Saçma değil mi kızlar?Günlerdir canım sıkkın,mutsuzum,hiç bir şey yapmak istemiyor canım.Düzelmek istiyorum ancak sorunun ne olduğunu bilemiyorum bile.Mutlu bir ilişkim var,güzel bir işim var,Allah'a çok şükür her şey yolunda gidiyor.Ama ben neden mutsuzum bilemiyorum.Ne yapacağımıda bilemiyorum.
Saçma değil mi kızlar?Günlerdir canım sıkkın,mutsuzum,hiç bir şey yapmak istemiyor canım.Düzelmek istiyorum ancak sorunun ne olduğunu bilemiyorum bile.Mutlu bir ilişkim var,güzel bir işim var,Allah'a çok şükür her şey yolunda gidiyor.Ama ben neden mutsuzum bilemiyorum.Ne yapacağımıda bilemiyorum.
bahar yaklaşırken bu tip depresyonlar olabiliyor.. yani problemin depresyon.. mutlaka doktora git.. antidepresan kullanmanı tavsiye edecektir.. kendinde bu durumla başa çıkabilirsin.. bol temiz hava almak ve hobilerinle uğraşmak iyi gelecektir.. hatta yeni uğraşlar edinebilirsin.. yalnız kalmamaya bak.. sevdiklerinle vakit geçir..
Herkese teşekkürler arkadaş.Allah'a olan inancım elbette ki sonsuz lakin sanıyorum sorunu anlamaya başladım...Ben bütün arkadaşlarımı hayatımdan cıkardım cünkü arkadaslarım hayatımda olmaması gereken kişilerdi arkadan konuşan iki yüzlü bilirsiniz...
Yaklaşık bir yıldır ev iş arasında koşturup duruyorum arkadaş adına konuştuğum tek kişi erkek arkadaşım.Ama gelin görün ki ne kadar canımdan parça olsada bi kız arkadasın yerini tutmuyor.Sanıyorum asosyallikte gerçekten çığır açmaya doğru ilerliyorum
uzun ve günessiz gecen bir kis mevsiminden sonra mevsim dönümlerinde bunlari yasamak cok normal.üstelik teshisin bir kisminida sen koymussun zaten,arkadassizlik iyi degil, ne kadar iyi olursa olsun sevgili , kiz arkadasin yerini tutamaz,keyif alabilcegin bir kursa basvurup belki yeni kisiler tanimak sana iyi gelebilir.en kisa zamanda yüzünde güller acmasi dilegiyle
uzun ve günessiz gecen bir kis mevsiminden sonra mevsim dönümlerinde bunlari yasamak cok normal.üstelik teshisin bir kisminida sen koymussun zaten,arkadassizlik iyi degil, ne kadar iyi olursa olsun sevgili , kiz arkadasin yerini tutamaz,keyif alabilcegin bir kursa basvurup belki yeni kisiler tanimak sana iyi gelebilir.en kisa zamanda yüzünde güller acmasi dilegiyle