kadın da erkek de belli bir şeyler yaşamadan evlenmemeli, ikisinin de geçmişi olmalı, sadece iki tarafın da hiçbir şey saklamaması gerekiyor, açık açık her şeylerini birbirlerine anlatacaklar, sonra ilerde karşına çıkar bu kim falan muhabbetleri kötü olur.
canım bak karşına bu saçmalıkları sorun etmeyecek hayatta bunları önem kelimesinin ö süne bile yaklaştırmayan biri çıkacak merak etme, bu da sana bağlı, iyi seçmelisin kalbini kaptırmadan önce, kadına gerçekten değer veren onu et deri zar mal gibi görmeyip bir insan, duyguları hisleri kalbi aklı zihni bilinci her şeyiyle değerli biri olarak görenlere yaklaşacaksın, kadına nasıl baktığını hepimizin iyi bildiği o cinslerden uzak duracaksın.
daha yeni bir tanıdığım ağlıyor, ne oldu, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama birlikte olduk, benimle kimse evlenmezmiş kimse beni almazmış öyle demiş bu ayrılmak istediği, tehdit ediyormuş, benden başka kimseyle evlenemezsin artık bitti senin işin artık benim malımsın sen diyor dağdan inme ayı gerizekalı. bizim kız da ben nasıl böyle bir öküzle o kadar vakit geçirmişim diyor, üzülüyor zamanına bu çocuk için geçirdiği vakitlerine. ben de deli oldum. ne illet bir konudur bu toplumumuzda. neredeyse kadınlarımız birlikte olduğu için ayrılamaz konumunda. gerçi bizimki öyle değil basmış tekmeyi. oğlan da şok oldu tabi
paylaşayım dedim. sen de bilinçli bir kadına benziyorsun. mesele etme bunları.
zaten inan bunları iplemeyen birisi sınırını çizersen kafadan öküzler altlarda kalacak, bir taşla iki kuş vurmuş olacaksın, hem insana değer veren hem de kafanın rahat olacağı birisi..