Bir de bana öneride bulunun kızlar durum ciddi toplanın..

gzdy

Mem ile Zin
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
798
1.280
113
34
Günaydın kızlarr..18 Gün sonra düğünüm var.Ama ben çok halsiz ve de bitkinim.Şöyle özetliğim nişanlım hareketli cıvıl cıvıl bir ben istiyor.Bir markete gidiyosun yarım saat yorgunum diosun evi nasıl çekip çeviricez böyle diyor.Keza kv o kadar hareketli ki yerinde durmuyor o da her erkek gibi annesinden feyz alıyor.25 yaşındayım yaklaşık 10 yıldır çalışıyorum.Hala da çalışmaya devam ediyorum.Ama eve gidince oturduğum yerden kalkamıyorum.Multi vitaminler kullanıyorum kanıma baktırdım sorun yok.Eğer evlendikten sonra da böyle uyuşuk olursam evliliğimizde çok büyük problemler çıkar.Özellikle çalışan bayanlar sizde durum nasıl?Eve gidince nasıl hallediyorsunuz tüm işleri yemek falan?Düğün yaklaştıkça düğünümü hayal etmekten çok üşengeçliğimi düşünüyorum.Neden böyle bir yapım var gerçekten anlamıyorum.Birde çok löp löpüm yani şöyle anlatayım.Yürüyüşüm bile ayaklarımı sürterek falan yapıyorum farkedince düzeltiyorum ama niye böyleyim anlamıyorum.Yaşıtlarıma bakıyorum böyle resmen kadın gibiler ben öyle pat diye yapıyorum herşeyi hiç kadınlığım yok yani.Bir misafir geldi mi elim ayağıma dolaşıyor hiç bişeyi beceremiyorum doğru düzgün.Acaba hep çalıştığımdan mı böyleyim.Eskiden işe gitmeden önce kalkardım 1 saat önce hazırlanırdım güzel güzel bide şimdi erkek gibi 5 dk da saçımı bağlıyorum çıkıyorum.Nolur tecrübesi olanlar yazsın.Konu gerçekten önemli

Canım ceviz fındık badem ceviz ya enerji verir. Üşengeçlik bende de var ama iş başa düşünce herşey oluyor.

hayır ben anlamadım neden tüm ev işlerini üstünüze almayı düşünüyosunuz şimdiden?
müstakbel eşinizin söyledikleri, dert ettiği konular da çok itici geldi bana ayrıca.
kendisi hiçbir şeye elini sürmeyecek miymiş?
ben de senin gibiyim ve her şeyi eşimle yapıyoruz, tek başıma yapmam, yapamam zaten.
bu yüzden seninkini bu fikre alıştırmaya başlasan iyi edersin bence.

ben çok uyuşuk ve yavaşımdır
işten gelir koltuğa bi otururum 2 saat kalkamam
valla eşimi böyle alıştırdım
kendi yapıyor bazı şeyleri
o da çalışıyor ben de
neden kendime ekstra sorumluluk alayım ki

Hep çalışmakla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Sizinde dediğiniz gibi baya baya üşengeçsiniz.Telkin felan yaparsanız bir nebze düzelir belki.

Yok yanlış anladınız.O benden daha çok koşturuyor işin doğrusu hakkını yiyemem.Şu an evimiz tadilatta çalıştığım için onun işi vardiyalı temizliği falan hep kendisi yaptı.Yani o konuda bişey diyemem nişanlıma.

Bizde şöyle bir problem var nişanlım 3 vardiya çalışıyor.O yüzden sadece 1 hafta doğru düzgün birbirimizi görüyoruz.Aile yapım hiç olmadı benim baba anne hep ayrıydı.O yüzden önem veriyorum öyle şeylere mesela yemeği falan birlikte yiyelim istiyorum.Hasret kaldım öyle şeylere..

tiroid hormonlarına baktır o zaman

bende de üşengeclik var ama kendi evine girince için rahat etmez bikere hemen yapıp oturmak istersin.. ben evimi tamamladım cok yorgun da olsam yapılacak işler varsa gittiğimde yapıyorum.. sen istesen de istemezsen de dagınıklıgı sevmiosan eger herseyi kalkıp yapacaksın rahat ol

