Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım Demet'in dört tane noldu ondan da alıyım ben ay hayırlı olsun ne güzel bana arkadaş geldi kusma Yok bulantı var çok halsizim ve gergin
kıyamam yaaa geçecek canım inşAllah. demetinkileri de böldüm ben baş sayfada bak bu alıntı yaptığın eski liste cnmn.

niye olacak canım içinde bir can filizleniyor hormonlar değişiyor normal yaşadıkların. Kan testlerini yaptır sağlık ocağında dr isteyecektir demirine de baktır cnm. demir eksikliği çok uykusuzluk halsizlik yapıyor benim ilkte çok yapardı. yastık kaçırırdı eşim uyumayayım diye. Hepsi geçecek inşAllah. bir bakmışsın bebeğin kollarında İnşAllah saliha bir kız evladın olacak.
Ay canım sağol valla sende olmasan yol gösterici doğru bi gidiyim sağlık ocağına ben inş. Canım hepimize versin hiç birimizin hayali yarım kalmasın burda

4 tane okuyacaksın cnm sen. 3 tane okumuşsun zaten herkese 7 verdim 4 kalmış senin. sen onları oku. yarın akşam biter Rabbimin izniyle.

evet gerçekten öyle. dua topiklerinde çok dolanıyorum bende. birbirine fatiha ayetel kürsi okuyanlar topiği var orda hep okurum. birde 12000 ihlas dilek ağacı var oraya da okuyorum. birde kendime de ali imran suresi başlayacağım ama kaç adet okuyayım bilemedim onu.
Hic bilmiyodum boyle topikler oldugunu ali imran suresi de mi istegin olmasi icin okunuyor ben enami bitiremedim daha 7 ye tamamlayim diyorum

Ay canım sağol valla sende olmasan yol gösterici doğru bi gidiyim sağlık ocağına ben inş. Canım hepimize versin hiç birimizin hayali yarım kalmasın burda
Ne demek canım birbirimize destek için burdayız her zaman.İnşAllah canım. en makbul dua seninki şu anda. sen gece yatarken bizlere bir fatiha okusan Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşAllah. Kimsenin elini boş koymasın Rabbim.

Ne demek canım birbirimize destek için burdayız her zaman.İnşAllah canım. en makbul dua seninki şu anda. sen gece yatarken bizlere bir fatiha okusan Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşAllah. Kimsenin elini boş koymasın Rabbim.
Canım size bişey daha dicem geçen hoca geldi bize dedikş perşembe akşamı 313 kere Kevser/ayetelkursi/Fatiha bunlardan birini seçiyorsun verdiğim adettçe okuyorsun okurken besmele ve Allahüekber diyorsun ne dileğin varsa oluyormuş ama bu özel bileymiş bu duayı sadece birkere yağabiliyormuşsun kız için varmı dedim kız için çok gelen var ama özel bi dua Yok Meryem süresi oku dedi hepinize bende bol bol dua etmem arkadaşlar inş

Canım size bişey daha dicem geçen hoca geldi bize dedikş perşembe akşamı 313 kere Kevser/ayetelkursi/Fatiha bunlardan birini seçiyorsun verdiğim adettçe okuyorsun okurken besmele ve Allahüekber diyorsun ne dileğin varsa oluyormuş ama bu özel bileymiş bu duayı sadece birkere yağabiliyormuşsun kız için varmı dedim kız için çok gelen var ama özel bi dua Yok Meryem süresi oku dedi hepinize bende bol bol dua etmem arkadaşlar inş
Allah razı olsun canım. Ben bu perşembe yaparım. Rabbim kabul etsin inşAllah.

Abdülehad Serhendi hazretleri buyuruyor ki:
70 kere, “Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir”okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.

Tek tek 70 kere okunmaz. Tamamı sıralı okunup başa dönülür, bu şekilde, tamamı 70 kere okunur. Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir. İsm-i a’zam, ism-i Celal, Esma-ül Hüsna’dır. Her namazdan sonra okuyana ne mutlu! Hiç olmazsa günde bir defa okumalı. Dilek için kırk gün kadar okumalıdır.

Kizlar 260 cikmis degerim kahve leke de dun durdu sukur iyiyim suan bakalim dua edin bana ins saglikli bi gebelik olur kizimi kucagima alirim
Canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşallah tatlı mı tatlı bir kızın olur bende batı bekliyorum inşallah birlikte yaşarız hamileliği

Senin yumurtlama gününün üzerinden kac gün geçti canim sen le bat larim izin arası 2 gün senin gebeligin belli oldu bile ben adet olmazsam ne zaman kan versemki senin bel agrin olmus muydu çok belim agriyo
Canim benim ilk gebeligimde felaket belim agrimisti bunda da tam tersi kasigim agriyo belimde hic agri yok her gebelik farkli belirti veriyor 14unde catladi yumurta

Back
X