Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,çok şaşkınım ve üzgünüm.Bizim arkadaş çevresinden bir çocuk bana mesaj attı ve benden hoşlandığını söyledi.Ki hoşlanması mantıksız çünkü biz bu kişi ile tanışmıyoruz bile. Arkadaşımın arkadaşı kendisi.Benim erkek arkadaşım var ve direkt ona böyle yazdım.Benim bir ilişkim olduğunu,bir daha bana yazmaması gerektiğini söyledim.Ama çocuk bana yazmaya devam etti. "Çok üzüldüm,ama erkek arkadaşın olsa da ben dayanamam yine yazarım",tarzı mesajlar göndermiş. Bunları görünce çok sinirlendim tabii ve engelledim bu kişiyi.Bu olaydan sonea erkek arkadaşımla konuşurken sinirlerimin bozuk olduğunu söyledim ona. Ne olduğunu sordu.Olayı anlattım. Bana demesin mi buna niye sinirlendin diye.Dedim ki: "Duymadın mı çocuk sevgilim olduğunu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi.İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem diye bildiğiniz beni azarladı.Hayatımda böyle bir şey görmedim. Normal bir insan;"Teşekkür ederim hayatım,güvenimi hiç boşa çıkartmıyorsun", filan der. Yanılıyor muyum?
Aferin almakla ne ilgisi var?Onun onayına ihtiyaç duyacak bir insan değilim.eski bir erkek arkadaşım da sizin gibi aferim alma beklentisi içindeydi erkek arkadaşınız da yememiştir belki ya da ilginç bi insan
Nasıl sinir bozulacak bir şey yok?Erkek arkadaşınızdan aferin beklemişsiniz sadakatinize, biraz abartarak sanırım çünkü bunda o kadar sinir bozulacak biey yok, ama kendisi tamamen başka yöne bakmış... klasik kız taktiğidir herkes yapar , ama erkek arkadaşınız cevvalmiş valla
Buyrun bakalım.Sizin gibiler sırf yorum yazmak için yazıyor sanırım. Benim moralimin bozuk olduğunu anladı ve neyin var diye sordu. Anlatmasa mıydım? Hayret bir şey.Valla adamdan sırf övgü alacaksınız ve azıcık da kıskandıracaksınız diye tutup “canım çok sıkkın” demişsiniz ama ters tepmişvalla erkek arkadaşınız sırf bu tavrınızdan rahatsız olduğu için öyle davranmış olabilir. Bak ne kadar da beğeniliyorum her an beni kaybedebilirsin tarzı söylemler bence de itici
Yok gayet ciddiydi söylerken.Acaba ciddiye almamış olabilir mi?onu kiskandirmak istediğini düşünmüş olabilir mi?
Cok tuhaf ve kabul edilemez bence bu kadar minnoşluk
Sanmıyorum. Öyle bir insan değilim çünkü.Acaba halinizden Tavrınızdan onu kıskandırmaya çalışıyorsunuz gibi düşünmüş olabilir mi?
Abartarak anlattığınızı düşünüp
İnadınıza da böyle cevaplar vermiştir.
Yok kendisi değil. Ona eminim.Belkide kendisiydi seni denedi
Yok işletmedi ondan eminim.Ciddi mi sevgiliniz?
Diğerini engellemesemiydiniz acaba:)
Aklıma direk şey geldi.. acaba sizi işletti mi?
Çok dengesiz biri. Biraz havalı olmaya çalışan bir yapısı var.Bence kesinlikle inanmadi.Gercekten genis olan bi insan bile boyle yorum yapmaz karsi tarafin soguyacagini bilir.Normalde nasil biribu tarz yorumlari var midir?
Sevgilini degil de sevmedigin birini anlattin sanki.Yol ver gitsin.Çok dengesiz biri. Biraz havalı olmaya çalışan bir yapısı var.
Evet,azar şeklinde ve saldırır bir şekilde söyledi. Ne alakası var? Aferin mi bekliyordum ben ondan? Normal bir insan gibi tepki verseydi yeterdi.Çok mantıklı davranmış erkek arkadaşınız. Normal yani, siz olması gerekeni yapmışsınız, o da olması gerekeni söylemiş. Anlattığınız kısımda bir azar göremedim. Daha sert bir sekilde mi söyledi bunu? Yani yapmanız gerekeni yaptığınız için "afferin sevgilime, testten geçtin, güvenimi boşa cıkarmadın" demesi mi gerekiyordu?
Öyle düşünüyorum ben de. Ama belki özür diler diye bekliyorum. Olayın şokunu atlamadım hala.Sevgilini degil de sevmedigin birini anlattin sanki.Yol ver gitsin.