Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konununuzu ilk günden beri takip ediyorum ilk gece gözüme uyku girmedi sizin sabrınıza teslimiyetinize gücünüze hayran kaldım çok mutlu olun insallah

Allah yardımcın olsun artık güzel günlerin olsun canım.
Show tv de kendine iyi bak programı var. Boşanma davalarını anlatıyor bilgiler güzel.

Sizi güçlü ve kararlı duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra her şey siz ve çocuklarınız için güzel olur 🙏
Can sıkıcı bir konu ama fırsat bulduğunuzda bir doktorla görüşüp gerekli kontrolleri de yaptırmayı ihmal etmeyin lütfen.

Evet, ama 3 gün bildiğimi sakladım, evden giderken bile bana sarıldı, öptü odaya çekip falan... Bu adam normal bir şekilde çay içmeye çıktı ve evine dönüşü olmadı. Şokta dır belki, dilerim hiç çıkamasın. Ama o hayatı gayet normal akışında yaşıyor gibi paylaşımlar yapıyormuş sosyal medyasından, yakınlarım söylüyor. Hiç umrumda değil inanın. Çocuklarına babalık yapsın, beni zaten kaybetti. Nefret bile yok içimde sanki. Bir yabancı gibi, sanki tanımıyorum bu kişiyi...
Çok ilginç bir şey bu duygunun böyle olması demek ki ne zaman kafanızda bitirdiniz aslında adamı

Ya yorumlardan okudum eski konu silinince , gerçekten bu kadını kim ifşa ettiyse hangi üye yaptıysa kesinlikle kalıcı olarak siteden uzaklaştırılmalı inşallah bir yaptırım uygulanmıştır. Her şeyden önce bir anne yaa gerçekten hiç vicdan yok mu sizde
İnsanların hayatı oyuncak çünkü. Kendi hayatlarında birkaç dakika heyecan yaşayacaklar diye dedektifçilik oynamakta bir sakınca görmüyorlar. Burada bu ifşada parmağı olanların normal hayatta da gayet dedikoducu insanlar olduğunu düşünürüm mesela. Haksız mıyım?

S smolu dualarım sizinle. Güçlü, onurlu bir kadınsınız. Bu pislik herife zaten fazlaymışsınız. Öyle hiçbir şey olmamış gibi hayatını sürdürmesi filan da hikaye. Boğazına kadar kendi pisliğine battı, rezil oldu, düzeni bozuldu. Şimdi sadece rol yapıyor, yenilgiyi kabul etmek zor çünkü. Ancak rolde kalır ama. Siz mutlu, huzurlu bir hayata kavuşacaksınız ama onun için aynısı söz konusu olmayacak. İnşallah boşanma ve yeni bir düzen oluşturma evrelerini de en sancısız, sıkıntısız şekilde çabucak atlatırsınız.

İnsanların hayatı oyuncak çünkü. Kendi hayatlarında birkaç dakika heyecan yaşayacaklar diye dedektifçilik oynamakta bir sakınca görmüyorlar. Burada bu ifşada parmağı olanların normal hayatta da gayet dedikoducu insanlar olduğunu düşünürüm mesela. Haksız mıyım?
Kesinlikle hiç şüphem yok

Ya yorumlardan okudum eski konu silinince , gerçekten bu kadını kim ifşa ettiyse hangi üye yaptıysa kesinlikle kalıcı olarak siteden uzaklaştırılmalı inşallah bir yaptırım uygulanmıştır. Her şeyden önce bir anne yaa gerçekten hiç vicdan yok mu sizde
Şöyle oldu. Tüm bu aldatma ,videolar ortaya çıktığı sırada uyuyamayan konu sahibi misafirlere kurabiye yapıyorum yazdı. Bazı üyeler konu fake, bu ne rahatlık moduna geçti ki ben hiçbir konunun doğruluğuna bu kadar inanmadım diye yazmıştım. Neyse tabi birileri fake olduğunu , birileri olmadığını ispatlamaya koyuldu. Biraz istemeden ifşa edildi sanırım. Bazı bilgileri vermiyorum tekrar aynı noktaya dönmeyelim. Artık geleceğe odaklanmak daha faydalı olacaktır.

