• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim vaar

Bende çok kıskancım ben olsam bende kızarım. Ama bizim bu duruma kızmamız onun anormal birşey yaptığını göstermez, bizim fazla kıskanç olduğumuzu gösterir. Onun yaptığı kötü birşey değil önce onu kabullenelim. Benimde sözlümle benzer durumlarım olmuştu, uyardım bir daha da yapmadı. Zaten şifreler vs. de elinin altındaymış. Madem sende kıskançsın uyar, bir daha yaparsa bu lafını çiğnemek olur o zaman verirsin tepkini. Şu aşamada büyütme, unutun gitsin..

heh tam hislerimi anlatmışsınız.

heh tam hislerimi anlatmışsınız.
Kıskanç bir insan olduğum için ben anlıyorum tepkinizi o yüzden :) Saçmaladığını düşünenlere kulak asma. Ama dediklerimi de unutma. Boşu boşuna evliliğini yıpratma. Önemli olan ortak yol bulabilmektir, eşinde seviyorsa yapına saygı duyacaktır. Duymazsa o zaman konuşuruz dert diye, şimdi şuan değil :)

Kıskanç bir insan olduğum için ben anlıyorum tepkinizi o yüzden :) Saçmaladığını düşünenlere kulak asma. Ama dediklerimi de unutma. Boşu boşuna evliliğini yıpratma. Önemli olan ortak yol bulabilmektir, eşinde seviyorsa yapına saygı duyacaktır. Duymazsa o zaman konuşuruz dert diye, şimdi şuan değil :)
teşekkür ederim anlayışınız için eşim bu tarz şeyleri normal buluyor ve bence yine olsa yine yaparım modunda sinir eden kısmıda biraz bu. bu akşam tekrarı olmasını asla istemediğimi söyleyeceğim

kıskanma olayını uzun ve sık sık hissettirirseniz artık klişeleşmeye başlar tadında bırakırsanız çok eğlenceli hale getirebilirsiniz :)

kıskanma olayını uzun ve sık sık hissettirirseniz artık klişeleşmeye başlar tadında bırakırsanız çok eğlenceli hale getirebilirsiniz :)
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :) Ben daha iyisini yaptım kıskançlığımın sorun olmayacağı ilişkiyi buldum :) 3 senedir hiç sorun yaşamadık çok şükür :nazar: Zaten zamanla kıskançlığım yerini güvene bıraktı. Mutluyum huzurluyum :KK54:

8 yıldır berabersiniz
Şu an evlisiniz, mutlu olduğunuzu, onu sevdiğinizi söylüyorsunuz
Adam babanızla çalışıyor, kımıldayacak yeri yok
Ve siz ona bu kadar güvensizsiniz
Eşinizin yerinde olsam çok kırılırdım ....

Herkesin bu tip olaylara yaklaşımı farklı tabi ama bende olsam rahatsız olurdum. Aslına bakarsanız en iyisi sosyal paylaşım sitelerinden uzak durmak.

8 yıldır berabersiniz
Şu an evlisiniz, mutlu olduğunuzu, onu sevdiğinizi söylüyorsunuz
Adam babanızla çalışıyor, kımıldayacak yeri yok
Ve siz ona bu kadar güvensizsiniz
Eşinizin yerinde olsam çok kırılırdım ....

onun kızmam hoşuna gidiyor, sinirlenmiyor ve bidaha yapmıcam demiyor, daha da kızdırmaya çalışıyor. Eşim önceden bayan kuaförüydü ben o mesleği yapmasını istemediğim için şuan babamla birlikteler :)

Back
X