• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir De Üstüne Azar Yedim!

Sonuçta siz flört etmek isteyen kisiye erkek arkadaşınızın onayını almak için bu tepkiyi vermediniz ....sizin dogrunuz bu ...ama erkek arkadaşınıza göre de bu olay mesele yapılacak,numara engellemesini gerektirecek bir durum değil.Sanirim erkek arkadaşınız aynı durumu kendisi yaşadığında nasıl davranacağının sinyallerini vermis.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim...

tarzım değil ama demekki onun tavrı bu.rahat bir insan daha önce bir sevgilim vardı bunun gibi insan bir süre sonra soğuyor.

Arkadaşınız sizden ayırlmak isteyipte söyleyemedi olabilir mi acaba cünki arkadaşınızın davranışı normal değil

Bu kadar geniş ve rahat bir insanla yapamazdım sanırım. Başkası eşini, sevgilisini beğenince hoşuna giden erkekler var ya sizinki de öyle olabilir. Saygı işini abartmış.

eski bir erkek arkadaşım da sizin gibi aferim alma beklentisi içindeydi erkek arkadaşınız da yememiştir belki ya da ilginç bi insan

Acaba ciddiye almamış olabilir mi?onu kiskandirmak istediğini düşünmüş olabilir mi?
Cok tuhaf ve kabul edilemez bence bu kadar minnoşluk

Ben aslında asla tutucu bir insan filan değilim ama bana bile çok saçma geldi bu davranış.

Acaba halinizden Tavrınızdan onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz gibi düşünmüş olabilir mi?
Abartarak anlattığınızı düşünüp
İnadınıza da böyle cevaplar vermiştir.

Valla adamdan sırf övgü alacaksınız ve azıcık da kıskandıracaksınız diye tutup “canım çok sıkkın” demişsiniz ama ters tepmiş :rapci: valla erkek arkadaşınız sırf bu tavrınızdan rahatsız olduğu için öyle davranmış olabilir. Bak ne kadar da beğeniliyorum her an beni kaybedebilirsin tarzı söylemler bence de itici

Back
X