- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Ekşiciler yeşillendiriyor.Kadın için pek olumlu değil ama napalim işte merak. Degistirmemis o da demek ki hesapları bilen yesillendiredebilir kızlar hi?![]()
Yanlış yerdesin.
Bitmiş gitmiş mevzudan size ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşiciler yeşillendiriyor.Kadın için pek olumlu değil ama napalim işte merak. Degistirmemis o da demek ki hesapları bilen yesillendiredebilir kızlar hi?![]()
Yani merak kötü birşey ama doğamızda var napalımKadın için pek olumlu değil ama napalim işte merak. Degistirmemis o da demek ki hesapları bilen yesillendiredebilir kızlar hi?![]()
Siz neden bu kadar gerildiniz?Ekşiciler yeşillendiriyor.
Yanlış yerdesin.
Bitmiş gitmiş mevzudan size ne?
.Yani merak kötü birşey ama doğamızda var napalımşimdi biri gelip bizi size ne diye azarlayacak hissediyorum
(ve oldu)
![]()
Daha dur bu ne ki devamı gelicektir suçlusu biz oluruz bide şimdi.
Sayfa konu varsa yazılsın diye açılmış. Rahatsız olan konusunu kapattiriyor. Konu onun olmadigina göre karisamaz
Azara kalkanlar kraldan çok kralcilar. E bunlarda her yerde malum
hemen xx gel banla xx konuyu mu kapatsan bilmem kim bak hatalı cümle kurdu banla diye diye geziyorlar. Zevkleri bu bence![]()
Bende eksici ne demek merak ettim ekşi sozluk le ilgili bisey mi ( dalga degil anlamini merak ettim)Siz neden bu kadar gerildiniz?
Latife ediyoruz şurada izin mi alacaktık sizden.
Bizim merakımız sizi neden ilgilendirdi onu anlamadim ben. Konu var ve yazdım sıkıntı ne?
Bence sizle ilgili olmayan şeylerde yönetici de değilken emir buyurmayin
Bu arada bende sizin gibi biliyorum yesillendirmeyi hemen eksici etiketi koydunuz bildiginize göre sizde öylesiniz o zaman. Her yesillendir yazan eksiciyse yesillendiri bilende eksicidir o halde. Ön yargıya ön yargı![]()
Vallahi ben ne eleştirdim ne bir şey konu açık kapattirilmamis gördüm yazdım. Bize kizip laf söyleyenler asıl ifşa olmus ve çoğu kişinin bildigi insan için mide meselesi baristiysa yazmış.Daha dur bu ne ki devamı gelicektir suçlusu biz oluruz bide şimdi![]()
Burada adı özel mesaj.Siz neden bu kadar gerildiniz?
Latife ediyoruz şurada izin mi alacaktık sizden.
Bizim merakımız sizi neden ilgilendirdi onu anlamadim ben. Konu var ve yazdım sıkıntı ne?
Bence sizle ilgili olmayan şeylerde yönetici de değilken emir buyurmayin
Bu arada bende sizin gibi biliyorum yesillendirmeyi hemen eksici etiketi koydunuz bildiginize göre sizde öylesiniz o zaman. Her yesillendir yazan eksiciyse yesillendiri bilende eksicidir o halde. Ön yargıya ön yargı![]()
Evet orada yesillendirmek kullaniyorlar. Bende okudugum için bildigimden latife yaptım. Ama buralarda ekşi sözlük okuyor ya da yaziyorsan mil çekiyor üyeler geneldeBende eksici ne demek merak ettim ekşi sozluk le ilgili bisey mi ( dalga degil anlamini merak ettim)
Ahaha cok cahilim mil cekmek ne demek vallahi son soru...Evet orada yesillendirmek kullaniyorlar. Bende okudugum için bildigimden latife yaptım. Ama buralarda ekşi sözlük okuyor ya da yaziyorsan mil çekiyor üyeler genelde
Ne hikmetse bunu yapanlar aynı şeyleri kendileride biliyor yani aslında onlarda takip ediyor eksiyi![]()
Valla ciddi mevzuya ve kişinin kimliği ifsalanmis konuyaBurada adı özel mesaj.
Ekşi jargonu kullanıp ciddi bir mevzuda dalga geçtiğine göre şüpheli birisin.
bayan nickini falanda degisti ifsa oldugu icin ve konu tekrar acilsin istemedi bosanma surecinde esi buradaki bilgileri gosterip ozel hayati ifsa olarak kullanmasin diye
Ovv baya karışıkmış. Tesekkur ederim kızlar. Bdv ye sık girerim senelerdir ama bu konuyu hic animsayamadim. Valla o bulan uye nasil buldu kadini hadi o kisi buldu burda herkes nasil biliyor kadinin kimliginiKonu sahibini eşi aldattı. Ancak öyle böyle değil herkes bir kadın var zannederken ahlaksız sitelere videolu paylaşımlar yaptığı ortaya çıktı. Konu günlerce ilk sayfada kaldı o kadar mevzu oldu ki artık üyelerden kimisi kadının kim olduğunu araştırıp buldu. Bu konudaki sitemi de kendini ifşa edenlere
Tek kelimelik bir jargon kullandım karşı tarafta o kelimeyi bildiği halde(okumasa bilemez) orada gecen kelimeyi kullandim diye şüpheli birisin dedi. Ben şokYa eksi sozluk okumak okuyorum demek suc mu bu forumda...kac yillik uyeyim ilk defa duydum
Demekki suçmuş hatta tekrar hortlamış bir konuya mudahil olmakta suçmuş dikkat edin derim benYa eksi sozluk okumak okuyorum demek suc mu bu forumda...kac yillik uyeyim ilk defa duydum
Eksi okuyani atiyolar miTek kelimelik bir jargon kullandım karşı tarafta o kelimeyi bildiği halde(okumasa bilemez) şüpheli birisin dedi. Ben şok![]()
Valla en kotu banlanirim kotu biseu yaptigimi düşünmüyorumDemekki suçmuş hatta tekrar hortlamış bir konuya mudahil olmakta suçmuş dikkat edin derim ben![]()
Eksi okuyani atiyolar mi
Bende eksi okuyorum supheli miyim neyin suphelisi![]()
Tecrube ederk ogrenecegim demek neyse hic aklimdan cikmaz