Bir deli cesaretine ihtiyacım var

Aşk sonu acıyla biten kovalamacalar bütünüdür.Erkeklerin çok sık aşık olup çabuk unuttuğunu göz önünde bulundurursak ne hakkında üzülmeye değer , ne peşinde koşmaya. Seni beğenen adam kapından ayrılmaz. O beğeni de biryere kadardır ama . Peşinde koşmayan adama bel bağlayıp deli divane olmak boşuna uğraş.

İlk adımı kızlar attığında erkekler çabuk şımarıyor

Hı, ilk adımı atmasa da şımarıyor gerçi çoğu erkek. Neler okuyoruz burada. İşyeri olmasa da okul falan olsa gözünü karart gir konuş derdim ama düşünsene çocuğun hiç ilgisi yoksa o ofiste bu konuşmalar geçerse pek de hoş olmaz. Bence bekle olursa olur olmazsa önündeki maçlara bakarsın:)

Aaa pardon... Tanışmıştınız bile... Ara sıra arayıp bir dost olarak da yanında olabileceğini belli edebilirsin bence.

Üstüne gitme bence neden ilgilenmiyorsun neden aramıyorsun nidalarında bulunma sakın. Arada bir mesaj at hep yanındayım, her şey düzelicek inşallah gibilerinden. Şu anda sabretmen lazım ve daha çok yenisiniz hemen kapılma adama. Sonunda da üzülürüm diye düşünme tanıştığın her insanla evlenmiyosun sonuçta. Sürekli onu düşünmemeye çalış başka şeylerle oyalan ki aklın sürekli onda kalmasın. Bu çok zor evet ama başka çaren yok gibi.

o senden çok hoşlansaydı bi şekilde adını öğrenir eklerdi bence ,hem muhabbeti nereye kadar götürebilirsinki

Üstüne gitme bence neden ilgilenmiyorsun neden aramıyorsun nidalarında bulunma sakın. Arada bir mesaj at hep yanındayım, her şey düzelicek inşallah gibilerinden. Şu anda sabretmen lazım ve daha çok yenisiniz hemen kapılma adama. Sonunda da üzülürüm diye düşünme tanıştığın her insanla evlenmiyosun sonuçta. Sürekli onu düşünmemeye çalış başka şeylerle oyalan ki aklın sürekli onda kalmasın. Bu çok zor evet ama başka çaren yok gibi.

teşekkür ederim yorumun için.. ilk başta şüpheci yaklaştım duruma kandırıyomu yoksa başka durumlardamı var diye ozmn çok üstüne gittim.. içine kapandı iyice , önceden herşeyimle ilgilenip soran çok ilgili biriydi. 2günde sohbet bile edemez olduk.. elimde olmadan hep aklımda evet.bazen üstüme alınıyorum konuşmakmı istemiyor diye ona söyledim fakat sadece sabret dedi..

teşekkür ederim yorumun için.. ilk başta şüpheci yaklaştım duruma kandırıyomu yoksa başka durumlardamı var diye ozmn çok üstüne gittim.. içine kapandı iyice , önceden herşeyimle ilgilenip soran çok ilgili biriydi. 2günde sohbet bile edemez olduk.. elimde olmadan hep aklımda evet.bazen üstüme alınıyorum konuşmakmı istemiyor diye ona söyledim fakat sadece sabret dedi..

Sabret canım hiçbir şey kaybetmezsin. ilk başta ona güvenmelisin. Şüpheyle yaklaşma sakın biraz zaman geçsin bakalım, zaten eğer kuşkulandığın gibi bir şey varsa da ortaya çıkar. Bu da onun ayıbı olur. Kendini geri çek azcık rahat ol ve sakin düşünmeye çalış.

Sabret canım hiçbir şey kaybetmezsin. ilk başta ona güvenmelisin. Şüpheyle yaklaşma sakın biraz zaman geçsin bakalım, zaten eğer kuşkulandığın gibi bir şey varsa da ortaya çıkar. Bu da onun ayıbı olur. Kendini geri çek azcık rahat ol ve sakin düşünmeye çalış.

