Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben dalga amaçlı sormuyorum böyle birşeyi afdediyorsan önüne bakacaksın unutacaksın veya affetmeyip böyle hayatı kendine zehir etmeyeceksin
Ben de dalga geçmiyorum. Aldatılmış affetmiş ne denir ? Affetmesi normal kendi bilir ama gemi yakarım vb laflara gerek yok

Dun surekli seni dusundum zaten kayit olur olmaz okuyup etkilendigim ilk konuydu merak ettim sana ve cocuklarina bisey olmasindan korktum fake olmani istedim hemde cok istedim bir hemcinsimin bunlari yasamasini istemedim.sen guclu bi kadinsin en onemlisi guclu bi annesin biz senin yanindayiz.dun neler olmus burdan okuyup ogrendim ban yedi hesabim yeni acildi ve kostum geldim.yine ban yer miyim bilmiyorum ama seni burda desteklicek insanlar var ben olmasam da yine de sirf sana destek olmak icin cabalicam burda kalmaya buna inan her zaman dertlesmek icin birini ararsan ozelim sana acik bunu bil bi anne degilim daha olmadim belki ama yaslarimiz yakin seni anlayabilirim hatta anlamak icin butun gucumu kuvvetimide harcayabilirim minikleri op benim icin tum kalbimle soyluyorum ki sen bunlari atlaticaksin inan bana

Burda herkes sizin için o kadar güzel dilekler yazmışki. Hepsi benimde sizin için gönlümden geçen dilekler. Burda size destek olmak isteyen o kadar çok kişi varki. Sizi teselli edemem belki ama inanın yaşadıklarınız çok sevdiğim birinin başına gelse anca bu kadar endişelenir, bu kadar üzülebilirdim. Güzel yüreğiniz karşınıza hep güzel insanlar çıkarır inşallah. Uyandığınız her sabah bir öncekinden daha hayırlı olur, mutluluk, huzur, sevgi ve iyi olan ne varsa dilerim sizin olur. Rabbim yardımcınız olsun.

Burda herkes sizin için o kadar güzel dilekler yazmışki. Hepsi benimde sizin için gönlümden geçen dilekler. Burda size destek olmak isteyen o kadar çok kişi varki. Sizi teselli edemem belki ama inanın yaşadıklarınız çok sevdiğim birinin başına gelse anca bu kadar endişelenir, bu kadar üzülebilirdim. Güzel yüreğiniz karşınıza hep güzel insanlar çıkarır inşallah. Uyandığınız her sabah bir öncekinden daha hayırlı olur, mutluluk, huzur, sevgi ve iyi olan ne varsa dilerim sizin olur. Rabbim yardımcınız olsun.
AMİNN inşallah Allah razı olsun...

Uykuyu bölen bu kalp sıkılması da geçecek inanıyorum 🙏

Bir konu açsam, bana dua edin desem bile bu kadar içten ve nerede, kim olduğunu, nasıl yaşadığını bilmediğim insanlardan dua almam imkansızdı heralde.

Acımı acınız gibi görüp dua ettiniz, ediyorsunuz. Allah hepinize hayırlı, Huzurlu ve mutlu ömürler versin inşallah.

Çok yardımınız dokundu, hele nu akşam aldığım dualar...

Mesaj kutum bana dua eden güzel kalpli insanlarla dolu. İyiki varsınız. Eksik olmayın. Nur olun💕

S smolu sarıl sarıl iyi sarıl dediğiniz kısım da ayrı üzdü.. hiçbir açıklama yapma girişiminde bulunmadı mı?annesi babası ne kadarını öğrendiler?
İnsan her gün durakta gördüğü kişilere bile alışıyor, illa ki zor zamanlar olacak ama ben sizin çok daha kötü günlerden korunduğunuzu düşünüyorum inşallah. Yepyeni mis gibi bir hayat 🍀
Abisi konuyu anlattığımda 'şoktayım, söyleyecek bişey bulamıyorum' diyebildiğim sadece. Eve gidince annesi tamamını öğrendi olanların.

S smolu seni çok merak ettim, sabah kalkar kalkmaz bu konuyu görünce sevindim. Rabbim yardımcın olsun, işini kolaylaştırsın güzel güçlü insan. dualarımdasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X