Bir De Üstüne Azar Yedim!

Şu yorum atanlari hiç anlayamayacağım . Adam çok mantıklı bir tepki vermiş. Ben de aynen onun gibi bir tepki verirdim, hatta benim hayatıma girmis her erkek böyle bir durumda buna benzer tepkiler verirdi.
Ne var ki bunda?
Sana demiş ki : bunda sinirlenip canını sıkacak ne var? Sevgilin olduğunu söyleyip engellemissin. Öncesinde gereksiz yere atar gider yapmaya, bu kadar basit bir olay için o güzel canını üzmeye ne gerek var?
Bunda yanlış olan ne ki?
'nasil yüz buldu senden! Bu ne curet' ,
'kim o şerefsiz, şöyle ağzını yüzünü dagitayim' falan deseydi daha mi mutlu olacaktıniz?
Benim eski erkek arkadaşıma hayran bir kız vardı. Aileler hep bu ikisini yakistirdigindan kız da zamanla heves etmiş herhalde. O kiz da benden haberdardı (hatta yüzyüze gelmiştik) ama yine de ara sıra utangaç utangaç ilgi gösterirdi benim oğlana. Ben de 'kirma kızın kalbini , o neyin ne olduğunu farkında, sadece zamana ihtiyacı var' derdim :) bir gün kıza atar gider yapsa benden de azarı yerdi kesin
Bence sizin konunuzdan kavga malzemesi çıkmaz.
O adamın da caninizi sıkmasına izin vermeyin. Güzel kadinsiniz, ilgisini çekmiş. Ama gereken cevabı verip engellemissiniz. Olan olmuuuuş,biten bitmiş. Daha da sinirlenerek ne var ki? Hadi başka başka numaralardan yazsa, orda burda karşına çıkıp rahatsız etse falan haklısın dicem de... Çok abartmissin

Ama ne bileyim... Size göre normal olabilir saygı duyarım. Ama ben normal bulmadım bu durumu.

[
Ama ne bileyim... Size göre normal olabilir saygı duyarım. Ama ben normal bulmadım bu durumu.
Öyle sinirlenerek, ayrılmayı gerektirecek bir mesele göremedim . Arkadaşlarin gazına gelip de ani kararlar verme derim ben. Sonradan aldığın ani karar için pişman olabilirsin.
Tamam, 'böyle sert tepkiler vermene gerek var mıydı?' demesine bozulmussun.
Peki sen ne yanit vermesini isterdin?
Ve aynı sekilde bir buluşmada o ofleyip pofleyip gergin gergin senin de canını sıktığında, ne oldu?, Sorusuna. 'kizin teki mesaj atmis,tanışalım konuşalım,diye. sevgilim var dedim hala yazıyor. Çok sinirlendim ben de, kan beynime sicradi. Saydım sayistirdim or....piyasa! Ne insanlar var ya, bastım engeli' gibi sinirli sinirli konuşup ortamı daha da gerse sen ne derdin?

Kiskanmiyor demekki sadakatten ziyade biraz genis sanki

Cocukla konusmadin diye aferin mi bekliyorsun??? Guvenimi bosa cikartmadin filan diyecekmis
Napsin yani?

Cocukla konusmadin diye aferin mi bekliyorsun??? Guvenimi bosa cikartmadin filan diyecekmis
Napsin yani?
Hayır.Nerede yazdım aferin beklediğimi? Normal bir insan gibi tepki verse ve beni böyle saçma bir şey için azarlamasa kafiydi benim için.

Erkek arkadaşına katılıyorum desem. Bun da sinirini bozacak üstüne üç gün düşünecek ne var ki? Sonuçta zorla kolundan tutup benim olacaksın dememiş. Gülün geçin illa erkek arkadaşınıza duyurmak zorunda değilsiniz böyle durumları.

