• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir degil çok derdim var:((

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Herkese selam arkadaşlar.yanlış bi ilaç kullanımı yüzüm çöktü daha yaşım 23 çok saglıklı beslenmeme ragmen sanki sigara tiryakisiymişim gbi cildim var sorum şu azalajan kolajen geri gelirmi yksa ameliyatmı olcam bu yaşta:(((lütfn yardmcı olun yüzüm için düzelsin diye 3 kilo da aldm boşuna gözaltlarm çizgili mor burnumdan asagı çizgiler var ben neyapacam ilaçı bırakalı .2 sene oluyor bu sorun 1 senedir var

İlac ne icindi..bu soruya anca aramizda dr varsa o cevap verir..siz doktora sormadiniz mi ?ne dedi? Cok gecmis olsun

Siz yine ucuz atlatmissiniz. Bu ilac coklu organ yetmezligi yapiyor. Bir cok doktor da bu riskten sozetmiyor.

Bu ilacı çok araştırdım evet bunuda duydum duymasaydm da ihtimal verıqdim çünkü bu ilaç beyini etkiliyor.bend inthar aşamasndaym

Herkese selam arkadaşlar.yanlış bi ilaç kullanımı yüzüm çöktü daha yaşım 23 çok saglıklı beslenmeme ragmen sanki sigara tiryakisiymişim gbi cildim var sorum şu azalajan kolajen geri gelirmi yksa ameliyatmı olcam bu yaşta:(((lütfn yardmcı olun yüzüm için düzelsin diye 3 kilo da aldm boşuna gözaltlarm çizgili mor burnumdan asagı çizgiler var ben neyapacam ilaçı bırakalı .2 sene oluyor bu sorun 1 senedir var

canim 23 yasindasin sanmiyorum ilactan ötürü sorun yasadigina. cok gencsin daha cunku. doktor ne diyor bu duruma?
cildin duzeldimi peki ?
bu ilac cildin yapisini bozuyor bir kere bu kesin.bende kullandim,ve cildime iyi gelmedi. gozeneklerim genisledi ve lekelendi.ve asiri hassas bir cildim var simdi.
sen cokmu kullandin ?
ama dedigim gibi ilactan oturu oldugunu sanmiyorum. ne zaman biraktin ilaci.ilaci biraktindan sonra cilt kendini toparlamasi lazim. özellikle genc yasta oldugun icin daha sansin fazla. biraz rahat ol.bol su ic. ne olumlu dusunmeye calis,

kafana göre mi kullanmıştın bu ilacı? bizim burda diyebileceğimiz tek şey doktora gitmen olur.
aramızda doktor varsa bile seni görmeden bir şey diyemez.

Bu ilacı çok araştırdım evet bunuda duydum duymasaydm da ihtimal verıqdim çünkü bu ilaç beyini etkiliyor.bend inthar aşamasndaym

Benim kardesim de kullanmisti.Ay cok tuhaf olmustu.Cok sinirli olmustu.En ufak tartismada ustumuze yuruyodu.Yatagin ustunde deli gbi zipliyodu sinirden sacini filan yoluyodu.Hatta camdan atcam kendimi diye cami acmaya kalkmisti.Sanki delirmis gibiydi.Ilaci birakali dort bes ay oldu iyi simdi ama cidden ruh sagligini bozuyor bu ilac hepimize cektirdi bildigin :/

canim 23 yasindasin sanmiyorum ilactan ötürü sorun yasadigina. cok gencsin daha cunku. doktor ne diyor bu duruma?
cildin duzeldimi peki ?
bu ilac cildin yapisini bozuyor bir kere bu kesin.bende kullandim,ve cildime iyi gelmedi. gozeneklerim genisledi ve lekelendi.ve asiri hassas bir cildim var simdi.
sen cokmu kullandin ?
ama dedigim gibi ilactan oturu oldugunu sanmiyorum. ne zaman biraktin ilaci.ilaci biraktindan sonra cilt kendini toparlamasi lazim. özellikle genc yasta oldugun icin daha sansin fazla. biraz rahat ol.bol su ic. ne olumlu dusunmeye calis,

Kaç kere doktora gittim çok anlatmak isterim ama inan yazmak dahi istemyorum toparlanmadı işte resmen sarktı bu ilaç yapti tamamen kolajen ve bag dokuyu çökertiyor kime gdym bilmyrum cok mutsuzum

bende buna benzer bi ilac kullandım ama ismi farklı içerik olarak aynı ama sadece bunu devlet karsılamıyo die digerini kullanmıstım vee berbat bi ilac yani gercekten insanın psikolojini bozuyo cok sinirli olmustum o ilacı kullanırken ve sürekli dudagımda ucuklar cıkıyodu yaralar bereler yuzum kuruyodu dısarı cıkamıyodum artık zaten günesede etkisi var o ilacın ve bn asırı kilo aldm onu kullanırken doktora qittim ve bi enzimimin yukseldığini abur cubur yaqlı tuzlu her seyi bırakmamı söyledi...sabirla kullanmaya devam ettim ve 6 ay kullandım (nası kullandıqımı bide bana sor ahh ahh) neyse doktora qttim ve ilacimi kilom yuzunden 8 aya cıkardı ama bn kullanmadım cünkü takatim kalmamıstı artık.. ha yuzum bebek qibi oldu qercekten sadece son aylarımı kullanmadım die lekelerim kaldı biraz.. sana tavsiyem boll su ic ki doktorun sölemesi lazım bunu bu iölacın tek caresi bol su qünde en az 3 litre..:43::36:

