Bir de üstüne eşinden olmak

Acaba biraz kendi kendinizin moralini yükseltmeye mi çalışsanız?
Eşiniz çalışıyor sadece sanırım siz de çocuklarlasınız değil mi? ev hanımısınız sanırım
çocukların yaşı kaç?
çok ufaklarsa bile biraz makyaj yapın, neşeli olmaya çalışın eşinizin de kendinizin de moralini yükseltin
anneniz kardeşiniz vs için üzülmeyi bırakın, kendi ailenize bakın, artık onlar sizin 2. aileniz. Çocuklarınızı eşinizi düşünün biraz.
anneniz hayatta da olmayabilirdi o zaman da yapacaktınız çocuk, sonuçta yine siz bakıyorsunuz onlara güvenerek yapmadınız ki? Bu zamana kadar bakmışsınız bundan sonrası daha kolay olur inanın. Sadece kendinize özen gösterin ve neşeli olmaya çalışın. Eşinize de aynı şekilde.
Hayir ev hanimi degilim.Guzel bir meslegim var.tamam suslenirim zaten tek eksigimiz o

annem var sağ olsun her daim arkamda ve bana tam destek, kızıma da 2,5 yaşına kadar ailem baktı ama her anneanne babanne torun bakmak ya da evlatlarına yardımcı olmak zorunda değil maddi yahutta manevi olarak. ben size bunu söylemeye çalışıyorum yani size yardımcı olmaması = sizi sevmemesi anlamına gelmez..
Ayrica takildigimiz nokta cocuga bakmamasi degil ki.nisanlandigimiz zamandan beri karsilastugimiz tavirlar.yani esim de ben de oyi niyet bekliyoruz hep tavir almayi cok bilmez.ben de oyle.bu anlamda cok yiprandik zaten.bana yardim etmemesi konunun kucuk bir parcasi sadece.

Hayir ev hanimi degilim.Guzel bir meslegim var.tamam suslenirim zaten tek eksigimiz o

neden bu kadar atarlısınız anlamadım
tek eksiğimiz bu deyip sinirleniyorsunuz madem, siz eksiğin ne olduğunu düşünüyorsunuz?
ev hanımı değilim demişsiniz çocuklarla 7/24 ben ilgileniyorum dediğiniz için ben de bunu düşündüm doğal olarak.

Madem oyle diyorsun annem her daim arkamda 2.5 yasina kadar bakti deyip ovunmeyi hak goruyorsun baskalari icin neden bakmak ilgilenmek zorunda degil gibi seyler soyluyorsun.gercekten laf olsun diye seninki bence.benim de ilk cocuguma bakti bu arada cunku ben calisiyorum.bu sefer ben izin alip cocuguma kendim bakma niyetindeyim.!
övünmüyorum minnet duyuyorum ama onlar kendi isteği ile baktılar ben gelin çocuğuma bakın demedim arada fark var , ben beklentiye girmedim hiçbir zaman ama siz beklenti içerisindesiz..

Ayrica takildigimiz nokta cocuga bakmamasi degil ki.nisanlandigimiz zamandan beri karsilastugimiz tavirlar.yani esim de ben de oyi niyet bekliyoruz hep tavir almayi cok bilmez.ben de oyle.bu anlamda cok yiprandik zaten.bana yardim etmemesi konunun kucuk bir parcasi sadece.
beklentiye girmeyin bu kadar basit üzülmezsiniz

E beklemeye devam edin o zaman hayret bir şey! Konu açıp kendi istedikleri gibi yorum gelmeyince atarlanmak da komik.
Yapmıyor anneniz, eeee yani!? Kocanızı kendinizi çocuklarınızı huzursuz etmeye devam edin o zaman.

valla ben de anlamadım
anasına diyemediğini burada gelip bize diyor.
hayır biz napalım yani? hepimiz ayrı ayrı annesini arayıp "bu kızına yaptığın çok ayıp" mı diyelim??

neden bu kadar atarlısınız anlamadım
tek eksiğimiz bu deyip sinirleniyorsunuz madem, siz eksiğin ne olduğunu düşünüyorsunuz?
ev hanımı değilim demişsiniz çocuklarla 7/24 ben ilgileniyorum dediğiniz için ben de bunu düşündüm doğal olarak.
Izindeyim.bebegim
övünmüyorum minnet duyuyorum ama onlar kendi isteği ile baktılar ben gelin çocuğuma bakın demedim arada fark var , ben beklentiye girmedim hiçbir zaman ama siz beklenti içerisindesiz..
Yo gel bak demedim tabiki ozaman da.simdi de gel bak demiyorum.cidden komiksin ya sana diyecek sozum yok...

