Bir derdim mi var ne?

evet bunları sorun yapmaya gerçekten değmez :34: isteyen istediği zaman istediğiyle birlikte olur acelecilik göreceli bu konuda.

bir kadın 25 26 27 e kadar içinde bastırıp da evlendiğiyle birlikte olabilir

biri de dürtülerini bastırmayıp, bunu vücudunun doğal süreci kabul eder..
hissettiği kişiyle birlikte olmak ister haaa bir sorun çıktı ayrıldılar dünyanın sonu değil tabii ki :60: yani kadının kaybettiği bir şey yok.

kadının da duygularının hislerinin olduğunu unutmayalım, kendini evleneceği erkeğe saklamakla yükümlü kapalı bir kutu mal değil. olması gerekeni söylüyorum, tabii toplumumuzda bu adeta bir ütopya :60:
işte canım benim demek istediğimde bu.bu yazdıklarını özümsüyorsa eğer kişi istediğini yaşasın.ama sonra ölüp dirilip,kafayı yiyecekse yaşamasın daha iyi. :7:

bencede ilişki uzun vadeye döküldükten sonra söylenmeli erkeklere en başından böle konuları anlattığında paylaştığında dahada yanlış anlaşılabilirsin malum onların akıllarından hertürlü şey geçio

ona güvenmeye başladıgınızda söyleyin.ilişkinizin en başında söylerseniz tekrar aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.

Tatlım sen haklısın tabiki evet burası Türkiye ama Almanyada yaşayanların sandığı kadar yobaz değiliz artık. Çık dışarı bin bi otobüse metrobüse gördüğün genç kızların %70 i bunu yaşıyo inan. Dediğin gibi adamın evine gider herseyi yapar ilişkiye girmez döner bumudur yani. 26 yaşındayım 350 kişinin çalıştığı kurumsal bi şirketteyim sexi yaşamayan arkadaşım yok. Bunu yaşamayan kızlar yaşayanları yadırgıyo aslında herkes herkesin kendisi gibi olduğunu düşünüyo olay bu.. 2011 yılındayız Avrupa Kültür Başkentinde yaşıyoruz kendimize gelelim Allah aşkına.

cnm birincisi:avrupa kültür baskenti istanbul oldu diye her sey caiz mi sayiliyor bizim memlekette???bekaretin kültür baskenti olmakla ne alakasi var sormasi ayip?sen ona göre mi degerlendiriyosun...
birde senin is yerindeki bayanlar hepsi sexi yasiyo olabilabilir...bizim ölcümüz orasi mi yani?onlar yasiyo diye herkes mi yasiyo??ona bakarsan benim oldugum cevredede,ki avrupanin ortasi almanyada,arkadas cevremin %95(yabanci arkadaslarim haric,ben türkleri kast ediyorum..her milletten arkadaslarim var benim ) bu isi evlenince yasiyo...ee simdi ne yapicaz??ölcü benim,senin cevren degil yani...bu insanin kendisiyle alakali bisey...bende evlenince yasadim ilkimi..ne oldu yani?bi yerimmi eksildi daha önce yapmadim diye(ki yabanci arkadaslarim bu isi en gec 16sinda yapamazlarsa kendilerini yetersiz hisseden tipler...)??yoksa dislandim mi sence?al iste simdi evlendim,doya doya yasiyorum..hemde pisman olmadan,ne yapicam ben simdi diye düsünmeden...herseyin zamani var bence...haa önceden yasamayi tercih edenler olabilir,bu herkesin kendi fikri..ama sonra,daha öncede dedigim gibi,"pacalari tutusuyo"ne yapcaz biz diye..bence BU olmamali..saygilar..:51:

birde yobaz demissin!!!bunu sonradan gördüm!!kusura bakmada,bunun yobazlikla alakasi yok...o zaman benim gibi düsünenlerin hepsi yobaz...olcak sey mi yaa...yobazin tersini ben modern olarak biliyorum....demek senin gibilerde modern oluyo o zaman...afedersin ama benim ailemden tut,yasadigim yere,giydigim kiyafetten ayakkabidan tut,gittigim yerlere kadar süpern modern...ama düsüncem böyle olunca demkki hepsi bosa sayiliyo desene..yobaz olarak damgalaniyoruz...pes artik!!!

birde yobaz demissin!!!bunu sonradan gördüm!!kusura bakmada,bunun yobazlikla alakasi yok...o zaman benim gibi düsünenlerin hepsi yobaz...olcak sey mi yaa...yobazin tersini ben modern olarak biliyorum....demek senin gibilerde modern oluyo o zaman...afedersin ama benim ailemden tut,yasadigim yere,giydigim kiyafetten ayakkabidan tut,gittigim yerlere kadar süpern modern...ama düsüncem böyle olunca demkki hepsi bosa sayiliyo desene..yobaz olarak damgalaniyoruz...pes artik!!!

katılıyorum..

konu sahibi bırlıktelık derken canım sevişmek derken yani tam bi birliktelikmi

yahu ne oluyor hanimlar..bu ne siddet bu ne celal..sanki sevisen ben degilim de sizsiniz..alt tarafi bir fikir istedim yoksa ahlarimda vahlarimda kendime yaptim ettim pismanligida bana pisman olmamasida bana ben sadece karsimdaki insana durust olayim da onun icin uygun zamani bulayim diye bu konuyu actim cunku erkekleri cok tanimiyorum zaten tanimis olsaydim boyle bir konuyu acmaya gerek duymazdim..

