Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah oğluma mesaj atmış, o an ilk defa ağlayabilirdim gerçekten ama kendimi bırakmadım şükür.

Sizi çok seviyorum unutmayın, beni hergün ara, kardeşinle Fotoraflarlarını at yazmış.
Oğlum me zaman geleceksin baba demiş, artık eve gelemeyebilirim ama sizi gezmeye götüreceğim demiş. Evin reisi artık sensin demiş daha 9,5 yaşındaki çocuğa ve ağladığı bir resmi atmış.....

Yer miyim peki bu adinin duugu sömürüsünü?
Yemem!
Utanmaz adam hiç özür dilemedi mi sizden

O kadar güçlü, akıllı ve gururlu bir kadınsınız ki her hemcinsimi böyle görmek isterim. Sizinle bir kadın olarak gurur duyuyorum. Yıkılmayışınız, metanetiniz, araştırma zekanız, sabrınız, görmezden gelmeyişiniz, ve vazgeçişiniz gerçekten takdire şayan... Umarım bundan sonra hayatınız bu olayları yaşadığınızı hatırlamayacak kadar mükemmel olur. Evlatlarınıza ve size mükemmel ömürler diliyorum🙏🏻

Affetsin diye değil, insan yaşattıklarımı hak etmiyorsun, sen sonuna kadar haklısın ben hata yaptım diye özür diler yaa
Evet, ama 3 gün bildiğimi sakladım, evden giderken bile bana sarıldı, öptü odaya çekip falan... Bu adam normal bir şekilde çay içmeye çıktı ve evine dönüşü olmadı. Şokta dır belki, dilerim hiç çıkamasın. Ama o hayatı gayet normal akışında yaşıyor gibi paylaşımlar yapıyormuş sosyal medyasından, yakınlarım söylüyor. Hiç umrumda değil inanın. Çocuklarına babalık yapsın, beni zaten kaybetti. Nefret bile yok içimde sanki. Bir yabancı gibi, sanki tanımıyorum bu kişiyi...

Böyle ağlama fotoğrafları falan, çocukları hiç düşünmüyor mu ya ?
Çocuklar kimi mağdur görürse karşı tarafı suçlu bulacaklar. Konuşun bu konuyu bence, 'kendi aramızda çözeceğiz bu meseleyi sakın çocukları alet etme' diyin. Çocukları tarafına toplamaya çalışmasın. Bu en çok onlara zarar verir. ''Bunca şeye rağmen ben çocuklara senin hakkında tek kötü söz etmem/ettirmem sen de onları kullanmayacaksın'' diyin.

Bana öyle geliyor ki bu adam işler kızıştığında çok çirkinleşecek... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya o misal.

O kadar güçlü, akıllı ve gururlu bir kadınsınız ki her hemcinsimi böyle görmek isterim. Sizinle bir kadın olarak gurur duyuyorum. Yıkılmayışınız, metanetiniz, araştırma zekanız, sabrınız, görmezden gelmeyişiniz, ve vazgeçişiniz gerçekten takdire şayan... Umarım bundan sonra hayatınız bu olayları yaşadığınızı hatırlamayacak kadar mükemmel olur. Evlatlarınıza ve size mükemmel ömürler diliyorum🙏🏻
Allah razı olsun 🌸 inşallah dediğiniz gibi kalmaya devam ederim. Yakın çevrem neden acı çekmediğimi sorgulayacak neredeyse, acımı yaşama şeklimi anlayamıyorlar. Ben hayatıma tutunmayı seçtim. Bu yuvayı yıkan ben değilim ki, kşm yıktı ise o dağılsın inşallah.....

Böyle ağlama fotoğrafları falan, çocukları hiç düşünmüyor mu ya ?
Çocuklar kimi mağdur görürse karşı tarafı suçlu bulacaklar. Konuşun bu konuyu bence, 'kendi aramızda çözeceğiz bu meseleyi sakın çocukları alet etme' diyin. Çocukları tarafına toplamaya çalışmasın. Bu en çok onlara zarar verir. ''Bunca şeye rağmen ben çocuklara senin hakkında tek kötü söz etmem/ettirmem sen de onları kullanmayacaksın'' diyin.

