Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
113
Konuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.

Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...

Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.

İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!

Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...

Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...

Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.

Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.

Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...

Çok mutlu oldum.
İnşallah çook mutlu olursun meleklerinle.
O lanet kocana ve seni ifşa eden insanlara haddini bildireceğin için çok sevindim, sen güçlü bir kadınsın.

Eşin normal hayatına devam edebiliyor mu bu hâlde? Dilerim geceleri uyuyamaz hale gelir. Hesabını bulanlardan biri de benim ama inan kimseye vermedim sormalarina rağmen. Yine de özel hayatına dahil olduğum için kendi adıma özür diliyorum.
Konu silinmiş, bu çok iyi. Eşin(!) bunu kullanabilirdi.
Dilerim çok mutlu olursun.

Çok güçlü bir kadınsın gerçekten Allah yardımcın olsun ❤️

Siz hep böyle güçlü kadın olun 🙏
Allah yar ve yardımcınız olsun.Tertemiz yeni sayfa açın hayatınıza.

Çok geçmiş olsun umarım maddi manevi zararlarınızı telafi edebilirsiniz.

Yazdığına çok sevindim İnan ki yeni yaşantında daha da mutlu inşallah kolay değil ama atlatacaksın güçlü Kadınsın sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X