Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkemeye sun canım açar onlarEtmese de delillerimş yeterli buldular. Ama o telefonun kilidi açılsa onda direkt telefon görüşmeleri çıkacak. Yok mudur telefoncu bir tanıdığı olan? Bir yolu vardır mutlaka açmanın
Çok ilginç bir şey bu duygunun böyle olması demek ki ne zaman kafanızda bitirdiniz aslında adamıEvet, ama 3 gün bildiğimi sakladım, evden giderken bile bana sarıldı, öptü odaya çekip falan... Bu adam normal bir şekilde çay içmeye çıktı ve evine dönüşü olmadı. Şokta dır belki, dilerim hiç çıkamasın. Ama o hayatı gayet normal akışında yaşıyor gibi paylaşımlar yapıyormuş sosyal medyasından, yakınlarım söylüyor. Hiç umrumda değil inanın. Çocuklarına babalık yapsın, beni zaten kaybetti. Nefret bile yok içimde sanki. Bir yabancı gibi, sanki tanımıyorum bu kişiyi...
İnsanların hayatı oyuncak çünkü. Kendi hayatlarında birkaç dakika heyecan yaşayacaklar diye dedektifçilik oynamakta bir sakınca görmüyorlar. Burada bu ifşada parmağı olanların normal hayatta da gayet dedikoducu insanlar olduğunu düşünürüm mesela. Haksız mıyım?Ya yorumlardan okudum eski konu silinince , gerçekten bu kadını kim ifşa ettiyse hangi üye yaptıysa kesinlikle kalıcı olarak siteden uzaklaştırılmalı inşallah bir yaptırım uygulanmıştır. Her şeyden önce bir anne yaa gerçekten hiç vicdan yok mu sizde
Kesinlikle hiç şüphem yokİnsanların hayatı oyuncak çünkü. Kendi hayatlarında birkaç dakika heyecan yaşayacaklar diye dedektifçilik oynamakta bir sakınca görmüyorlar. Burada bu ifşada parmağı olanların normal hayatta da gayet dedikoducu insanlar olduğunu düşünürüm mesela. Haksız mıyım?
Uyandırmamak mı? Konu sahibi, normal davranmaya çalışıp, misafirlere kurabiye yaptı diye konusu altüst oldu. Özel hayatına kadar ortaya döküldü.Tüh keşke uyandırmadan yapsaydık bunu.
Hattı açtırmak için kimlik bilgilerini istiyorlar galiba.
Şöyle oldu. Tüm bu aldatma ,videolar ortaya çıktığı sırada uyuyamayan konu sahibi misafirlere kurabiye yapıyorum yazdı. Bazı üyeler konu fake, bu ne rahatlık moduna geçti ki ben hiçbir konunun doğruluğuna bu kadar inanmadım diye yazmıştım. Neyse tabi birileri fake olduğunu , birileri olmadığını ispatlamaya koyuldu. Biraz istemeden ifşa edildi sanırım. Bazı bilgileri vermiyorum tekrar aynı noktaya dönmeyelim. Artık geleceğe odaklanmak daha faydalı olacaktır.Ya yorumlardan okudum eski konu silinince , gerçekten bu kadını kim ifşa ettiyse hangi üye yaptıysa kesinlikle kalıcı olarak siteden uzaklaştırılmalı inşallah bir yaptırım uygulanmıştır. Her şeyden önce bir anne yaa gerçekten hiç vicdan yok mu sizde
TeHattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Telefonun markası ne? Eger markası iPhone ise telefonun faturasıyla müsteri hizmetlerini arayarak kilidini açtırabilirsin.Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Biliyorum, ben ilk 2 gün kilidi açmaya çalıştığımız süreç için dedim.Uyandırmamak mı? Konu sahibi, normal davranmaya çalışıp, misafirlere kurabiye yaptı diye konusu altüst oldu. Özel hayatına kadar ortaya döküldü.
Laydcim hattını kapatması önemli değil, telefon senin elinde değil mi? Mahkemeye delil olarak sunulduğunda senin elindeki telefonu onlar bir şekilde açıp içindeki mesajlara bakacaklar. Mesajlaşmaların hangi numara üzerinden yapıldığı çıkacaktıe zaten. Sen yeter ki telefonu sıfırlama açacağım diye.Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Yok ben konuyu belli noktaya kadar takip etmiştim zaten fake deyip duruyorlardı yazık kadını o ara ifşa etmişlerŞöyle oldu. Tüm bu aldatma ,videolar ortaya çıktığı sırada uyuyamayan konu sahibi misafirlere kurabiye yapıyorum yazdı. Bazı üyeler konu fake, bu ne rahatlık moduna geçti ki ben hiçbir konunun doğruluğuna bu kadar inanmadım diye yazmıştım. Neyse tabi birileri fake olduğunu , birileri olmadığını ispatlamaya koyuldu. Biraz istemeden ifşa edildi sanırım. Bazı bilgileri vermiyorum tekrar aynı noktaya dönmeyelim. Artık geleceğe odaklanmak daha faydalı olacaktır.
O kadar tatlı akıllı bir evladın var kiSabah oğluma mesaj atmış, o an ilk defa ağlayabilirdim gerçekten ama kendimi bırakmadım şükür.
Sizi çok seviyorum unutmayın, beni hergün ara, kardeşinle Fotoraflarlarını at yazmış.
Oğlum me zaman geleceksin baba demiş, artık eve gelemeyebilirim ama sizi gezmeye götüreceğim demiş. Evin reisi artık sensin demiş daha 9,5 yaşındaki çocuğa ve ağladığı bir resmi atmış.....
Yer miyim peki bu adinin duugu sömürüsünü?
Yemem!
Elimde evet, yok bişey yapmayacağım. Avukatım da öyle söylediLaydcim hattını kapatması önemli değil, telefon senin elinde değil mi? Mahkemeye delil olarak sunulduğunda senin elindeki telefonu onlar bir şekilde açıp içindeki mesajlara bakacaklar. Mesajlaşmaların hangi numara üzerinden yapıldığı çıkacaktıe zaten. Sen yeter ki telefonu sıfırlama açacağım diye.
Ah sormayın, 1 aydır devam eden genital bir sıkıntı yaşıyorum. İnşallah birde bu gelmemiştir başımaSizi güçlü ve kararlı duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra her şey siz ve çocuklarınız için güzel olur
Can sıkıcı bir konu ama fırsat bulduğunuzda bir doktorla görüşüp gerekli kontrolleri de yaptırmayı ihmal etmeyin lütfen.
Allah razı olsun, ağlaması gereken tek kişi babaları... İnşallah vicdan azabından huzur bulamazO kadar tatlı akıllı bir evladın var kiÇocuklarını görünce bende ağladım. Allah sabır versin size.