Cok tatli demekki ruhunuz daha genc ama ben öyle ivir zivir alacağıma kizimin geleceği icin birikim yapmayi daha iyi olur diye düşünüyorum sonucta cocuklar normal oyuncaklarindan bile hemen sıkılıyor lar sizde kizim icin birikim yapıyorum diye fazla gereksiz seyler almamaya çalışınbu arada kendimede hep ayıcıklı terlik aslancıklı çanta kaplumbağa baskılı sweet tom lu kazak alıyordum eşim zar zor caydırdı artık göz önünde bulunduruyorum ve dikkat ediyorum yaşımda 33
Zarar olarak her istediğine ulaştığı icin hic birseyden zevk almamaya baslar kiziniz kac yaşındaKızımın nezdinde kendi çocukluğumu yaşamaya çalışıyorum sanki bu kızıma zarar verir diye korkuyorum...
Cok tatli demekki ruhunuz daha genc ama ben öyle ivir zivir alacağıma kizimin geleceği icin birikim yapmayi daha iyi olur diye düşünüyorum sonucta cocuklar normal oyuncaklarindan bile hemen sıkılıyor lar sizde kizim icin birikim yapıyorum diye fazla gereksiz seyler almamaya çalışın
Zarar olarak her istediğine ulaştığı icin hic birseyden zevk almamaya baslar kiziniz kac yaşında
Ya genç degil cocuk yazacaktim yalnis olmuş zaten gencsiniz olabilir içinizde de kalmis olabilirruh gençliği değilde sanırım böyle şeylere doyamadan büyümüşüm... hevesim kalmış da olabilir
Bence siz kızınıza harcayacaginiz parayı bi kumbara alin onun icine atin14.5 aylık...evet ben farkındayım birşeylerin yolunda gitmediğinin
Cocuklugunuzda bazı şeyler eksik kalmış olabilir bende var o malesef yenemiyorum ben kumbara yaptım açılmayan ona atıyorum tabiki ihtiyaç ları alınacak ama abartmak gereksiz kuzenimde öyle bir oda dolusu oyuncak akulu arabası kaç çeşit bisiklet dolap dolusu çoğunu giyemedigi kıyafet ve hepsi pahalı şeyler alıp duruyor evde koyacak yeri kalmamış cogunuda annesinin evindeki depoya getirip koymuşGeçen hafta memlekete gittik.
AVM ye girdik bir sürü bebek mağazası vardı...
yaşadığım yer çok küçük ve hiçbir şey bulunmuyor bilmiyorum bunun etkisi var mı
kızımın bir kaç ihtiyacını aldık, ya ben tutamıyorum kendimi....
pembe pelüş oyuncaklar kabarık tüttüler pembe ayıcıklı tavşanlı kaşıklar çatallar mama kapları pembe bardaklar oyuncaklar, pembe defterler Allah'ım pembe balerin elbiseli yastık almışım
tutamıyorum kendimi gerekli gereksiz bir sürü şey...
acaba kendi içimde tamamlayamadığım bir şeyler mi var
hep böyle yapıyorum param çar çur oluyor gereksiz bir sürü şey evde kalabalık yapıyor kızımın belkide hiç kullanmayacağı belki beğenmediği bir sürü ıvır zıvırları onun adına seçip alıyorum
Sorunlu aile yaşantınız vardı geçmişinizden, öyle hatırlıyorum.
Olabilir elbet.
Eşim gitmiş kızıma kumandalı yarış arabası almış, çocuk ne bilsin oynamayı, mümkün değil oynayamaz.
Baktım kızı oturtmuş köşeye bak diyor izle . Oynuyor oynuyor..
Dedim sen kendine almışsın. Saatlerce boya yapar, oyun hamuru oynar.
Adam 32 yaşında, içinde kalan çocukluk...
Frenleyin kendinizi, gereksiz şeylere ne gerek var.
Bu arada ben sizi küçük sanıyordum yorumlardan, şaşırdım yaş kısmına.
Cocuklugunuzda bazı şeyler eksik kalmış olabilir bende var o malesef yenemiyorum ben kumbara yaptım açılmayan ona atıyorum tabiki ihtiyaç ları alınacak ama abartmak gereksiz kuzenimde öyle bir oda dolusu oyuncak akulu arabası kaç çeşit bisiklet dolap dolusu çoğunu giyemedigi kıyafet ve hepsi pahalı şeyler alıp duruyor evde koyacak yeri kalmamış cogunuda annesinin evindeki depoya getirip koymuş
Bence hayvanlara sempatiniz varKızımın nezdinde kendi çocukluğumu yaşamaya çalışıyorum sanki bu kızıma zarar verir diye korkuyorum...
Kesinlikle bende...Anne olduktan sonra alışveriş zevkim kalmadı malesef. Kendime alışverişe çıkıyorum ve bir bakıyorum ki çocuk mağazalarındayım. Bir de benim eşim çocuk giyim üzerine Çalışıyor Kıyafet masrafım da yok ama yine de almak istiyorum.
Hayvanlari cok severim evet..Bence hayvanlara sempatiniz vareve bir kedi alin bari
Soylemeden gecemeyecegim aldiginiz tutulu hayvancikli seyleri icimde ne bosluk olursa olsuna almam alamam
Yok artik yaaHayvanlari cok severim evet..
Yahu benim boyle yazili tek renk ne bileyim cicekli seyler almam gerekmiyor mu kendim icin .
Hic unutmam bir magazadan bir sweet gordum bayildimmm kesinlikle almaliyim bunu dedim tam benlik harika bisey.siyah uzerinde pembe vaski bir yazi var hayvan vs yok baktim dar gibi ama M beden Allah Allah evirip ceviriyorum evet M ama dar meger cocuk reyonuyymus esim farketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?