Bence bunun için demiştir. Yani biriken bi laf bu belli. Yer aramış söylemek için ve yerini bulmuşÖncelikle yorumunuz için teşekkürler. Şu konuya bir açıklık getireyim. Ben biraz feminist bir insanım. Erkekler konusunda biraz katıyım. Sevgilimle de sık sık bu konuları konuşuruz. Bana hep olaylara tek yönlü baktığımı,erkeklere acımasızca yaklaştığımı söyler. Şimdi siz bunu deyince aklıma geldi. Bunun için demiş olabilir mi acaba?
Bu tarz gereksiz çıkışlarınız hep varsa bu sepeble demiş olabilir. Ama erkek konusunda katı olmayı feminizmle nasıl bagdastirdiniz anlamadım. Feminizmi çocuklar duymasındaki havucun ablasına taktigi lakaptan mi ogrendiniz?Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Şu konuya bir açıklık getireyim. Ben biraz feminist bir insanım. Erkekler konusunda biraz katıyım. Sevgilimle de sık sık bu konuları konuşuruz. Bana hep olaylara tek yönlü baktığımı,erkeklere acımasızca yaklaştığımı söyler. Şimdi siz bunu deyince aklıma geldi. Bunun için demiş olabilir mi acaba?
Adam değil :) 18 yaşındalarBu tarz gereksiz çıkışlarınız hep varsa bu sepeble demiş olabilir. Ama erkek konusunda katı olmayı feminizmle nasıl bagdastirdiniz anlamadım. Feminizmi çocuklar duymasındaki havucun ablasına taktigi lakaptan mi ogrendiniz?
feminizm asla erkek düşmanlığı değildir. Hatta kadin-erkek konusunun geçmesinden bile rahatsız olurlar çünkü onlara göre kadin doktor-kadin siyasetci diye belirtmek bile kadın eşitliğinin olmamasıyla ilgili bir durumdur. Kendi içinde bile cooook dala ayrılır ama hepsi eşitliğe çıkar. Hiçbir dal sizin anladiginiz gibi 'erkeklere katiyim,erkeklere sert davranirim'a çıkmaz.
Virginia woolf'un kendine ait bir oda
Ve
Emma Goldman'in Dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir
Kitaplarını okumani öneririm. Özellikle Emma Goldman (kızıl Emma) feminizmin önemli bir temsilcisidir. En azından erkek arkadaşınıza feministlik yaparken sağlam argümanlarınız olur :)
Konuya gelince, ısrarla tüm yorumları okudum. Siz de adamı suclayan yorumlara katılıp hak veren, daha ılımlı yorumlari elestiriyorsunuz. O zaman ayrılın derim ben. Madem kafalarınız bu kadar farklı çalışıyor, bu yapılan ağrına gitti. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Aradan zaman geçtikten sonra sakin kafayla düşününce sen de adama hak verip pişman olacaksın gibi geliyor bana
Feminizm bu demek değildir ah şu kadınlarımız artık feminizmin gerçek amacını öğrense de erkekleri irite etmese böyle.Feminizm kadınların ve erkeklerin sosyal hukuki ve ekonomik başta olmak üzere her alanda erkeklerle eşit haklara sahip olması gerektiğini savunan bir akımdır.Erkek düşmanlığı değildir veyahut erkeklere karşı katı ve önyargılı olmayı gerektiren bir düşünce yapısı da değildir.Kadına bayan dediği (Ki tek amaçları kibarlık yapmaktır )için erkekleri topa tutmak da değildir.Feministler sadece kadınlardan da oluşmaz.Bizim gibi kadın erkek eşitliğini savunan erkekler de vardır.Ve evet onlara da feminist denir. Lütfen bunun bilincinde hareket ederek erkekleri irite etmeyelim.Bir feminist olarak bu konuyu araştırmanızı ve hakkında yazılmış makaleleri okumanızı öneririm.Konunuza gelecek olursam erkek arkadaşınız sizin onu kıskandırmak için yaptığınızı düşünüp istediğiniz tepkiyi vermemek için bu şekilde konuşmuş bence.Ayrıca bu konudaki tavrı genel bir tavır bence yani genel tutumunuz sert ve acımasızcaysa bu olayda patlak vermiştir.O yüzden böyle bir yorum yapmıştır.Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Şu konuya bir açıklık getireyim. Ben biraz feminist bir insanım. Erkekler konusunda biraz katıyım. Sevgilimle de sık sık bu konuları konuşuruz. Bana hep olaylara tek yönlü baktığımı,erkeklere acımasızca yaklaştığımı söyler. Şimdi siz bunu deyince aklıma geldi. Bunun için demiş olabilir mi acaba?
Tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsınız. Ne yazık ki büyük bir çoğunluk feministliğin tek bir daldan oluştuğunu ve kadının erkekten üstün olduğunu erkek düşmanlığını savunduğunu sanıyor.Özellikle kendine ait bir oda beni çok aydınlatmıştı umarım yorumunuzu görmezden gelir de okur ve bilgi sahibi olur.Bu tarz gereksiz çıkışlarınız hep varsa bu sepeble demiş olabilir. Ama erkek konusunda katı olmayı feminizmle nasıl bagdastirdiniz anlamadım. Feminizmi çocuklar duymasındaki havucun ablasına taktigi lakaptan mi ogrendiniz?
feminizm asla erkek düşmanlığı değildir. Hatta kadin-erkek konusunun geçmesinden bile rahatsız olurlar çünkü onlara göre kadin doktor-kadin siyasetci diye belirtmek bile kadın eşitliğinin olmamasıyla ilgili bir durumdur. Kendi içinde bile cooook dala ayrılır ama hepsi eşitliğe çıkar. Hiçbir dal sizin anladiginiz gibi 'erkeklere katiyim,erkeklere sert davranirim'a çıkmaz.
Virginia woolf'un kendine ait bir oda
Ve
Emma Goldman'in Dans edemeyeceksem bu benim devrimim değildir
Kitaplarını okumani öneririm. Özellikle Emma Goldman (kızıl Emma) feminizmin önemli bir temsilcisidir. En azından erkek arkadaşınıza feministlik yaparken sağlam argümanlarınız olur :)
Konuya gelince, ısrarla tüm yorumları okudum. Siz de adamı suclayan yorumlara katılıp hak veren, daha ılımlı yorumlari elestiriyorsunuz. O zaman ayrılın derim ben. Madem kafalarınız bu kadar farklı çalışıyor, bu yapılan ağrına gitti. Ama öfkeyle kalkan zararla oturur. Aradan zaman geçtikten sonra sakin kafayla düşününce sen de adama hak verip pişman olacaksın gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?