Teşekkür ederimmmmEvet bunu ben de söyledim. Kadın o kadar güzel donanımlı ve güçlü bir karakterki. Adam ezikliğini başka şekilde öne çıkarak kapatmaya çalışmış resmen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmmmEvet bunu ben de söyledim. Kadın o kadar güzel donanımlı ve güçlü bir karakterki. Adam ezikliğini başka şekilde öne çıkarak kapatmaya çalışmış resmen
EvetFaceten bildirim geldiğine göre hesabı açık. Sen numarayla arattığında hesap çıkıyor mu ?
Aminnnnn çok teşekkür ederim, inşallahÖnceki konunuz nedir bilmiyorum, sanırım derdinizle uğraşır, fikir almaya çalışırken, bir yandan da buradaki ayarsız, yamyam tipler peşinize düşmüş, sizi yormuşlar. Geçmiş olsun diyeyim, gelip özür diledilerse ne ala, dilemeyen karşısında da hakkınızı arayın tabi ki, ders olsun.
Anladığım kadarıyla bir aldatılma olayı yaşamışsınız, güveninizin, sizin kıymetinizi bilmeyen utansın, yıkılsın. Umarım hayatınızın bundan sonrası, gönlünüzün kıymetini bilenlerle, huzurlu, mutlu geçer.
Aa evt biliyorum...Belki hattı kapatmadı, yeni kart çıkarttığı için sende ki iptal oldu.
Eğer e-devlet şifresini biliyorsan girip bi baksana hat iptal edilmiş gözüküyor mu ?
AminnnnnSonuna kadar sana olan ce yaşadıklarına olan inancım tamdı kim ne yaptıysa da bulsun
Allaha şükürler olsun inan derinden bir ohh çektim kiii...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun siz ve sizin gibi akrep kadınları için benimde burcum akrep yaşadıklarımızda keza hemen hemen aynıydı şiddet farkıylarabbim önününüz bahtınızı açık eylesin
İşte kadincagiz kendince üzülmüş ama siz kocanizdan normal bir şekilde ayrilmiyorsunuzki affetme durumunuz olsun,o videoları görse anneniz bakalım yine üzülecek mi o pislik adam için.Bugün çocukları aldı babaları!
Arabada yatıyorum demiş onlara. Annem bunu duyunca 'ay yazık' dedş refleks olarak. Çok üzüldüysen al evine ver bir oda sende çeksin videoları dedim, sustu. Hayatımın daha zor olacağını düşündükleri için elle tutulur bişey olsa barıştırmak bile isteyecekler gibime geliyor ki neyseki nu konuda karar mercii benim...
Küçük ve büyük oğluma annemler bakacak evet. İnşallah sağlıkları yerinde olsun da.
Evet maili buldum ama şifreyi ya mesaja yada kullanıcı bilgileri ile açabiliyoruz. Onlar da bende yokTelefonunda hangi e-posta adresini kullanmış biliyor musunuz? Ya da o twitter hesabını açarken?
Aminn, Allah herkese hayırlı eşler versin inşallahİşte kadincagiz kendince üzülmüş ama siz kocanizdan normal bir şekilde ayrilmiyorsunuzki affetme durumunuz olsun,o videoları görse anneniz bakalım yine üzülecek mi o pislik adam için.
Allah çok büyük, evlatlarinizi hayırlı bir şekilde yetiştirip kendi hayatiniza bakın,daha yaşınız çok genç bundan sonra Allah böyle adamlarla karsilastirmasin.
Hat kPLı, yani sşm tok diyor telefondaHala mesajlar geldiğini göre hesapları kapatamıyor. Demek ki mail ile değil numara ile almış hesapları.
Yalnız ola ki yeni hat çıkartmayı akıl edebilirse, hesap şifrelerini yenileyip hepsini silebilir.
Hiç whatsapp bildirimi geliyor mu ekrana ?
Onda da şifre vsr malesefŞunu denedin mi ? Sim kartı başka bir telefona tak ekran şifresi olmayan, sonra faceye numara ile giriş yapmaya çalış. Şifremi unuttum'a tıkla. Face sana sorar şifreyi maile mi yollayalım telefona mı diye. telefona yollat. Telefona gelen kodu gir ve şifreyi yenile !
Eğer face'yi mail ile açtıysa ve telefonunu kaydetmediyse işe yaramaz ama denemeye değer.
Aynı şekilde vodafone uygulamasını indirip arama/mesajlaşma dökümüne de ulaşabilirsin.
Hatta ekranda gördüğün diğer uygulamalara da numara ile giriş yapmaya çalışıp şifre yenileyebilirsin.
Amin, Allah bin kere razı olsun her birinizdenKonunuzun gerçek olduğundan zerre şüphem yoktu.
Sizi kutluyorum güçlü, soğukkanlı, kararlı ve dimdik duruşunuzdan ötürü. Bende böyle olmayı öyle çok isterdim ki...
Bundan sonraki hayatınızda inşallah hep mutlu olursunuz ve yine aynı güçlü duruşunuzla devam edersiniz. Sizin için dua edeceğim Rabbim yardımcınız olsun...
Çok hoşsun leydi yaAmin, Allah bin kere razı olsun her birinizden
Hiç muhatap olmak istemiyorum inanın. Kelimelerimi bile harcamak istemiyorum bu adama. Ama ailesine söylerim ona iletirlerÖncelikle geçmiş olsun. Allah hepimize asalakları hayatımızdan çıkarmada yardım etsin. Yani beni delirten gerzek gerzek çocukların yanında ağlayıp ajitasyon yapması oldu.. Onların bari psikolojileriyle oynamasın. Böyle sapık adama zaten çocuk bile göstermesen hak da işte çocuklar mahrum kalmasın diyor insan. Lütfen iletin ona, en azından bu konuda adam gibi davransın. Çocukları düşünsün.. Onları da kendi gibi manyağa çevirmesin..
Ah inşallah, inşallahÇok hoşsun leydi yahayat karşına ummadığın güzellikler çıkaracak inanıyorum. İçimizi şenlendiren konular açtığını da görmek nasip olur inşallah.
Annesi üzüntüden hasta imiş. Eltilerim yazıyorlar saolsunlar. Herkes yanımda, diyecek bişey yok yaptıklarından sonra. Onlarla irtibatta kalacağım çocuklarım için.Ailesi, annesiyle konuştunuz mu hiç? Ne diyorlar?
Onlar içinde zordur bir şey sevdasına 11yıllık yuvasından gül gibi karısından çocuklarından oldu. Daha çok ağlayacak. Allahta ona acımasın.