Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaşlar, ancak fırsatım oldu...

Avukata vekalet verdim. Başta anlaşmalı denedi, eşim olacak adam ile görüştü ama kuyruğu dik tutuyor hala, neyine güveniyorsa, veremem ben o kadar para girsin bir işe çalışsın demiş bide onca rezilliğine rağmen
O zaman çekişmeli olsun da görsün. Bana kalırsa şuan restlesıyor yakında yalvarmalar ailelerin araya girmesi başlar.Sonucuna katlanabilecek mi bakalım hala yüzü varmış pess yani kendi çalışşın diyor cocuklara kım bakıcaksa...

S smolu Canım nasılsın? Gelişme var mı bugün?
Şükürler olsun iyi hissediyorum ama ben dışındaki herkes çökmüş halde malesef...

Annem inceden acele ettin, pişmandır yazık çocuklarına kıyma vs dedi bugün, tartıştık biraz. Sanki ben o kadar omurgasız bir insanım da bu sapıkla barışıp devam edebileceğim!

Onun kuyruğunu indirirler sen canini sıkma. Hakimin karşısında da oyle desin bakalım hakim ne diyecek, delilleri görünce. Hayırlısı olsun canım, avukat belki ikna eder anlasmaliya.
Etmese de delillerimş yeterli buldular. Ama o telefonun kilidi açılsa onda direkt telefon görüşmeleri çıkacak. Yok mudur telefoncu bir tanıdığı olan? Bir yolu vardır mutlaka açmanın

Şükürler olsun iyi hissediyorum ama ben dışındaki herkes çökmüş halde malesef...

Annem inceden acele ettin, pişmandır yazık çocuklarına kıyma vs dedi bugün, tartıştık biraz. Sanki ben o kadar omurgasız bir insanım da bu sapıkla barışıp devam edebileceğim!
Eşinin ailesi seninle iletişime geçmeye çalışmıyor mu ?

Ç
O zaman çekişmeli olsun da görsün. Bana kalırsa şuan restlesıyor yakında yalvarmalar ailelerin araya girmesi başlar.Sonucuna katlanabilecek mi bakalım hala yüzü varmış pess yani kendi çalışşın diyor cocuklara kım bakıcaksa...
Çocukları alırım demiş, bu sapığa kim çocuk bırakacak acaba!

Etmese de delillerimş yeterli buldular. Ama o telefonun kilidi açılsa onda direkt telefon görüşmeleri çıkacak. Yok mudur telefoncu bir tanıdığı olan? Bir yolu vardır mutlaka açmanın

açmaya çalışırken kaybetme tamamen? Sen mahkemeye sunsan direk onlar bilirkisiye inceletseler olmazmıymış?

Ç

Çocukları alırım demiş, bu sapığa kim çocuk bırakacak acaba!

Çocukları alamaz merak etmeyin.

İstediğinizi vermiyorsa da asla anlaşmalı boşanmayın. Çekişmeli olsun daha kazançlı çıkarsınız.

Gönül eğlendireceklerine para saçsın, size çocuklarına gelince veremem okadar para. İnsan Allahtan korkar be.

Sabah oğluma mesaj atmış, o an ilk defa ağlayabilirdim gerçekten ama kendimi bırakmadım şükür.

Sizi çok seviyorum unutmayın, beni hergün ara, kardeşinle Fotoraflarlarını at yazmış.
Oğlum me zaman geleceksin baba demiş, artık eve gelemeyebilirim ama sizi gezmeye götüreceğim demiş. Evin reisi artık sensin demiş daha 9,5 yaşındaki çocuğa ve ağladığı bir resmi atmış.....

Yer miyim peki bu adinin duugu sömürüsünü?
Yemem!

Çocukları alamaz merak etmeyin.

İstediğinizi vermiyorsa da asla anlaşmalı boşanmayın. Çekişmeli olsun daha kazançlı çıkarsınız.

Gönül eğlendireceklerine para saçsın, size çocuklarına gelince veremem okadar para. İnsan Allahtan korkar be.
Ah korksa zaten bunları yapar mıydı hiç 😥

Ve elinizi çabuk tutun ayrılma konusunda. Çünkü biraz zaman geçince iki tarafın aileleri de yumuşamaya sizi haksız görmeye başlayacaklar. Hep böyle olur. Sıcağı sıcağına halledin.
Ağbim de konuşmuş, bende... Barışma iması bile istemiyorum... Sadece iyi imkanlarla ayrılıp, çocuklarımla kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek, nefes almak istiyorum...

Ağbim de konuşmuş, bende... Barışma iması bile istemiyorum... Sadece iyi imkanlarla ayrılıp, çocuklarımla kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmek, nefes almak istiyorum...
Telefonunda hangi e-posta adresini kullanmış biliyor musunuz? Ya da o twitter hesabını açarken?

Annenin yumuşaması da garip, yanlış hatırlamıyorsam ilk defa yapmamış ki, daha önceden de bu sebepten boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Tekrar affedince değişecek mi bu adam ?

Merhaba Arkadaşlar, ancak fırsatım oldu...

Avukata vekalet verdim. Başta anlaşmalı denedi, eşim olacak adam ile görüştü ama kuyruğu dik tutuyor hala, neyine güveniyorsa, veremem ben o kadar para girsin bir işe çalışsın demiş bide onca rezilliğine rağmen
Vay adi herif :sinirli:

Annenin yumuşaması da garip, yanlış hatırlamıyorsam ilk defa yapmamış ki, daha önceden de bu sebepten boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz. Tekrar affedince değişecek mi bu adam ?
Ufak oğlum 2,5 - 3 yaşında olan bugün ona benim baba gelmiyo, benim baba yok artık ' demiş. Ondan sonra oldu olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X