++++
Bunun genişlikle ne ilgisi var çözemedim.Ne bekliyor insanlar,gidip dövmesini mi ?
Konu sahibi bence büyük bir mesele değil.Tabi konuşurken ses tonu falan nasıldı bilemem ama çok da uzatılacak bir şey göremedim ben.Büyük ihtimalle olaya ''ne var bunda'' diyerek bakmıştır.
Yani herkes herkese yazıyor artık.Her yazan için ne canınızı sıkıyorsunuz boşverin.

Üç gün mü? Bugün oldu bu olay.

Ne münasebet gidip dövse ben ayrılırım direkt zaten. Şiddete karşıyım. Evet herkes herkese yazıyor,ama bir insan bir insanın sevgilisi olduğunu bildiği halde hala yazıyorsa orada bir durup düşünmek lazım. Erkek arkadaşımın,böyle birisi için beni azarlaması normal mi sizce?

Ben size demedim onu zaten.Bu ne genişlik diyen arkadaşlara dedim.Siz de yazdıysanız arada bilemiyorum tabi.
Neyse.
Azarlaması normal değil tabii ki de.Ama sizin de bunu üzülecek bir mesele haline getirmenizde normal değil.Engellediniz bitti.
Ha sevgilisi olduğu halde yazma durumu...Belki eskiden önemli bir şeydi ama şimdi kimse sormuyor bile çıktığın var mı diye,insanlar garipleşti.Sevgilin mi var birinden mi hoşlanıyorsun kimsenin pek umurunda değil.O yüzden böyle şeylere çok takılmayın ve bence böyle meseleleri erkek arkadaşınıza çok iletmeyin.İlerisi için de söylüyorum.Bazı insanlar bunu ''beni kıskandırmaya çalışıyor'' olarak alıp can acıtıcı olabiliyorlar.Hatta bu konuda bile o olmuş olabilir.Siz bilerek yaptınız demiyorum,o öyle almış olabilir diyorum.

Çook uzun zaman önce bir sevgilim vardı. Facebook'un çok popüler olduğu dönemler... Birbirimizin şifrelerini biliyorduk, niyeyse Bana birisi "Naber, nasılsınız" yazmış, tanışmak istediğini söylemiş. Ben görmedim hiç. Eski erkek arkadaşım okumuş, "Ben sevgilisiyim, düzgün bir insana benziyorsunuz. Neden böyle şeyler yapıyorsunuz?" yazmış. Adam görüp cevap yazmamış. Ben çok sonradan görmüştüm bu konuşmayı. "Çok kibarsın" demiştim de "Kibar olduğum kadar sitemkârım da..." demişti.

Ben geniş bulmadım sevgilinizi. Verdiği cevap normal. Belki başka konularda da insanlara agresif tavırlar gösteriyorsanız, onların birikmişliğiyle öyle söylemiş olabilir.

...unu duyduğu halde üzüldüğünü söylüyor,yazmaya devam edeceğim,diyor. Olabilir üzülmesi normal,dedi. “İnsanlara böyle sinirlenip sert davranman büyük bir problem”diye bildiğiniz..

Buradaki cümle beni biraz düşündürdü. Sanki “hep böylesin” der gibi. Belkide bu’dur mesele. Daha öncedende yapmışsında şimdi seni uyarıyor gibi geldi bana. Belkide farkında olmadan bi yerde böyle bi tepki verdin. Onunda o an dikkatini çekti ve şimdi söylüyor olabilir. Yani bunu problem olarak görmesi bi tek bunu açıklar. Birşey “sorun olarak” sürekli oluyorsa problemdir dimi arkadaşım? Öyle anlamaz mıyız?

Ama tatlım sen o cümleleri ondan duyduğun için sen daha iyi bilirsin gerçekten böyle mi düşünüyor onu sen bilirsin illaki. Surat ifadesinden vs ..

sevgiliniz olduğuna emin misiniz?

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Şu konuya bir açıklık getireyim. Ben biraz feminist bir insanım. Erkekler konusunda biraz katıyım. Sevgilimle de sık sık bu konuları konuşuruz. Bana hep olaylara tek yönlü baktığımı,erkeklere acımasızca yaklaştığımı söyler. Şimdi siz bunu deyince aklıma geldi. Bunun için demiş olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…