• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir De Üstüne Azar Yedim!

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonra erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınız gerçekten şaka gibi.
Iliskini gözden geçir bence canım ne kadar rahat davranmış ve uste cıkmış.

Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonea erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?
Rahat bir erkek arkadaşınız var ve galiba sizin tarzınız değil..

Sinir bozacak bir durum değil bence
Ama erkek arkadaşınızın da sizi azarlaması tuhaf
Acaba sen cevabını vermişsin büyütecek bir durum yok mu demek istedi anlamadım yani

Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonea erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?
geniş bir arkadaşmış

Sonuçta siz flört etmek isteyen kisiye erkek arkadaşınızın onayını almak için bu tepkiyi vermediniz ....sizin dogrunuz bu ...ama erkek arkadaşınıza göre de bu olay mesele yapılacak,numara engellemesini gerektirecek bir durum değil.Sanirim erkek arkadaşınız aynı durumu kendisi yaşadığında nasıl davranacağının sinyallerini vermis.

Böyle erkek mi olur :63: ilişkinizi gözden geçirin derim.

Haklısın, sert davrandım hata ettim, dur gönlünü alayım yoluma da onla devam edeyim derdim . Sizden hoşlanan birine ,sert çıkıştın diye sizi azarlamasi çok tuhaf gerçekten.

Haklısın, sert davrandım hata ettim, dur gönlünü alayım yoluma da onla devam edeyim derdim . Sizden hoşlanan birine ,sert çıkıştın diye sizi azarlamasi çok tuhaf gerçekten.[/QUOTE
Yakında öyle diyeceğim zaten. Bu olsydan sonra iyice soğudum.

Back
X