Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek yetemeyeceksem 2.cocugu da yaptim?Ne sacma bir mantiktir.Yetiyoruz iste ama yoruluyorum kendim icin birsey yapamiyorum.En son hasta oldum anladim ki kendime cok iyi bakmam lazim ki cocuklara bakabileyim.annesi yardim edenler yetmedikleri icin mi yardim ediyor?yukunu hafifletmek icin.ayrica ben anlatip bunaltmiyorum hersey ortada.kendisi de is arkadasinin esinin cocuga annesiyle beraber baktiklarini soyluyor.hergun gelip de burda dursun demiyoruz ya.ayakustu ugramaktan cekiniyorlar diyoruz.en azindan haftada bir gun kizina ugrayip ne var ne yok bakar bi yemek yaparsin.birdaha aciklama yaptim sizin icin sil bastan yazdim anlamaniz icinaileniz ile aranızdaki sıkıntı sizin sorununuz, sürekli dert yanıyorsanız eşinizi bu durum bunaltmış olabilir. ayrıca yetemeyecekseniz neden 2. çocuğu yaptınız hadi olmuş artık kimseden medet ummayacaksınız kendi sorumluluğunuz yorulsanızda sıkılsanızda siz bakacaksınız. ve eşinize gelince bence o bunalmış işte çalış evde gel sürekli dert dinle, çocuklarla ilgilen vs vs adam kaçmak istiyor belliki size karşı ilgiside azalmış...
bence çocuklar olduğundan oturun konuşun güzelce alternatif çözümler bulun, annenizlede aranıza mesafe koyun..
Niye yalnız kaldınız. İki çocukla yalnız mı kalınır. 4 kişisiniz. Anneye abiye kitlennmişsiniz. Çıkın gezin. Sorun ne çözemedim. Annem aramıyor aradığında işin zor diyor. Eee?
Tasinmak en dogrusu degil misizin bi aileniz var eşiniz ve çocuklarınız.. Kimsenn ilgisine muhtac değilsinz ayrıca.. gelmeyen gelmesin aramayan aramasın beklemeyin bir şey de anlatmayın ve eşinizi alın karşınıza gerekırse taşının.. zor olur belki ama en azından mutlu olabilirsiniz..
Ben seni anlıyorum. Kimseli kimsesiz olmuşsunuz siz de. Eşini de her gün aynı laflarla bunaltmışsın anlaşılan. İmkan varsa hemen taşının. Eş ailesinede kendi ailenizede yakın olmayıversin. Oğlanlar büyür arkadaş olur yakında. Herşey düzelecek merak etme.
Niye siz onlara yardimci oluyorsunuz onlar sizin icin birsey yapmiyorda ozaman?yahu biz hepi topu 2 kardesiz zaten ailemin durumu suanda gayet iyi evimize ugramiyor.tlfda rahat konusamiyor.cocuklarimi icten sevemiyor.ben de bunlari kaldiramiyorum.!Bir ailenin yanındasın diye neden kol kanat gersinler anlamadım, biz de eşimin memleketindeyiz bana da kimse kol kanat germiyor. Tam tersi her konuda biz onlara yardımcı oluyoruz. Ailen hatalı olabilir ama eşin de haksız, sizi zorla mı tutuyorlar orada? Ayrıca siz de artık tavır alın annenize.
Yahu biz hepi topu 2 kardesiz evin tek kiziyim tabiki beklentim olacak.burda esimin ailesinin olmadigini da biliyorlar.tavirlar hosumuza gitmiyor.Farzedin ki anneniz yok, beklentileriniz fazla geldi bana, gurbette tek başına çocuk büyüten milyonlarca insan var ki bence karışan kimse olmadan çocuk büyütmek çok daha kolay.
Çocuklarınız da eşiniz de sizin negatifliğiniz yüzünden böyle davranıyorlar bence. Az beklenti çok huzur, gerçekten doğru bir söz
E beklemeye devam edin o zaman hayret bir şey! Konu açıp kendi istedikleri gibi yorum gelmeyince atarlanmak da komik.Yahu biz hepi topu 2 kardesiz evin tek kiziyim tabiki beklentim olacak.burda esimin ailesinin olmadigini da biliyorlar.tavirlar hosumuza gitmiyor.
