Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumlari okudum ama cidden şoke oldum. Bircok kadinin basina gelen durumlari yasamis konu sahibi. Ancak beni dehsete dusuren oturup onu ifsa etmek.icin mesai harcayan hanimlar. Bu ne hadsizlik! Bir de kadinlar kulubu yonetiminden ricam konulari silme yetkisi verilsin konu sahiplerine. Hicbir sitede böyle bir uygulama yok. Dogru degil yorumunu ve konunu silememek.

Konunuzu uzaktan dikkatle takip ediyorum 1-2 yorumum oldu.
Bu kadar hoş ve donanımlı bi kadina bu nasil yapilir anlamadim ve asla anlayamayacağım.
Bunun güzellikle alakasi yok aslinda.
Sanırım Allah sizi daha iyilerine layik gördü, rabbim evlatlarinla hayırlı bi ömür nasip etsin.
Şuraya o mahlukat icinde birşeyler yazardim değmez.

Konunuzu uzaktan dikkatle takip ediyorum 1-2 yorumum oldu.
Bu kadar hoş ve donanımlı bi kadina bu nasil yapilir anlamadim ve asla anlayamayacağım.
Bunun güzellikle alakasi yok aslinda.
Sanırım Allah sizi daha iyilerine layik gördü, rabbim evlatlarinla hayırlı bi ömür nasip etsin.
Şuraya o mahlukat icinde birşeyler yazardim değmez.
Allah razı olsun. Gerçekten değmez...

Sorunsuz kurtulmak va yepyeni bir başkanlık yapmak istiyorum hayatıma🙏🌸

Bu konu beni çok etkiledi ve üzdü.Insan şu hayatta hic kimseye gözü kapalı güvenmemeliymiş demekki.Insanın yüzüne bakarken nasıl bambaşka hayatlar yaşarlar hiçmi utanmazlar hiçmi vicdanları sızlamaz nasıl birşeydir bu aklım almıyor günlerdir.

Bu konu beni çok etkiledi ve üzdü.Insan şu hayatta hic kimseye gözü kapalı güvenmemeliymiş demekki.Insanın yüzüne bakarken nasıl bambaşka hayatlar yaşarlar hiçmi utanmazlar hiçmi vicdanları sızlamaz nasıl birşeydir bu aklım almıyor günlerdir.
Bende aynı şekilde çok etkilendim ,eşimde kendi halinde birisi aslında ama bu konu üzerine şüphelerim başladı :KK43: tlfn kurcalamaya falan başladım

Adam kullandığı hesabın adını değiştirmiş, hala aktif... Davayı açtık şükürler olsun ki

Kusura bakma ama hala aynı hatayı yapiyorsun.Sosyal medya hesaplari vs hakkinda artik detay vermesen,bu konu hakkinda hala guncel detaylari veriyosun bu platforma,heleki mahkeme sureci baslamisken.
Sureci mahkeme suresince burada ne kadar yuzelsel,kisitli anlatirsan o kadar iyi olur.

Hiç muhatap olmak istemiyorum inanın. Kelimelerimi bile harcamak istemiyorum bu adama. Ama ailesine söylerim ona iletirler
Aynen. Bi şekilde iletin yoksa görüşmelerini azaltmaya çalışın, ne bileyim. Bu saçmalıklarına engel olun bence bi şekilde. O çocuklar hasarlı büyümeyi haketmiyorlar .

Allah yardımcınız olsun.
Rabbim onu bildiği gibi yapsın

Merhabalar sizi ilk günden beri takip ediyorum şuan ne yapıyorsunuz dosya açıldı mı mahkeme ne durumda işe girebildiniz mi en önemlisi siz nasılsınız 🤗

Konuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.

Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...

Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.

İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!

Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...

Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...

Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.

Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.

Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...

İlk defa okuyorum konunuzu. Hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra herşey gönlünüzce olsun inşallah 🙏🏻

Aldatıldığım için değil ama bu kadar dua aldığım için ağlıyorum ya, bu da HER Şerde bir hayrın olduğunun en büyük kanıtı.

Müslümanın gıyabında yapılan dua reddolmazmış. Allah iyi niyetinize bin katıp daha güzellerini versin sizlere. Allah razı olsun hepinizden
Üzülerek sormak ıstıyorm amacım desmek degil ama profıkınıze baktıgımda bugun cuma cuma hürmetine esıme iyi haberler vermemi nasıp et demıssın esını okadr onemsıyorken ne sebebten ayrıldınz yanı nasıl bir aldatılma? Tam anlayamadım bazı sıtelerde kızlara organınn resmınımı atmıs. Nedır tam olarak konularuna baktgımda bıseyde goremedım olayın aslıyla ılgılı. Suan aldogın karar ıcınde rabbım sana huzur versin ve tez zamanda evlatlarınn hayrını gorursun ınsallah. Ne guzel aılende arkanda. Son durum ne hıc ıletısıme gectımı esınz sızle

Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Yuh neye gore arama yapıyor buluyorlar anlamadım konu sahıbı cokmu acık acık ısım soyısım memlket bıldırmıs kı ne meraklı ınsamlar varya sosyal medyadan yazanları bırbır dava etsn kon usahıbı. Ama ben nasıl aldatıldıgnı vs hıc okuyamadm gormedım cok uuzldum adına. Adam 2.telefondan baska kadınlara cınsel organn resmınımı yollıyormus.

Yarın akrabam olan bir avukat ile görüşeceğim. Bakalım o nasıl yönlendirecek. Bir avukat 5 bin istedi ve şuanda öyle bir durumum yok açıkçası. Ama yine de tazminat alabilirsem mutlaka, borç arç halledeceğiz. Konuştuğum avukat deliller yeterli dedi, inşallah öyle olur
Akraba avukatla avukatta olsa bosey paylasma o esıne esı mıllete yayarda yayar konunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X