• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim vaar

babyphtographer

fotoğraf aşığı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
146
67
28
35
Merhabalar arkadaşlar ben 6 aylık evliyim eşimle 8 yıldır birlikteyiz 24 yaşındayım zaten :) çok çok severek evlendik defalarca sevgiliyken hatalarımız oldu ama hiç ayrılmadık evlenince yepyeni bir sayfa actık ve eşimin ailesi de benim ailemde herzaman yanımızda oldu evim düğünüm bekarlığa veda partime kadar ve balayına kadar hersey benim istediğim gibi en iyisi oldu.Eşimde beni çok sever biliyorum bazen çiçekle eve gelir bazen süprizler yapar vs. anneme babama saygısı sevgisi sonsuzdur çok sever.( zaten babamla birlikte çalışıyorlar)
Ama ufacık bir sorunum var bugün facebook ta bir kızın (çocukluktan beri tanıdığı ama samimi olmadığı )
bir fotoğrafını beğenmiş. Bunu gördüm ve aradığımda beni kıskanman hoşuma gidiyor tarzı geyikler yaptı ama ben çok sinirlendim ve üzüldüm. O bunu çok önemsiz birşey gibi görüyor ama benim çok aklıma takıldı
Ne yapmalıyım ? ( telefonunu facebookunu mesajlarını falan evde saklamaz istediğim zaman karıştırabilirim)
sorun zaten bu tarz bi hareketi normal bulması :(

Abartmamismisin sosyal aglarda fotograflari begenmek gayet normal degil mi yabanci biri olsa nerden taniyorsun diye sorarsin ama tanidigiymis yani ne anlam cikardin ki bundan

Fotoğraf begenmekte ne var ki arkadaşım. Evliliginin tadını çıkar bak adamın gizlisi saklisi yokmuş. Telefonunu saklasa falan suphelen derdim ama dertsiz başına dert arama :) allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Şunu yapmalısınız: sorun yapıp afedersiniz eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemelisiniz.
Sosyal ortamda bir ölçütü olduğu müddetçe herhalde beğenebilir ne var bunda?
Beğendiği arkadaşı mayolu, bikinili değildi herhalde art niyetle yaklaşmanız gereksin duruma??
Bırakın ya Hû, bu kadar büyütecek birşey yok.

Şunu yapmalısınız: sorun yapıp afedersiniz eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemelisiniz.
Sosyal ortamda bir ölçütü olduğu müddetçe herhalde beğenebilir ne var bunda?
Beğendiği arkadaşı mayolu, bikinili değildi herhalde art niyetle yaklaşmanız gereksin duruma??
Bırakın ya Hû, bu kadar büyütecek birşey yok.

ya beğendiği kadını bende tanıyorum ama çok tekin bir insanda değil zaten birazda ondan rahatsız oldum. bende amacı olmayan bir beğeniyi neden yapıyorsun diye kızıyorum

Merhabalar arkadaşlar ben 6 aylık evliyim eşimle 8 yıldır birlikteyiz 24 yaşındayım zaten :) çok çok severek evlendik defalarca sevgiliyken hatalarımız oldu ama hiç ayrılmadık evlenince yepyeni bir sayfa actık ve eşimin ailesi de benim ailemde herzaman yanımızda oldu evim düğünüm bekarlığa veda partime kadar ve balayına kadar hersey benim istediğim gibi en iyisi oldu.Eşimde beni çok sever biliyorum bazen çiçekle eve gelir bazen süprizler yapar vs. anneme babama saygısı sevgisi sonsuzdur çok sever.( zaten babamla birlikte çalışıyorlar)
Ama ufacık bir sorunum var bugün facebook ta bir kızın (çocukluktan beri tanıdığı ama samimi olmadığı )
bir fotoğrafını beğenmiş. Bunu gördüm ve aradığımda beni kıskanman hoşuma gidiyor tarzı geyikler yaptı ama ben çok sinirlendim ve üzüldüm. O bunu çok önemsiz birşey gibi görüyor ama benim çok aklıma takıldı
Ne yapmalıyım ? ( telefonunu facebookunu mesajlarını falan evde saklamaz istediğim zaman karıştırabilirim)
sorun zaten bu tarz bi hareketi normal bulması :KK43:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK59:kaç yaşındasınız diye sormayacağım :KK59:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya beğendiği kadını bende tanıyorum ama çok tekin bir insanda değil zaten birazda ondan rahatsız oldum. bende amacı olmayan bir beğeniyi neden yapıyorsun diye kızıyorum
Bu tür konuları mesele edip eşinize bu fikri empoze etmeyin.
Bir kez kızmışsınız zaten konuyu kapatın.
Birşey yapacaksanız arkasından takip edin ama yüzüne yüzüne huzursuzluğun manası yok.

sorun zaten bu tarz bi hareketi normal bulması :KK43:
Bende çok kıskancım ben olsam bende kızarım. Ama bizim bu duruma kızmamız onun anormal birşey yaptığını göstermez, bizim fazla kıskanç olduğumuzu gösterir. Onun yaptığı kötü birşey değil önce onu kabullenelim. Benimde sözlümle benzer durumlarım olmuştu, uyardım bir daha da yapmadı. Zaten şifreler vs. de elinin altındaymış. Madem sende kıskançsın uyar, bir daha yaparsa bu lafını çiğnemek olur o zaman verirsin tepkini. Şu aşamada büyütme, unutun gitsin..

Back
X