Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daima mutlu ol.Şükürler olsun ki evet. Arkamdalar. Evimde kalmaya devam edeceğim. Şükür, buna çok seviniyorum çünkü iki çocukla onlarla yaşamak iki taraf için de çok zor olurdu.
Allah razı olsunDaima mutlu ol.
Merhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...Son durum nedir konu sahibi? Iyisindir umarim.
Muhatap olmayın. Çirkefleşir emin olun.Merhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...
Bugün oğlumu çn aklına girmeye çalışmış. Bendeki telefonu gizlice alıp kendisine getirirse ne isterse yapacağını söylemiş...
İğreniyorum gerçekten bu adamdan. Nasıl tanımadan geçmiş 11 yıl...
Bugün bunu öğrenince Çok gergin geçti benim için. Mesaj attım ilk defa. Çek o kirli ellerini üzerimizden, hele Çocuları sakın alet etme yazdım. Zavallı Aciz abaza dedim son cümlede de.
Zavallı mı? Yazmış yanıt olarak!!!!
Bişey yazmadım ama çok ama çok gerginim.
Merhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...
Bugün oğlumu çn aklına girmeye çalışmış. Bendeki telefonu gizlice alıp kendisine getirirse ne isterse yapacağını söylemiş...
Bugün bunu öğrenince Çok gergin geçti benim için. Mesaj attım ilk defa. Çek o kirli ellerini üzerimizden, hele Çocuları sakın alet etme yazdım. Zavallı Aciz abaza dedim son cümlede de.
Merhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...
Abaza kismini kabul etmis demekki sadece zavalliya takılmış. Hic ozur dileme girisiminde bulunmadi mi? Bende arkadaslara katılıyorum avukatiniza bildirin bu durumu. Cirkinlesecek gibiMerhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...
Merhaba konunu uzaktan takip ettim hep istemeden de olsa profil detaylarına baktım hatta dün Facebook'ta son aramalarda eşine denk gelip şöyle bir baktım boşanmadıınız herhalde çünkü eşin hiç bir şeyi değiştirmemiş
Ya boş heyecan yaratmayın allah aşkına he he tMamPesss!!! Sosyal mecrada yorum yapanla arkadaş olun, süper anlaşırsınız.
Ya boş heyecan yaratmayın allah aşkına he he tMam
Aşırı duyarlı o yorumuna kayıtsız kalamadımNiye kötü yorumlayıp, olumsuz cevap verdiniz? Hatanızın farkına mı vardınız yoksa? Hiç ihtimal vermemiştim oysaki.![]()
Aşırı duyarlı o yorumuna kayıtsız kalamadım![]()
TamamTeşekkür ederim, ayrıca tavsiye de ederim, sizde duyarlı olun, empati kurun, insanların özeline saygı duyun, durulması gereken yeri bilin. Sırf merakını gidermek için duyar kasmaktan çok daha güzel hareketler bunlar.
adamin haysiyetsizliği nirvanaya ulaşmışMerhaba, herşey bildiğiniz gibi kızlar. Çocuları iki günde bir görmek için alıyor ama daha huzursuz oluyoruz hepimiz evde yok ama hayatımıza çok sık dahil durumda hala...
önceki konularını hatırlayamadım?seni merak ettik hep iyi ol![]()
Kadın görünsun istemiyorki kapatmış ne bu ısrar,bu merakönceki konularını hatırlayamadım?
baktığımda da görünmüyor
link paylaşabilir misiniz?
kardeş öncelikle Allah yolunu da bahtını da açık etsin, delil olarak yeterli demişler ya biraz açıklar mısın? ne gibi deliller vardı elindeYarın akrabam olan bir avukat ile görüşeceğim. Bakalım o nasıl yönlendirecek. Bir avukat 5 bin istedi ve şuanda öyle bir durumum yok açıkçası. Ama yine de tazminat alabilirsem mutlaka, borç arç halledeceğiz. Konuştuğum avukat deliller yeterli dedi, inşallah öyle olur