz. herkes size donme affetme demis dinlemeyip dondugunuz icin size kizanlari azarlamissiniz ustune bi de cok iyi bir esmis gibi cocuk yapmissiniz.. yani ne denir ki? persembenin gelecegi carsambadan belliymis..

kesinlikle haketmissiniz demiyorum ama serefsiz adamdan cocuk yapmak da akil kari degil..

bütün orumları okudunuz mu bilmiyrom ama o konumda azarlama diye bişey söz konusu değil..yani bence öyle...arkadaşın biri geri döndüğüm için zamanımızı çalıyorsun gibi sözler sözylemişti bende ona istinaden yorum yapmıştım..bebeğimde planlı değildi ve 6 haftalık bir bebeği aldırmak gibi bişey de düşünmediğim için hata mı yaptım sizce...hamilelik dönemimde eşim beni sanki ben onun bebeğiymişim gibi ilgilendi..o dönemde hiçbir sorunumuz yoktu ki..bizim asıl problemlerimiz kv. yüzünden ve lohusalık dönemimde başladı..kızla da ilişkisi o dönemde başladı büyük ihtimal çünkü o şirkette işe bebeğim 1 haftalıkken başlamıştı..bilmem anlatabiliyormuyum..?

diğer bütüm yorum yapan arkadaşlara da tşk ediyorum..haklısınız asıl kızmam gereken kişi eşim olacak insan ( ! ) ama onunla kesnlikle yüzyüze gelmek,onun yüzünü dahi görmek istemiyorum..ama bebeğimi görmeye illa ki gelecek o zaman gerekenleri söyleyecem..şimdilik Rabbime havale ettim ikisini de..

bir de arkadaşlar o PRT screen tuşuyla kopyaladıktan sonra USB e nasıl atabilirim kopyalananları..onların çıktısını almak için belleğe atmam gerek.yazıcım ok çünkü.

Sen bişey yapsanda yapmasanda emin ol ettiklerini her ikiside çekecektir.Cennette cehennemde adece öbür tarafta değil inan bana...Onlar mutlaka acı çekicekler, beter olsunlar.sende susma neden susacaksınki ettiklerini yanına baırakmazdım ben...içimde hınç kalmasın die..

bütün orumları okudunuz mu bilmiyrom ama o konumda azarlama diye bişey söz konusu değil..yani bence öyle...arkadaşın biri geri döndüğüm için zamanımızı çalıyorsun gibi sözler sözylemişti bende ona istinaden yorum yapmıştım..bebeğimde planlı değildi ve 6 haftalık bir bebeği aldırmak gibi bişey de düşünmediğim için hata mı yaptım sizce...hamilelik dönemimde eşim beni sanki ben onun bebeğiymişim gibi ilgilendi..o dönemde hiçbir sorunumuz yoktu ki..bizim asıl problemlerimiz kv. yüzünden ve lohusalık dönemimde başladı..kızla da ilişkisi o dönemde başladı büyük ihtimal çünkü o şirkette işe bebeğim 1 haftalıkken başlamıştı..bilmem anlatabiliyormuyum..?

diğer bütüm yorum yapan arkadaşlara da tşk ediyorum..haklısınız asıl kızmam gereken kişi eşim olacak insan ( ! ) ama onunla kesnlikle yüzyüze gelmek,onun yüzünü dahi görmek istemiyorum..ama bebeğimi görmeye illa ki gelecek o zaman gerekenleri söyleyecem..şimdilik Rabbime havale ettim ikisini de..

o yorumu da okudum, ve evet azarlamissiniz ayrica soyle de demissiniz:
slm arkadaşlar..ben 2 aylık evliyim...eşimle bi takım problemlerimiz oldu bugüne kadar...ama hep alttan alıp sustum

ve ben eşimle gerekenleri konuştum..bi daha böyle bişey yapamaz... sizin sozunuzu pek dinlememis anlasilan

sizin evliliginiz kavga ve yumrukla baslamis, neden korunmuyordunuz?? korunma yontemlerinden haberiniz mi yoktu?

neyse amacim sizin hatalarinizi yuzunuze vurmak ya da elestirmek degil ama biraz da ileriyi dusunerek hareket etmek gerekmez mi?

ayrica sizin derdiniz kesinlikle kayinvalideniz degil, bu durumda bile savunup korumaya calistiginiz esiniz. o sirkete girmese baska biriyle birlikte olacakti buyuk ihtimalle.. yani bu isin suclusu o kiz da degil.. dunya kiz dolu hangi birine yetiseceksiniz? lutfen odaginizi sasirmayin bu isin %100 suclusu esiniz.. ama bence sizin de bu kadar sorunlu evlilige cocuk yapma gibi coook buyuk bir kabahatiniz var

bir de arkadaşlar o PRT screen tuşuyla kopyaladıktan sonra USB e nasıl atabilirim kopyalananları..onların çıktısını almak için belleğe atmam gerek.yazıcım ok çünkü.