Son düzenleme:
Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Te
Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Telefonun markası ne? Eger markası iPhone ise telefonun faturasıyla müsteri hizmetlerini arayarak kilidini açtırabilirsin.
Telefon android ise google hesabını ve şifresini biliyorsan yine açabilirsin

Uyandırmamak mı? Konu sahibi, normal davranmaya çalışıp, misafirlere kurabiye yaptı diye konusu altüst oldu. Özel hayatına kadar ortaya döküldü.
Biliyorum, ben ilk 2 gün kilidi açmaya çalıştığımız süreç için dedim.
Ama haklısınız tabi, konu sahibini fake fake diye suçlayıp hesabı pasif ettirilmeseydi birlikte böyle fikirler bulabilirdik. Bence fake demek de banlanma sebebi olmalı. Hemen gaza gelip açık aramaya başlanıyor. Konu sabote ediliyor.

Laydcim hattını kapatması önemli değil, telefon senin elinde değil mi? Mahkemeye delil olarak sunulduğunda senin elindeki telefonu onlar bir şekilde açıp içindeki mesajlara bakacaklar. Mesajlaşmaların hangi numara üzerinden yapıldığı çıkacaktıe zaten. Sen yeter ki telefonu sıfırlama açacağım diye.

Eşine ait telefonu konu sahibi nasıl mahkemeye sunar? Sende ne işi var demezler mi? O hattın görüşmeleri vs delil olabilir de, telefonun konu sahibinde olması hukuken. Doğru mudur acaba?

Şöyle oldu. Tüm bu aldatma ,videolar ortaya çıktığı sırada uyuyamayan konu sahibi misafirlere kurabiye yapıyorum yazdı. Bazı üyeler konu fake, bu ne rahatlık moduna geçti ki ben hiçbir konunun doğruluğuna bu kadar inanmadım diye yazmıştım. Neyse tabi birileri fake olduğunu , birileri olmadığını ispatlamaya koyuldu. Biraz istemeden ifşa edildi sanırım. Bazı bilgileri vermiyorum tekrar aynı noktaya dönmeyelim. Artık geleceğe odaklanmak daha faydalı olacaktır.
Yok ben konuyu belli noktaya kadar takip etmiştim zaten fake deyip duruyorlardı yazık kadını o ara ifşa etmişler

Sabah oğluma mesaj atmış, o an ilk defa ağlayabilirdim gerçekten ama kendimi bırakmadım şükür.

Sizi çok seviyorum unutmayın, beni hergün ara, kardeşinle Fotoraflarlarını at yazmış.
Oğlum me zaman geleceksin baba demiş, artık eve gelemeyebilirim ama sizi gezmeye götüreceğim demiş. Evin reisi artık sensin demiş daha 9,5 yaşındaki çocuğa ve ağladığı bir resmi atmış.....

Yer miyim peki bu adinin duugu sömürüsünü?
Yemem!
O kadar tatlı akıllı bir evladın var ki :nazar:Çocuklarını görünce bende ağladım. Allah sabır versin size.

Laydcim hattını kapatması önemli değil, telefon senin elinde değil mi? Mahkemeye delil olarak sunulduğunda senin elindeki telefonu onlar bir şekilde açıp içindeki mesajlara bakacaklar. Mesajlaşmaların hangi numara üzerinden yapıldığı çıkacaktıe zaten. Sen yeter ki telefonu sıfırlama açacağım diye.
Elimde evet, yok bişey yapmayacağım. Avukatım da öyle söyledi

Sizi güçlü ve kararlı duruşunuzdan ötürü tebrik ediyorum. Umarım bundan sonra her şey siz ve çocuklarınız için güzel olur 🙏
Can sıkıcı bir konu ama fırsat bulduğunuzda bir doktorla görüşüp gerekli kontrolleri de yaptırmayı ihmal etmeyin lütfen.
Ah sormayın, 1 aydır devam eden genital bir sıkıntı yaşıyorum. İnşallah birde bu gelmemiştir başıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X