- 30 Aralık 2010
- 1.155
- 1.415
- 133
Napsak ki çocukluğa geri mi dönsek :)Belkide hissettigim yastayim sozu gercektir...
Cunki gercek yasamimda da kimse anlamiyor yasimi cogu kimse 25 saniyor ben soyleyince sasiriyorlar...
Ben neden küçükken sahip olamadıklarıma şuan nefretle bakıyorum?Benim de evimde boya kalemleri var renk renk 24 lük. Ve de boyama kitabı. hani şu büyükler için olan.
Çok zevkli.Küçükken boyama kitabım olmadı hiç.
Bence bu sizin karakterinizle ilgili bir durum, yani bu sizsiniz. Naçizane fikrim kendinizi böyle kabullenip sevmeniz ama bu tarzınızı
makul bir şekilde yansıtmanız. Yani kızınız adına bir şeyler seçmek ya da gereksiz pek çok şey almak yerine ihtiyacınız olduğunda kendinize gayet tabii minnoş şeyler alabilirsiniz
Benim de evimde boya kalemleri var renk renk 24 lük. Ve de boyama kitabı. hani şu büyükler için olan.
Çok zevkli.Küçükken boyama kitabım olmadı hiç.
Napsak ki çocukluğa geri mi dönsek :)
Benim de mükemmel çocukluğum yoktu, normal olsa gene razıydım.
Çocukken sahip olamadıklarımızı çocuklarımıza alıyoruz bol bol. Ne kadar doğru tartışılır.
Ben mesela hiç unutmam bi taç istemiştim annemden, almadı, alamadı belki. Pazarın ortasında yatıp tepindiğimi hatırlıyorum.
Bebeklerim falan olmadı hiç, şimdi sevmem oyuncak bebekleri. Hani olmadı ya hiç bi zaman :)
Çocuğun psikolojisini nasıl etkiler herşeyi almak size sormalı, çocuk psikolojisinde hassassınız yeterince :)
çocukluğumdan beri boyama resim yapmaktan çok hoşlanırım keçeli kalemlerim vardı bittikçe kolonya döküp kullandığımevet sanirim...
Bu yorumunuz bende bir aydinlanmaya neden oldu!!!
Ben tabiatim geregi boyle civil civil.bir karaktermisim ama bunlara erisemedigim icin icimde ukte kalmis...
Yok yok iyi birşey dedim.Ben anlayamadim iyi birsey mi dediniz kotu birsey mi...
Cocugum henuz birsey icin tutturmuyor cok sukur...
Ben zaten farkindayim yaptigim hatanin buradan bir fiir almak istedim akil akildan ustundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?