- 17 Ocak 2015
- 291
- 169
- 48
- Konu Sahibi rapunzel89
Çok sağol canım bu konuşmalar bana çok iyi geldi :)
ne demeeeeeek yalnız değiiliz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım bu konuşmalar bana çok iyi geldi :)
O kadar anlamsız geldi ki yaptıkları gay misin demişliğim bile var kucukpisi düşün çaresizliği :)
7 aylık basta tartısmalarla başlayan ama sonra gayet güzel giden bir ilişkim vardı son bir ayda sevgilime bişey olduyani sorun çıkarmaya başladı ben hemen evlenemem diye ayrılmak istedi önce tamam beklerim daha erken dedim barıstık sonra seninle evlenmek istemediğimi farkettim dedi ayrıldı ertesi gün öyle demek istemedim senden vazgeçemem dedi barıştık iki gün sonra ben yapamıyorum dedi tekrar ayrıldık beş gündür ayrıyız sevmeyen insan pişman olur mu defalarca ya da seven insan bunu yapar mı o kadar çok seviyorum ki onu kötülüğü yakıştıramıyorum. Bir insanın kafası bu kadar karışık olabilir mi gerçek sebebi ne olabilir yardım edin lütfen ??
Ben bitene kadar çabalarım elimden geleni yaparım ama bittikten sonra tek kelime etmem aramadım aramam umarım farkına varırIyi aksamlar, bence sevgilinizin akli baya karisik su an saglikli iliski yürütecek gibi gözükmüyor anlattiklariniza göre.
Bir evet, bir hayir sizinde duygularinizla oynuyor. Herseyi zamana birakin, sakin üstüne düsmeyin.
Saygilar
Elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorumBu kadar kararsız olmasının bir nedeni vardır.acaba sizmi birşey yaptınız bilmedende olsa
İnsanları tanımadan bilemiyoruz ne yazık ki en başından beri kaderimin o olduğuna inanmıştım beni hiç bırakmaz sanmıştım nerden bilebilirdim böyle şeyler yapacağını kısmet işte nasipte ne varsa o demek ki lorincim