çok sagol canım dedigin gibi yapmayı düşünüyorum bende. sadece sabredicem.

gerçekler acıdır ya

ben bu gidişattan hiiiç bir iyi elektrik almadım..

bence sen onu bu kadar düşünmekten vazgeçip,büyütecini üzerinden kaldır

olacaksa işte o zaman olur zaten..

afedersin de eşek değil ya,bal gibi anladı ondan hoşlandığını..

aahhhh aaaahhh o aşk yok mu ... duruşunu gülüşünü takip edip durursun... bi bakışını yakalamaya çalışır söylediği küçücük basit bir kelimeden milyon tane anlam çıkarırsın.. hele ilk defa senin adını söylemesi yok mu.. sanki su gibi berrak masum ve şefkatli bi aşk dökülür ağzından senin adını söyledikçe... elim ayağıma karışmıştı sevdiğimin ağzından adımı ilk duyduğumda... o günden sonra ismimi ne kadar da beğenmiştim ... aaahhh aşk... seni evlendiğim adamla yaşamak ne de güzelmiş... :) konu sahibi bizi habersiz bırakma aşka giden yollarını anlat burda :)

aahhhh aaaahhh o aşk yok mu ... duruşunu gülüşünü takip edip durursun... bi bakışını yakalamaya çalışır söylediği küçücük basit bir kelimeden milyon tane anlam çıkarırsın.. hele ilk defa senin adını söylemesi yok mu.. sanki su gibi berrak masum ve şefkatli bi aşk dökülür ağzından senin adını söyledikçe... elim ayağıma karışmıştı sevdiğimin ağzından adımı ilk duyduğumda... o günden sonra ismimi ne kadar da beğenmiştim ... aaahhh aşk... seni evlendiğim adamla yaşamak ne de güzelmiş... :) konu sahibi bizi habersiz bırakma aşka giden yollarını anlat burda :)
kendimi geri çektim ondan adım bekledim dün kendi bana tatmin edici bi açıklama yaptı.. yine temkinliyim fakat konuşuyoruz devam ediyoruz.. Rabbim yanılmasın inşAllah. aptal yerine konmaktan cok korktugum için her adımımı düşünmeye başladım.. yazarım canım :)

canım sıkıntı yapma
sen kadınsın ne yapsan yanlış anlaşılmaz
baktın evli arkadaş kalırsın
devam
tatlım konunun seyri değişti biraz :) tevafuk diyorum olanlar için..

kendimi geri çektim ondan adım bekledim dün kendi bana tatmin edici bi açıklama yaptı.. yine temkinliyim fakat konuşuyoruz devam ediyoruz.. Rabbim yanılmasın inşAllah. aptal yerine konmaktan cok korktugum için her adımımı düşünmeye başladım.. yazarım canım :)

tatlım konunun seyri değişti biraz :) tevafuk diyorum olanlar için..

asıl tatlı sensin canım.
çok sevindim.
hadi bakalım hayırlısı. burdan haberlerini bekliyoruz.
öptüm

Yorumları okumadım..
Aramızda küçük bir muhabbet olmadan adım atmazdım ben olsam..
Eşimi ilk facebook'tan ben ekledim.
Ama arkadaşlığımız baya ilerlemişti, bilmiyorum ben muhabbet olmadan iletişime geçmeyi adım atmayı doğru bulmuyorum, benim fikrimm
:31:

asıl tatlı sensin canım.
çok sevindim.
hadi bakalım hayırlısı. burdan haberlerini bekliyoruz.
öptüm
Çok dengesiz.. ne istedigini bilmiyor. Karar verene kdr yazma bana dıyorum yapamam bunu diyo.. karmaşık bi haldeyim :/

Yorumları okumadım..
Aramızda küçük bir muhabbet olmadan adım atmazdım ben olsam..
Eşimi ilk facebook'tan ben ekledim.
Ama arkadaşlığımız baya ilerlemişti, bilmiyorum ben muhabbet olmadan iletişime geçmeyi adım atmayı doğru bulmuyorum, benim fikrimm
:31:

canım bende cok tereddüt ettim ama o ekledi daha sonra ben eklemedim.

Back
X