Esim burda calisiyordu zaten boylece burada kalmis oldu
en azından bir yol.. belli ki seviyorsunuz , bence seviliyorsunuz da.. Eşinizle konuşmalısınız..Tasinmak en dogrusu degil mi![]()
Yahu biz hepi topu 2 kardesiz evin tek kiziyim tabiki beklentim olacak.burda esimin ailesinin olmadigini da biliyorlar.tavirlar hosumuza gitmiyor.
ben anladım açıklama yapmaya gerek yoktu bende diyorum ki size yardım etmek dediğiniz gibi yemek yapmak v szorunda değil anneniz..Ne demek yetemeyeceksem 2.cocugu da yaptim?Ne sacma bir mantiktir.Yetiyoruz iste ama yoruluyorum kendim icin birsey yapamiyorum.En son hasta oldum anladim ki kendime cok iyi bakmam lazim ki cocuklara bakabileyim.annesi yardim edenler yetmedikleri icin mi yardim ediyor?yukunu hafifletmek icin.ayrica ben anlatip bunaltmiyorum hersey ortada.kendisi de is arkadasinin esinin cocuga annesiyle beraber baktiklarini soyluyor.hergun gelip de burda dursun demiyoruz ya.ayakustu ugramaktan cekiniyorlar diyoruz.en azindan haftada bir gun kizina ugrayip ne var ne yok bakar bi yemek yaparsin.birdaha aciklama yaptim sizin icin sil bastan yazdim anlamaniz icin
Cozemiycek birsey yok.sen bekar misin yada cocugun var mi?sanirim hayir.
Ben 2.cocugu buyuk cocuguma kardes olsun diye yaptim.iyi ki yaptim o ayri bir konu.tadi bambaska.zorunda oldugundan bahsetmiyorum ki zaten bu icten gelen birseydir.cocuguna olan sevginden ileri gelir.sizin anneniz yok mu?ben anladım açıklama yapmaya gerek yoktu bende diyorum ki size yardım etmek dediğiniz gibi yemek yapmak v szorunda değil anneniz..
siz doğurmaya karar verirken annenize yada bir başkasına güvenmeyecektiniz. çoğu ailede büyük ebeveynler torunlarının bakımı ile ilgilenir ama bunu yapmıyorlarsada beklentiye girmek gereksiz olur diyorum size... yorulmayı göze almış olmalısınız ben 2. çocuk doğurmuyorum mesela çünkü kendimde o gücü ve sabrı bulmuyorum ...
annem var sağ olsun her daim arkamda ve bana tam destek, kızıma da 2,5 yaşına kadar ailem baktı ama her anneanne babanne torun bakmak ya da evlatlarına yardımcı olmak zorunda değil maddi yahutta manevi olarak. ben size bunu söylemeye çalışıyorum yani size yardımcı olmaması = sizi sevmemesi anlamına gelmez..Ben 2.cocugu buyuk cocuguma kardes olsun diye yaptim.iyi ki yaptim o ayri bir konu.tadi bambaska.zorunda oldugundan bahsetmiyorum ki zaten bu icten gelen birseydir.cocuguna olan sevginden ileri gelir.sizin anneniz yok mu?
Esim cani sıkkin duruyordu dun aksam.Bugün de zaten her zamankinden gec geldi ve dogruca yatagina girdi.Kendimi sucluyorum boyle zamanlarda.Cunku esim benim memleketimde evli.Ve bizimkiler esimin burada kimsesinin olmadigini biliyorlar.Yani kizini yanina evlendirmek kol kanat germek boyle mi oluyormus anlamlandiramiyorduk artik.Esim evliligin beklentilerini karsilamadigini,hayal kirikligina ugradigini soyledi.Burada benim icin oldugunu ama artik mutsuz oldugunu soyledi.Evet mutsuzduk.Oyle seyler yasadik oyle sinavlardan gectik ki.Biliyorum ama bunlari agzindan duymak cok kotuydu.Ayrilmaktan bahsetti.Evet ayrilmak!!Bunu kolay dile getirmeyecek bir insan.Simdi ben ne yapacagim.Tamamen yapayalniz kimsesiz kaldim.Dunya uzerime yikilmis gibi.Ama ruhen çöktüm son zamanlarda bunyem alismis olay gercek degilmis de ben ruyadaymisim gibi..Dusunemiyorum..Hissedemiyorum..Ne yapicam bana bir akil verin bir insanin mutsuzluguna sebep olmak da oyle kotu ki.Ona bu haksizligi da edemem.Ben haksizliga ugramaya zaten alismis bir insanim boyle de sevgisiz yasarim sanirim.
Madem oyle diyorsun annem her daim arkamda 2.5 yasina kadar bakti deyip ovunmeyi hak goruyorsun baskalari icin neden bakmak ilgilenmek zorunda degil gibi seyler soyluyorsun.gercekten laf olsun diye seninki bence.benim de ilk cocuguma bakti bu arada cunku ben calisiyorum.bu sefer ben izin alip cocuguma kendim bakma niyetindeyim.!annem var sağ olsun her daim arkamda ve bana tam destek, kızıma da 2,5 yaşına kadar ailem baktı ama her anneanne babanne torun bakmak ya da evlatlarına yardımcı olmak zorunda değil maddi yahutta manevi olarak. ben size bunu söylemeye çalışıyorum yani size yardımcı olmaması = sizi sevmemesi anlamına gelmez..