Painti aç ctrl+v aynı anda bas daha sonra farklı kaydet deyip kaydedebilirsin. Henüz bosanmadiysan mahkemede muhakkak bunları delil olarak göster bence.

çok üzüldüm okurken. sakın o kadının karşısına çıkıp kendini düşürme. o senin muhatabın olamaz. o eşin olacak şahsiyetisizin de donuna kadar neyi varsa al, sonra bas tekmeyi!

Pardon kızın soyadı neden esınle aynı ,yanı o kız sadece facebokta belkı oyle yazmıstır.Şirkettense
sen kızı soyadıyla mı sordun cnm?
Hiç inandırıcı gelmıyor bu yorumlar bana cogu..Hiçbir kadın bunu sıneye cekmez,eşi de yapsa; evli
ve cocugu oldugunu bıle bıle kocasını koca belleyen bır o...puya da haddını bıldırmek sart bence sen
arastır ve bul ogren gerceklerı bu ne rahatlık yaa.Herıf hamıle cocuklu karısını aldatsın ,öbur fahıse
kocacıgım canım cıcım dıye evlı herıfın boynunu morartsın (kı bılerek yapmıs bellı ki) ama terk edılen
kadının tek yapması gereken hayırlı olsun ılıskınız demek mı?? Yuh dıyorum ya,hiçkimse bu cesıt bır
muameleyı,şerefsızlıgı hak etmez edemez ve ıkı taraf da bedelını ödemelı ..Neden sen ödeyeceksın
kendını yıyeceksın cnm..Tabı kı sana acıklama borclular..Para durumun ıyıse dedektıf tut,bosanmadıysan
yakalattır al fotoları mahkemede kullan ,resıl et herkese serefsızı ..Bu ne yaa..alem ne olmus..
Kocan bıldıgını bılıyor mu?Bir de bebegıne yorum mu yazmıs kadın ,ben olsam parcalardım ..Ona ne sızın cocugunuzdan,
hem babasız bırak hem yorum yaz bu nedır ya..

öncelikle geçmiş olsun ve rabbim sabır versin..kolay bir durum değil ama dirayetli olmaya çalışın..bence konuşmanız gereken kadından ziyade eşiniz olacak o .... sadece sizi hiçbirşeyden habersiz saf zannetmesin..tedbirinizi aldıktan sonra haberiniz olan şeyleri söyleyin ki ne kadar şrfsz olduğunu anlasın..

öncelikle Allah evladınıza uzun ömürler versin..anlattığınıza göreyse durum o kızın karşısına çıksanız ne olacak ki? evli çocuklu olduğunu bile bile ilişki yaşayan bir kadın,sizin hakaretlerinize de yarabbi şükür der geçer..belliki boşanmak için haklı gerekçelerin tamamı sizde var..çözüm belli yani..kadın da erkek de bir şekilde toparlayıp yoluna devam ediyorda olan masum bebeklere ve onların geleceğine oluyor..bundan sonra tek yapmanız gereken evladınız için en iyi olanı yapmak..

artık böyle insanlara dava açabiliniyo o kız için kız demeye şahit gerek eşin seni onla aldattığı için kadınlık gururumu zedeledi zina yaptılar diye dava açabilrsin ama delilleri hemen topla gecikme eşinede dava açmayı unutma

senin eşine insan sıfatı bile çok gelir,Allah en kısa zamanda cezasını verir merak etme sen,bu nasıl bir düya anlamıyorum ,yalnızca bebeğini düşün işe gir kendine yeni bir hayat kur,dilerim mutlu olursun,eşin olacak adamda yolunu sapıtmış,o şekilde senin karşına çıkıyorsa boynunda morluklarla söyleyecek başka söz bulamıyorum,o morluğu yapanda bilerek yapmış senin görmen için,sakın üzülme

Back
X