• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir değil 2 tane. Börülce

Börülce tarifi var diye hevesle girdim. Şu görümcelere sadece görümce deseniz, isim takmaya çalışmasanız. Çok saçma çünkü. Börülce ne? Börülce kötü bir şey mi ki görümce yerine börülce diyorsunuz? Amaç ne yani?

Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz ben anlamakta zorlanıyorum. Konuşmadığınız insanın düğününde ne işiniz var? Onları niye sizin ailenizin düğünlerine davet ediyorsunuz?
Börülce daha güzel oy olsa da yesek limonlu ohhh :kk77::KK72:

Aslında konu çok uzun evet küslük var.
Ve bi nevi kendi aile tarafına gövde gösterisi bakın ona deger vermiyorum konuşmuyorum ama bizim aile içinde farklı çözemedim
Çözmüşsünüz işte. Şovmen bir görümceye sahipsiniz. Orda kendi ailesine şirin gözükmeye çalışıyor. Burda sizin ailenize. Sizle alakası yok. Ortama rol kesiyor.

Sanırım size soğuk davrandığı ortamlarda sevilmiyorsunuz. 😕

Kötü değilken nasıl kötü davranayim diye mi soruyorsunuz?

Neden yapacaksınız bunu? Bırakın onlar kötüyse mesafeli olun, kötü olmak niye?

Esimin 5 kiz kardesi var 🥲 sevdigim de var sevmedigim de... birini acayip sinsi buluyorum hic aklima sinsi olmak gelmedi 😬🤔 mesafeliyiz bitti gitti.
Benimde 5 görümcem var cok iyi oldugumda hic konusmadigimda var

Kızlar slm bir şey sormak istiyorum....

Şimdi en ve eşimin iki ablası konuşmuyoruz. Eşimin iki ablasıaynı ailede gelin
Şimdi biz onların aileden irinin Düğününe mevlütüne yada bir organizasyonuna gitsem benle hiç konuşmuyorlar naletli gibiymişim gbi davranıyorlar. Kızıma bile yansıtıyorlar budavranışı 5 yaşında.

Ama bizim ailenin bir düğünü cenazesi etkinliği olunca bana iyi davranıyorlar. Bende saf. Onlara iyi davranıyor konuşuyor ediyordum. 2 ay önce görümceminnoğlunun düğünü vardı. Sanki gebertecek gibi davrandı kendimi çok kötü hissettirdi düğünde. Hafta sonu bizim düğünümüz vardı bana iyi davranıyorlar. Ki bende onlara iyi davranayım busefer yetti artık bende onlara kötü davrandım surat astım vb yani onların bana davrandığı gibi davrandım kendimi kötü hissediyorum yazık diye. Ben neden kötü olamıyorum sizce nasıl davranmalı bu tür insanlara.
Haksızlığa uğruyorsun, rövanşını alınca bi rahatlama gelmesi lazım normalde. Bu tür konuların eksik olduğunu düşünüyorum artık.

Kötü değilken nasıl kötü davranayim diye mi soruyorsunuz?

Neden yapacaksınız bunu? Bırakın onlar kötüyse mesafeli olun, kötü olmak niye?

Esimin 5 kiz kardesi var 🥲 sevdigim de var sevmedigim de... birini acayip sinsi buluyorum hic aklima sinsi olmak gelmedi 😬🤔 mesafeliyiz bitti gitti.
Peki benim günahım neydi de 8 tane var 🤣🤣 1'i ile hiç konuşmuyorum geri kaldı 7 🤣🤣

ılla bırbırınızle ıyı anlasmak zorunda da degılsınız kı
bı yere gıdıyorsanız mısafır olarak gıdıyorsunuz yarım saat oturur kalkarsınız
gorusmedıgınız ınsanların bır etkınlıgı olursa zaten gıtmeyın
gıttıgınız yerde de karsılasırsanız genel olarak topluma selam verırsınız kısısel olarak selam vermeyın
gorusmezsenız sorun yok
sızde kendı etkınlıgınız olursa cagırmazsınız halıyle bır sorun yasamazsınız

Back
X