Bana öyle geliyor ki bu adam işler kızıştığında çok çirkinleşecek... Yavuz hırsız ev sahibini bastırır derler ya o misal.
Çokkkk, her türlü iftirayı bile atabilir. İnsan değil, kişiliksiz bir yaratık!

Hala mesajlar geldiğini göre hesapları kapatamıyor. Demek ki mail ile değil numara ile almış hesapları.
Yalnız ola ki yeni hat çıkartmayı akıl edebilirse, hesap şifrelerini yenileyip hepsini silebilir.
Hiç whatsapp bildirimi geliyor mu ekrana ?

Yaklaşık 1 hafta içinde hayatın, planların, hayallerin değişti belki de. Şu an içinde bulunduğun durumu tahmin edebiliyorum sadece. Allah sabrını artırsın, güç ve kalkıştığın işlerinde kolaylık versin.
Konun çok hassas bir konu, zaten aile bireylerine ve eşine boşanma sebebini açıklamışsın. Yakın çevrende de irdeleyenler olacak, onlara içeriği tam anlamıyla anlatmamanı tavsiye ederim. Sen boşanarak soyadını değiştirebilirsin ama evlatların için o kişi hep babaları olarak kalacak.
Şu anda suçu yüzüne vurulduğu için eşin süt dökmüş kedidir ama bir süre sonra terkedilmeyi hazmedemeyebilir, lütfen dikkatli ol ve dik dur.

Dipnot: Sırf önceki konu üstlerde gözükmesin, arkalara düşsün diye oraya yazamadım ama konu fake diyenler, konu sahibinin sosyal hesaplarına, aile isimlerine kadar açıklayanlar, kadıncağız eşine belli etmemek için hayatının en zor oyununu oynarken eşine hitaben mesaj yazanlar, hatta eşini konudan haberdar etmeyi düşünen kıt akıllılar, KÖTÜSÜNÜZ. Çevreniz için tehlikesiniz, Allah sizin gibi zihniyetlerin kalbine iyilik versin. Size belki beddua ama iyilere duamdır bu.
Fake olsa bile tek tuşla çözeceğiniz olayı nerelere getirdiniz, konu sahibine zarar verdiniz hemde bile isteye. Sonra ki timsah gözyaşlarınıza gülüp geçtik emin olun
.

Hayır fake olsa ne olacak onu anlamıyorum. Ben fake olduğunu düşündüğüm konulara ya yazmıyorum ya da komikse dalga geçiyorum. Onlar da öyle yapsınlar. Bu kadını ifşa edenler birkaç dedikoducu, gereksiz, bu dünyaya zerre katkısı olmayan asalaklar muhtemelen. Anca başka insanlara kötülük yapsınlar. Ne demişler '' Aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun. '' Sırf dedikodu yapacaklar diye eşine kadar mesaj atmışlar. Boş tenekeler 😒

Sen çok güzel bir kadınsın , çocuklarında maşallah ay parçası.pamuk gibiler.bu yuvayı o dağıttı keske değerini bilseydi.daha önce de ayrılık eşiğine gelmişseniz bu adamın kaybetme duygusunu bilmesi ve buna göre davranması gerekiyordu.demekki yuvası umrunda değildi.bence senin bu kadar soğuk ve kararlı olmanın nedeni de böyle düşünmen.ve o paylaştığı videolar tiksindirmis iyice.ne denebilir ki...bu günler cabuk gecer inşallah ve çocuklarınla agladiginiz 1 gününüz bile olmaz

Şunu denedin mi ? Sim kartı başka bir telefona tak ekran şifresi olmayan, sonra faceye numara ile giriş yapmaya çalış. Şifremi unuttum'a tıkla. Face sana sorar şifreyi maile mi yollayalım telefona mı diye. telefona yollat. Telefona gelen kodu gir ve şifreyi yenile !
Eğer face'yi mail ile açtıysa ve telefonunu kaydetmediyse işe yaramaz ama denemeye değer.
Aynı şekilde vodafone uygulamasını indirip arama/mesajlaşma dökümüne de ulaşabilirsin.
Hatta ekranda gördüğün diğer uygulamalara da numara ile giriş yapmaya çalışıp şifre yenileyebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X