Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enson karşılaşmamızda onun gelişini kameradan izledim apartmana girince bende aşağı indim , günaydınlaştık :) bidahada görmedim :/ bunu bile yapmama çok şaşırdılar zaten :) ama muhabbeti ilerletecek bi ortam yakalamam çok zor bu durumlrda.madem bu kadar etkılendn ilk karşılaşmanda slm ver konuş nasılsın falan tanış ısmını ona sor ondan sonra netten ekle bence ayyy ne güzeeello heyecannn kalp kıpır kıpır
![]()
bence ekleme.dediğin gibi iş yerlerinde falan duyulmasın.ilk adımı atan sen olma.gördükçe merhabalaşın.yapabileceğin tek yaklaşım belki bir bakış olabilir.dikkatini çekmiş olursun.adım atacaksa da o atsın.
yorumlarınız hem gülümsetiyo hemde beni daha cok heyecanlandırıyo , teşekkürler :)
fena gaza geldim akşam karşısına dikilicem cocugun bu gidişlee :) içim kıpır kıpır olduu yine.
enson karşılaşmamızda onun gelişini kameradan izledim apartmana girince bende aşağı indim , günaydınlaştık :) bidahada görmedim :/ bunu bile yapmama çok şaşırdılar zaten :) ama muhabbeti ilerletecek bi ortam yakalamam çok zor bu durumlrda.
Merhabalar.
Uzun süredir içimi yiyip bitren , aklımı kurcalayan biri var. Aynı apartmandayız fakat o başka işyerınde çalışıyor. sabahları karşılaşıyoruz arasıra ve ilk gördüğümden beri onunla tanışmayı çok istiyorum çünkü çok etkilendim. O 5 yıldır ben ise 3 yıldır burada çalışıyoruz ama ilk defa 5 ay önce karşılaştık ogün bugündürde takibindeyim elimde olmadan. Firma olarakda çok yakın değiliz bu kişilerle. ilkkez cesaretimi toplayıp günaydın dedim tek cümlemiz bu onunla :/ Tesadüfen adını ögrendim ve kişisel hesabını buldum paylaşım sitesinde. Ekleyip tanışmak istiyorum ama bir bayan olarakda bunu ben yapmış olmakdan çekiniyorum. Yanlış anlaşılmaktan ve açıkcası 2 firmayada rezil olmaktan çekiniyorum :18:
İçimde engel olamadıgım bi umut ve istek var. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız , ben ne yapmalıym ?
benimde işyeri en çok çekindigim nokta :s birde benden çok beklemezler böyle şeyleri eklemek konusmaya calısmak filan.. güven sarsmakda istemiyorum. Birkere günaydınlaştık sonra birdaha karşılaşamadık zaten . bende tesadüfen kargo alırken imza kagıdında gördüm adını. ona bu tesadüf denk gelmemiştr belki :)bu durum baska bir şeklde olsa okulda nebiliyim yada bir arkdas çevresinde ekle derdim ama şuan işyeri neticede yani nebiliyim birkez günaydın denmiş çocuk laf atmamış bile ben olsam eklemezdim zaten onda da birşey olursa selam vererek bir şeklde irtiibata geçerdi seninle
:) basit bir yolu var tanışmanın, sabah onu gelme saati kapıya yakın bir yerde elinizde telefonla bekleyin, o girince konuşuyormuş gibi yapıp, telefonda ki kişiye "bir saniye adresi yazacağım ama kalemim yok" deyin, sonra çocuğa "afedersiniz kaleminiz var mı" deyin :) al sana tanışma fırsatı
ps: ayrıca dua edin kalemi olsun![]()
:) buna benzer bir fikir aklıma gelmedi değil valla. ah bayan olmasaydımm ah :)
tabi cnm minareyi çalan kılıfınıda hazırlar misali :) inşallah görürüm yakın zamandadua et de senin telefon o esnada çalmasın.kapat iyisimi telefonu.bence güzel bir fikir..
Merhabalar.
Uzun süredir içimi yiyip bitren , aklımı kurcalayan biri var. Aynı apartmandayız fakat o başka işyerınde çalışıyor. sabahları karşılaşıyoruz arasıra ve ilk gördüğümden beri onunla tanışmayı çok istiyorum çünkü çok etkilendim. O 5 yıldır ben ise 3 yıldır burada çalışıyoruz ama ilk defa 5 ay önce karşılaştık ogün bugündürde takibindeyim elimde olmadan. Firma olarakda çok yakın değiliz bu kişilerle. ilkkez cesaretimi toplayıp günaydın dedim tek cümlemiz bu onunla :/ Tesadüfen adını ögrendim ve kişisel hesabını buldum paylaşım sitesinde. Ekleyip tanışmak istiyorum ama bir bayan olarakda bunu ben yapmış olmakdan çekiniyorum. Yanlış anlaşılmaktan ve açıkcası 2 firmayada rezil olmaktan çekiniyorum :18:
İçimde engel olamadıgım bi umut ve istek var. siz benim yerimde olsanız ne yapardınız , ben ne yapmalıym ?
Hiç ummadıgım şeyler oldu. uzaktan uzaga izleyip ilgilendigim insan tesadüfen ofisimize geldi beni gördü ve tanısmak istedigini söyledi. tanıstık çok güzel gitti herşey buluştuk görüştük.. ama son 1haftadır benden uzak. anlam veremedigim şekilde ilgisiz. sebebini sordum annesinin kanser olma riskinin bulundugunu belirtilerin bunu gösterdigini tahlillerin devam ettiğini buyuzden keyıfsız oldugunu söyledi. hakverdim anlayışlı olmaya calısıyorum. ama ailesiyle birlikteyken bana hiç mesaj atmıyor ilgisini tamamen çekti. sadece sabret zamanla düzelir herşey dedi. iyi de aklımda birsürü soru var. ben şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım çok üzülüyorum..
İnsanoğlu böyle işte elde edene kadar göbeği çatlar elde edince başka mevzular girer devreye :)
Adamın büyük bir sorunu var acık acık da söylemiş işte, neye üzülüyorsunuz?