sliuistu,
hayatta senin bekaretinden daha önemli seylerde var, mesela saglik gibi, mutluluk gibi, meslek edinme veya calisma gibi, okul veya ünv. gibi...vs...vs...
Simdiden karsima birisi cikarsa ne zaman aciklamaliyimla hayatini karamsarlastirmaya gerek yok, zamana birak, sende herhalde sana uygun, senin gibi acik fikirli bir insanla tanisirsin olur biter...
Zaten birisiyle tanistinmi kendini anlatmadan konuyu oraya getirip düsüncesini alirsin, seninle ayni fikirde degilse zaten yolunu ayirirsin bu veya baska sebeblerden dolayi.
Her insan kendisini konusmalariyla veya davranislariyla belli ediyor....
Sende birisiyle tanisinca kendisini belli edecek, düsüncelerini ögreneceksin, sana duygularini gelecekle alakali hayallerini herseyi anlatacak. Sende ona göre davranirsin.
Ama gelecekle alakali kafani simdiden yorman cok sacma ve daha dogrusu cok celiskili...
Ne yaparsan yap bu hayatta ama bunun sorumlulugunuda tasimasini bilmeli insan.
Yarina cikacagimiz belli degilken bu ömrümüzde senin bekaret problemin devede kulak kalir.
Isine gücüne odaklan...baska derdinmi yok? Dertmi ariyorsun dertsiz basina onuda anlamadim.

Eee ben ne zaman aciklamaliyim sorusu gercekten cok sacma, cünkü her durum farkli, her insan farkli, her görüs acisi farkli...bunun zamanlamasida yok. Yani senin soruna burada kimse cevaplayamaz, belki aramizda senin gelecegini yuvarlak camdan gören bir falci bulursan belki cözer...
Herkes gibi sende yasayacak ve göreceksin...hicbirimiz gelecegimizi bilmedigimiz gibi...
Hadi bakalim hayatta daha önemli seyler var, sende isine gücüne bak....

Bence üzerinde düşünülecek bir konu değil bu. Karşınızdaki insanın bu konularda düşüncelerinin ne olduğunu arkadaşlık süreci içerisinde zaten konuşmalarından anlayabilirsiniz. Gerekirse bir iki tuzak soruyla emin olursunuz. Bekarete önem veren biriyse zaten yol verirsiniz gider.
Eğer konuşmalarından böyle bir şey çıkmıyorsa, yani bu gibi pek de önemi olmayan meseleleri aşmış gibi gibi görünüyor ve konuşuyorsa o zaman bir şey söylemenize gerek kalmaz zaten. Onunla da bir ilişki yaşayacak olursanız yaşayıp görmüş olur, ya da birlikte olmazsanız ilerleyen zamanlarda sorarsa söylersiniz.

sliuistu,
hayatta senin bekaretinden daha önemli seylerde var, mesela saglik gibi, mutluluk gibi, meslek edinme veya calisma gibi, okul veya ünv. gibi...vs...vs...
Simdiden karsima birisi cikarsa ne zaman aciklamaliyimla hayatini karamsarlastirmaya gerek yok, zamana birak, sende herhalde sana uygun, senin gibi acik fikirli bir insanla tanisirsin olur biter...
Zaten birisiyle tanistinmi kendini anlatmadan konuyu oraya getirip düsüncesini alirsin, seninle ayni fikirde degilse zaten yolunu ayirirsin bu veya baska sebeblerden dolayi.
Her insan kendisini konusmalariyla veya davranislariyla belli ediyor....
Sende birisiyle tanisinca kendisini belli edecek, düsüncelerini ögreneceksin, sana duygularini gelecekle alakali hayallerini herseyi anlatacak. Sende ona göre davranirsin.
Ama gelecekle alakali kafani simdiden yorman cok sacma ve daha dogrusu cok celiskili...
Ne yaparsan yap bu hayatta ama bunun sorumlulugunuda tasimasini bilmeli insan.
Yarina cikacagimiz belli degilken bu ömrümüzde senin bekaret problemin devede kulak kalir.
Isine gücüne odaklan...baska derdinmi yok? Dertmi ariyorsun dertsiz basina onuda anlamadim.

Eee ben ne zaman aciklamaliyim sorusu gercekten cok sacma, cünkü her durum farkli, her insan farkli, her görüs acisi farkli...bunun zamanlamasida yok. Yani senin soruna burada kimse cevaplayamaz, belki aramizda senin gelecegini yuvarlak camdan gören bir falci bulursan belki cözer...
Herkes gibi sende yasayacak ve göreceksin...hicbirimiz gelecegimizi bilmedigimiz gibi...
Hadi bakalim hayatta daha önemli seyler var, sende isine gücüne bak....

cogu yerde haklisin arkadasim ama sunu da soyleyeyim inan o kadar cok derdim var ki bu birazda onlardan kacmak icin ne kadar aptalca degil mi? ama ne yapayim bu aralar o dertleri dusunursem delirecek gibi oluyorum..benim amacim fikir almakti sagolsun bir cok arkadas fikirlerini beyan etti..belki bunlardan birini gerceklestirecegm belki de gerceklestirmeden olecegim..kim bilir..

Back
X