bende buna benzer bi ilac kullandım ama ismi farklı içerik olarak aynı ama sadece bunu devlet karsılamıyo die digerini kullanmıstım vee berbat bi ilac yani gercekten insanın psikolojini bozuyo cok sinirli olmustum o ilacı kullanırken ve sürekli dudagımda ucuklar cıkıyodu yaralar bereler yuzum kuruyodu dısarı cıkamıyodum artık zaten günesede etkisi var o ilacın ve bn asırı kilo aldm onu kullanırken doktora qittim ve bi enzimimin yukseldığini abur cubur yaqlı tuzlu her seyi bırakmamı söyledi...sabirla kullanmaya devam ettim ve 6 ay kullandım (nası kullandıqımı bide bana sor ahh ahh) neyse doktora qttim ve ilacimi kilom yuzunden 8 aya cıkardı ama bn kullanmadım cünkü takatim kalmamıstı artık.. ha yuzum bebek qibi oldu qercekten sadece son aylarımı kullanmadım die lekelerim kaldı biraz.. sana tavsiyem boll su ic ki doktorun sölemesi lazım bunu bu iölacın tek caresi bol su qünde en az 3 litre..:43::36:

1 senedir bol su içiyorum olmuyor kilo alayım dedm aldm oda olmadi neypcm blmyrum tek istdgm merak ettgm azalan kolajen geri gelirmi yaşm daha genc.yaşımdakileri görüyorum bide kendmi inan aglamaktan üzülmekten helak oldm olmuyor neler almadm ki düzelsn dye.benine yüzümü bebek gbi yaptı herkes nur inmiş diyodu vala bak snra 1 sene gecti aniden böyle oldu

1 senedir bol su içiyorum olmuyor kilo alayım dedm aldm oda olmadi neypcm blmyrum tek istdgm merak ettgm azalan kolajen geri gelirmi yaşm daha genc.yaşımdakileri görüyorum bide kendmi inan aglamaktan üzülmekten helak oldm olmuyor neler almadm ki düzelsn dye.benine yüzümü bebek gbi yaptı herkes nur inmiş diyodu vala bak snra 1 sene gecti aniden böyle oldu

yani o ilacın yaptıqına emin misin bi sene sonra olmus sonucta doktora qityani kendini helak etmen dha kötü yapar yuzunu bence bi kac doktora qorn ve aktarlardan da dogal seylere bak derim :(:44:

bunu ilk defa duyuyorum.siz bunu nerden duydunuz?

Bunu kullanan arkadasima doktor kagit imzalatmadan once soylemis. Boyle bir risk var ve kullanmak istiyor musun diye. Arkadasim bana anlatinca eczaci bir arkadasa sordum. Bu ilac oyle bir sey ki disini duzeltirken icini curutuyor. Olmez sag kalirsa guzel bir kiz olur demisti. Ayrica internette bununla ilgili pek cik yazi var. Karaciger, bobrekler, bagirsaklar basta olmak uzere diger organlar dahil tehlike altindaymis.

yanlis anlamadiysam bir sene önce kullanmissin
sonra krem bakim ihmal etmedin umarim
cilde uygun urunler kullanman gerekiyor
gunes kremi kullanman gerekiyor

ayrica ilaci kullanipta bebek cildine sahip olup bir yil sonra cökmesi
bana pek mantikli gelmedi
bu ilaci kullanan milyonlarca insan var
ayrica cildin daha genc taze
cildine bakim yap toparlanir
büyüttügün kadar oldugunu düsünmüyorum acikcasi

Bunu kullanan arkadasima doktor kagit imzalatmadan once soylemis. Boyle bir risk var ve kullanmak istiyor musun diye. Arkadasim bana anlatinca eczaci bir arkadasa sordum. Bu ilac oyle bir sey ki disini duzeltirken icini curutuyor. Olmez sag kalirsa guzel bir kiz olur demisti. Ayrica internette bununla ilgili pek cik yazi var. Karaciger, bobrekler, bagirsaklar basta olmak uzere diger organlar dahil tehlike altindaymis.

anladim
Allah sonumuzu hayretsin o zaman

kedicikcik
diger konunu okudum
senin yasadigin yüzünün cökmesi ilacla alakali degil canim
au anki stresli hayatin
stres yüzü mahvediyor
kesinlikle bu dogru

yanlis anlamadiysam bir sene önce kullanmissin
sonra krem bakim ihmal etmedin umarim
cilde uygun urunler kullanman gerekiyor
gunes kremi kullanman gerekiyor

ayrica ilaci kullanipta bebek cildine sahip olup bir yil sonra cökmesi
bana pek mantikli gelmedi
bu ilaci kullanan milyonlarca insan var
ayrica cildin daha genc taze
cildine bakim yap toparlanir
büyüttügün kadar oldugunu düsünmüyorum acikcasi

Bende şuanda kullanıyorum fakat aknetrent muadili olan aynı ilaç.. Böyle yazınca konu sahibi korktum ama 1 yıl sonra böyle bir ihtimal varmı benim kullanalı 4. ay oluyo ve hala düzelme yok siz kullandınız mı bu ilacı :44:

Back
X