valla ben de anlamadım
anasına diyemediğini burada gelip bize diyor.
hayır biz napalım yani? hepimiz ayrı ayrı annesini arayıp "bu kızına yaptığın çok ayıp" mı diyelim??
Öneri sunuluyor, ters cevap veriyor. Çözüm aramayana uğraşmaya gerek yok o vakit 😁

Öneri sunuluyor, ters cevap veriyor. Çözüm aramayana uğraşmaya gerek yok o vakit 😁
Eglenmekle ugrasmayin evt.nedir bu yani oyle mi boyle mi.hep siz mukemmelsiniz.hep suz akılli.hep siz sorunsuz.bu sekilde gunu bitirmeye calismayin bence burda.bos zamaniniz cok anlasiliyor.hadi bye.

ne güzel sizde çalışıyormuşsunuz
mümkünse öncelikle annenizden uzakta bir yere taşının
çocuk için yada ev temizliği için yardım alabilirseniz kendinize biraz vakit ayırabilirsiniz
eşinizin ailesinden birileri yok mu size yardıma gelebilecek
öyle olursa hem eşiniz içinde biraz teselli olabilir

Burda ne kadınlar kv evine taşınıp hizmetçilik ediyor da boşanmıyor.

Eşiniz pek nazliymıs dogrusu bütün erkekler gibi.

Ailenizden ne gibi bir beklentisi var eşinizin onu da anlamadım. Benim eşim de benim olduğum şehire geldi de... ne beklememiz gerekiyordu ailemden onu tespit etme amacıyla soruyorum.

Her zaman söylüyorum. Kadınlarımız boşanmamak için her şeye göğüs geriyor . Ama erkeklerin incileri derhal dökülüyor. Mahkeme kapısına zor yetişiyor.
Sonra burdaki kadınlar beni önyargılı olmakla sucluyorlar.

Umarim kendileri bu mesaji okurlar.

Eglenmekle ugrasmayin evt.nedir bu yani oyle mi boyle mi.hep siz mukemmelsiniz.hep suz akılli.hep siz sorunsuz.bu sekilde gunu bitirmeye calismayin bence burda.bos zamaniniz cok anlasiliyor.hadi bye.
Zamanım çok kıymetli ve sizin gibi bir saygısıza uğraşmaya değmez!

Burda ne kadınlar kv evine taşınıp hizmetçilik ediyor da boşanmıyor.

Eşiniz pek nazliymıs dogrusu bütün erkekler gibi.

Ailenizden ne gibi bir beklentisi var eşinizin onu da anlamadım. Benim eşim de benim olduğum şehire geldi de... ne beklememiz gerekiyordu ailemden onu tespit etme amacıyla soruyorum.

Her zaman söylüyorum. Kadınlarımız boşanmamak için her şeye göğüs geriyor . Ama erkeklerin incileri derhal dökülüyor. Mahkeme kapısına zor yetişiyor.
Sonra burdaki kadınlar beni önyargılı olmakla sucluyorlar.

Umarim kendileri bu mesaji okurlar.
Beklentimiz nedir biliyormusun arkadasim,aileye giren damata iyi niyet ve guleryuz.yani daha samimi bir aile iliskisi.esimle kacarak evlensek bu muameleyi gormeyiz.biraz da gec uyandik.hakli da yani.belki oylesine soylemistir oda bilemiyorum aksam bakicaz konusucam onunla gerekirse tasinicam.

Annenize de şu üslupla konuşuyorsanız kadın o yüzden gelmiyordur. İnsanlar size kötü bir şey söylememiş. Nişanlılık döneminizden beri annenizin tavrı bu ise 2 çocuktan sonra da böyledir. Bence annenizden beklenti içinde de olabilirsiniz ve anneniz sizi hayal kırıklığına da uğratmış olabilir. O zaman da ona göre bir yol haritası çizersiniz. Ama bu yol haritası için çok geç kalmışsınız. Arayın annenize çirkeflenin, iki çocukla sizi tüm gün yalnız bırakıp sonra da ayy ben ayrılmak istiyorum çok fenayım diyen eşinize atarlanın. Hayret bir şey ya

Back
X