Doğru erkekle miyim , çok huzursuzum yardımcı olun. :(

mantıgın bittiği yer resmen ikili oynuyor .ne yardan geçerim ne serden deyimini uygulamış resmen .ver yolu gitsin o düşünsün sonra sende bir sıkıntı yok vicdanın rahat sıkıntıyı çekecek olan o biraz burnunu sürttürmen lazım bence :34:

Ben guvenilir bulmadim cnim
Umutsuzluga kapilma daha iyisin bulamam falan deme kendiniz uzme
Simdi seviyorm diyorsun ayril desek de istemeyeceksin bunu

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ne die bu kadar uğraşıyosun anlamıyorum.sen yokken buuluşmalar,msjlaşmalar felan.diyelim ki evlendin evlilik öyle bişey ki sırtını dönebilmelisin,güvenebilmelisin.sen buna sırtını dönebilecekmisin.sürekli acaba benimle değilken onu mu aradı,görüştü mü diyemi düşüneceksin evlendiğinde de...hiç uğraşmaya emek vermeye gerek yok sevmiş yada seviyo olabilirsin.ama güven herşeydir. bi süre sonra ayrıldıktan sonra fazla bile dayanmışım diyeceksin.emin ol daha çok seveceğin insan çıkacak:20:

Belki farklı numaradan yazdığın zaman inanmış gibi yapıp seni rahatlatmak için güzel bi rol yapmıştır belki durumları öyle farklı numaralardan mesaj atma gibi bişeyi gerektirmiyordur sonuçta o ikisi arasındaki durumu tam bilmiyorsun yani tam anlatamadım ne bileyim yazma tarzından konuşma şeklinden anlar sonuçta o kız onunla ne tarz konuşuyor bilmiyorsun

Son düzenleme:
Back
X