Bir de bana öneride bulunun kızlar durum ciddi toplanın..

Bir düzen tablosu oluşturup onu yapmaya çalışırsın.Ama bi kere amann boşver dedin mi ipler kaçıyo tutamıyosun

Birde zoruma gidiyor sanırım çalışmak.Bunu nasıl hazmetmem gerekiyor acaba..Uzun yıllar daha çalışmak zorundayım.Böyle yaparak hayatı zindan ediyorum kendime..
Canım senin çalışmanın ilerde hayatına katacağını düşün allah korusun eşine bişey olsa yada yolunda gitmezse bişeyler çalışmanın senin için ne kadar önemli olacagını düşün belki eşim zaten çalışacak ben çalışmayayım psikolojisine asla girme gaz ver kendine

bende senin gibiydin okul iş derken herşey hazırdı evlenince herşeyi bi duzene sokarsan zorlanmazsın bile işler birikmez eşinde yardımcı olacak tabi

Ya bu detaya girmemişin konunda sen baya yoğunmuşsun bu tempoya iyi dayanmışın normal yani vucudunun verdiği tepki evlenince gideceğin ev bi tane olunca işin daha da kolaylaşır merak etme ama eşini sana destek olması açısından hazırla evlenince saldım çayıra mevlam kayıra demesin

Bende çalışıyorum ve evliyim. Herşeyi ben yapacağım derdine düşmüyorum. Eşimle beraber yapıyoruz. Sorun etmiyoruz bu konuyu. Bence sizde bu baskıyı sorun haline getirmeyin ve sorumluluğu bu kadar üstlenmeyin. Evlilik iki kişilik sonuçta =)

Aslında 10 senedir çalışıyosam en rahat işim şu an ki işim Allaha şükür saatimde girip çıkıyorum.Allahtan o yardımcı oluyor.Oluyor ama benden de azıcık hareket ediyor.Bu konuda onu haksız çıkaramam.Sanırım aşırı stresten ben ben olmaktan çıktım..

Troid, b12 filan da baktırın.. uyuşukluğun sebebi sadece kan değerleri değil malesef

bir yakınıma bu konuyla ilgili psikologa gitti ilaç verdiler faydasını gördüğünü söylüyordu bir danışın isterseniz

bir yakınıma bu konuyla ilgili psikologa gitti ilaç verdiler faydasını gördüğünü söylüyordu bir danışın isterseniz
Psikolojik olabilir . Bir uzman dan yardım alın derim.
Zor bir çocukluk geçirdim geçmişimde çok terapiler aldım.Şu an psikolojik olarak en iyi zamanlarım diyebilirim.Teşekkür ederim öneriniz için.

Birde zoruma gidiyor sanırım çalışmak.Bunu nasıl hazmetmem gerekiyor acaba..Uzun yıllar daha çalışmak zorundayım.Böyle yaparak hayatı zindan ediyorum kendime..
Çalışmak neden zoruna gidiyor?

Çalışmak neden zoruna gidiyor?
Çünkü yıllarca özel sektör tüketti beni.Memur olmakta hayal zaten bu ülkede..Artık çalışasım kalmadı küçük yaştan tükendim çalışa çalışa zulüm göre göre.

bu sitede hiç olmaz günde 2 tane çalışan bayanlar eşinin iş yapmamasından ve dagnıkolmasından şikayetçi şimdiden aramıza hoş geldin nasıl alıştırırsan öyle giderken işleri yarı yarıya bölüşeceksin baska türlü insanlık tan çıkarsın ne kendine bakabilirsin ne esşine davranıs seklin sabırlı olur tecrübe konuşuyor

Ayyy biri misafir mi dedi yine ben de hic sevmem misafir ve elim ayagima dolasir
Dokuz aylik oglum var onun icin isten ayrildim dokuz aydir evdeyim
Ama calisirken de bir sekilde hallediyordum ev islerinde uzerime dusenleri
Bir kere herseyi uzerine alma, kendi kendinle evlenmiyorsun bir kisi daha var ,kocan,unuttun mu? is bolumu yapin gerekiyorsa da temizlige yardimci bir hanimla anlasin
Ben calisirken de su anda da belli rutin isleri yapiyorum. Sabah uyanirim elimi yuzumu yikamadan once wcyi fircalarim mesela
Sonra kisisel bakimim yuz yikama kremler vs
Sonra mutfaga gecer cay suyu koyarim,yumurtalari ocaga koyarim
Sonra salona gecer daginiklik varsa toplarim, pencereleri acar tum evi havalandiririm
Sonra kahvalti hazirlarim ve giyinmeye giderim esimi uyandiririm
Bunu hic aksatmam
Camasirlari biriktirip oyle yikarim
Utuyu asla ertelemem birikince gulyabaniye donusuyorum cunku
Evi haftada bir supurur silerim ( daha sk yapamam kimse kusura bakmasin) bazen esim yapar
Camlari esim siler
Alisveris listesi haazirlarim
Evde biten seyin yerine hemen yenisi alinmali bana gore
Buzlugumda her zaman borek,sarma, mercimekli kofte veya annemden gelme icli koftem olur
Et koftesi ,kavrulmus kiyma, ayiklanmis bezelye,bamya ve haslanmis nohut,kuru fasulyem her zaman bulunur
Sen de bu pratik seyleri yaparsan rahat edersin
Ben de beceriksiz ve pasakliyim ama dert etmem esinden yardim istemeye cekinme hayat musterek
Simdiden mutluluklar

Birkaç yıl önce sağlıklıydım ama çok zayıftım halsizlik tembellik bende de vardı. 4 5 kilo aldım kendime geldim canlandım. Siz nasıl zayıf mısınız.

İşinizi sevmiyor musunuz? Sevmediğiniz bi şeyi yapmak sizi yoruyordur belki de

uzun yillar calismanin verdigi bikkinlik yorgunluk var uzerinizde haklisinizda..vucudunuz yorulmus..yerinizden kalkmaya haliniz yokki ev islerini dusunesin..nisanlinda herseye yetisir ev hep duzenli olacaktir havalarinda olmasin..elimden geldigi kadar yaparim dersin..

Hayran kaldım valla size.Nişanlım yardımcı oluyor saolsun gocunmaz da yaptığı işten.Artık öyle böyle hallolucak.Şu üstümdeki yük kalksın da önce bi.
Birkaç yıl önce sağlıklıydım ama çok zayıftım halsizlik tembellik bende de vardı. 4 5 kilo aldım kendime geldim canlandım. Siz nasıl zayıf mısınız.
Yok canım nerdee keşke zayıf olsam tontiliyim ben 68 kiloyum boyum 1.60
İşinizi sevmiyor musunuz? Sevmediğiniz bi şeyi yapmak sizi yoruyordur belki de
Şu an iyi allaha şükür.Ama yollar,stres boğuyor beni.Çalışmayı sevmiyorum öyle diyim size.Seçeneğim olsa evde durmaktan yanayım.
Aynen öyle.En doğru siz anladınız sanırım beni.Çok yoruldum artık galiba.Şimdi diceksiniz daha yaşın kaç diye ama çok şey yaşadım işin aslı.Burda bunları anlatamam ama yaşadığım şehri terkettim en son siz düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…