Annesiyle kiyaslamayi surdurmez umarim herkesin karakteri farklidir.
Misafir gelince telas yapma meselesi kolay birseyleri ogrenince yetistigini begenildigini gorunce gecer.
Uzun yillar calistiginiz icin bazi seyleri bilmemeniz normal ama icinizde varsa ogrenirsiniz.
Biraz agir kanlisiniz sanirim ayaklari surterek yurumek falan genc birisine yakismaz hele kadina hic yakismaz.Bu aralar kosturmaca cok yorulmus olabilirsiniz ama nisanlinizda hakli sacinizi falan onemsememeye baslamak simdiden bu kadin kendini salar diye dusuncelere itmistir onuda.

o bir hafta yaparsın o zaman geri kalan iki hafta eskisi gibi olursun

tiroid hormonlarına baktır o zaman
Evet bunu daha önce söyleyen de oldu bana.
Ben şu an teyzmlerde kalıyorum.Aslında temiz bir insanım dağınıklığa gelemiyorum.Şu an yapan var da mı öyleyim acaba bilemedim.

Spor yapın. Sabah yataktan kalkmadan önce ya da kalktıktan sonra bir iki esneme hareketi yapın. Güne öyle başlayın.

Hareketli müzikler dinleyin, neseli.

Kuruyemis yiyin bol bol, meyve suları için.

Esinizle birlikte yapın islerinizi. Siz süpürüyorsanız o silsin mesela. Ya da o bulasıkları hallederken siz de ütü yapın ya da camasırları halledin. Birbirinize ayıracagınız zaman artar daha da.

Ya da 2 günde bir masaj saati yapın kendinize. :)

Evet bunu daha önce söyleyen de oldu bana.

Ben şu an teyzmlerde kalıyorum.Aslında temiz bir insanım dağınıklığa gelemiyorum.Şu an yapan var da mı öyleyim acaba bilemedim.
bende ailemle yasıyorum sukadarını söylim yatagımı bile toplamam annem arkamdan yapacagını bilirim cünkü ama kendi evime gittiğimde süpürürüm silerim düzenlerim içim rahat etmez kendiliğinden yapıyorum sende de emin ol öle olcak

Aynen öyle ben de kendime yakıştırmıyorum ama dikkat etmeme rağmen de yine yapıyorum.Ayrıca evet şu sıralar saçıma makyajıma hiç önem gösteremiyorum.Sabahları öyle zor kalkıyorum ki..

İnşallah canım ya çok mutsuzum anlatamam elimde olan birşey değil gerçektenSon 2 ayda daha da çok arttı .Hep bir uyuma isteği içindeyim.Sabah kalkar kalkmaz resmen diyorum akşam olsa da yatsam diye..

Birde zoruma gidiyor sanırım çalışmak.Bunu nasıl hazmetmem gerekiyor acaba..Uzun yıllar daha çalışmak zorundayım.Böyle yaparak hayatı zindan ediyorum kendime..

Aynen öyle ben de kendime yakıştırmıyorum ama dikkat etmeme rağmen de yine yapıyorum.Ayrıca evet şu sıralar saçıma makyajıma hiç önem gösteremiyorum.Sabahları öyle zor kalkıyorum ki..
Sabahlari yarim saat erken kalkin dusunuzu alin sacinizi yapin oyle cikin evden gune yuksek enerjiyle baslamis olursunuz.

Merak etme canım iş başa düşünce yapıyorsun dağınıklığa gelemeyen biriysen alışma süreci daha kolay olur

Merak etme canım iş başa düşünce yapıyorsun dağınıklığa gelemeyen biriysen alışma süreci daha kolay olur
1 senedir hep koşturuyorum evden işe işten kendi evime kendi evimden tekrar kaldığım eve.Ve evimiz 1 senedir tadilatta.Ailemden uzağım herşeyi sadece nişanlımla ikimiz yaptık..Umarım çok güzel olur herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…