- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Çok meraklısınız.....Yok demek istediğim konu sahibi değil yeri gelip içimize atmayalım diye buraya konu açıyoruz oyle kolay bulunuyor mu ki hesaplar yani dikkatli olmak mı lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok meraklısınız.....Yok demek istediğim konu sahibi değil yeri gelip içimize atmayalım diye buraya konu açıyoruz oyle kolay bulunuyor mu ki hesaplar yani dikkatli olmak mı lazım
Dikkatli olun evet, sinire kapılıp kimseye bişey ispatlamaya çalışmayınÇok meraklısınız.....![]()
Ah sanki bizi anlattınız... Aldatılma şüphesine gelince, kuruntu yapmayın sakın mutlu yuvanızı boşuna etkilemeyin. Allah çok büyük. Zamanı gelince çıkıyor isteseniz de istemeseniz de... Allah şaşırtmasın kimseyiBenim cevremde butun herkes bana kocan sana nasil asik allahim bizede boyle koca nasip et diyolardi inanabiliyomusunuz yani birde cevrem bana eger esinin watsap konusmalarini cekmeseydin anlattiklarna inanmazdik senn yanlis anladigini dusunurduk dediler yani dusunun nasil bir profil cizmis kendine. ama ben malimi bilmezmiyim hissetirmedi ama ben anladim cevrem bana paranoyaksin sen kendinden uyduruyosun diyodu en cokta hakli ciktigima sevindim hani uzulemedim bile bu duruma
Konunun başından beri saçma sapan sorular soruyor. Dikkatimi çekti bu kişini tavrı ve hoşuma gitmedi.Dikkatli olun evet, sinire kapılıp kimseye bişey ispatlamaya çalışmayın![]()
Tamam da bi kere zaten aldatmış affetmişsiniz gene yapıcak gene affediceksiniz boşuna bakmayınaslinda kanit toplamak icin watsap konusmalarina bakmak istiyorm hala bu halti yiyorsa delillerle onu mahfedicem
Kendinize yeni konu açın. Başkasının konusunu işgal etmeniz hoş değilaslinda kanit toplamak icin watsap konusmalarina bakmak istiyorm hala bu halti yiyorsa delillerle onu mahfedicem
Tamam da bi kere zaten aldatmış affetmişsiniz gene yapıcak gene affediceksiniz boşuna bakmayın![]()
Ah sanki bizi anlattınız... Aldatılma şüphesine gelince, kuruntu yapmayın sakın mutlu yuvanızı boşuna etkilemeyin. Allah çok büyük. Zamanı gelince çıkıyor isteseniz de istemeseniz de... Allah şaşırtmasın kimseyi
konu sahibi sikayetci degilken sizin rahatsiz olmanizKendinize yeni konu açın. Başkasının konusunu işgal etmeniz hoş değil
Allah rahatlık versinDostlarım iyi geceler, günlerdir gelmeyen uykum şükür geldi gibi. Yarın haberleşmek üzere inşallah. Umarım dava için vekaleti verip gelmiş olurum size haber vermeye![]()
hayırlı haberlerini bekliyoruz.. Her uyuduğunda Rabbim yükünü biraz daha hafifletsin, yürek sıkıntısıyla değil umutla başla yeni güne inşallahDostlarım iyi geceler, günlerdir gelmeyen uykum şükür geldi gibi. Yarın haberleşmek üzere inşallah. Umarım dava için vekaleti verip gelmiş olurum size haber vermeye![]()
Ben ilkini affettiğimde kendimi muhasebeye çektlö6, evet hatalarım olabilirdi ve değiştim... Daha iyi bir eş, daha iyi anne oldum. Asla yapmam derken ben 3 senedir çalışmayan ve kendini ailesine adayan bir ev hanımı oldum. Neden? Çünkü bir daha hata yaparsa bunun yükünü bana atamayacak kadar vicdanım rahattı kendimden yana. Ne oldu bakın, 4 günde hayatım kaydı ve başka yollar çıktı önüme. 4 gün öncesine kadar arada kavgaların olduğu ama mutlu olduğum bir evliliğim vardı.Cok Tesekkur ederim cok ılıman konusuyorsunuz onca basinizdan gecene ragmen fikirlerinizi degerlendiricem ozellikle sizin fikrinizi
Ne güzel bir dua buuuhayırlı haberlerini bekliyoruz.. Her uyuduğunda Rabbim yükünü biraz daha hafifletsin, yürek sıkıntısıyla değil umutla başla yeni güne inşallah![]()
Hamile hamile düşünmeyin. Allah razı olsun duanız için, düşündüğünüz iyi niyetin misli sizi bulsun. Dilerim anneli babalı büyüsün yavrunuzBu olay beni o kadar etkiledi ki anlatamam iki gündür sürekli ağlıyorum hamileliğin de etkisi ile zaten kimseye güvenemeyen bir insanım çok şüpeciyim iyiden iyiye psikolojim bozuldu kabuslar görüyorum sizin yaşadıklarınızı ben yaşıyo olarak görüyorum sıçrayarak uyanıyorum her seferinde Rabbim size dayanma gücü versin Allahım kimseye yaşatmasın umarım bundan sonra sizi üzen hiç bir olay olmaz hayatınızda Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın![]()