- Konu Sahibi Rebrussahin
-
Ben senin yerinde olsam napardım biliyo musun. Nişanlıma derdimki ya benim telefonum çok eskidi bi telefon almak istiyorum kendime. Şimdi mi alsam evlenince mi ne dersin ?Aynen öyle nişanlım ailesine sürekli yardım edermi bilemiyorum evlenince sorun olurmu onunla konuşucam
Açık açık konuşmaktan başka çare yok.Nasıl yani hayır tabiji bişey olmazsa olmuyprdur ama çok iyi biri seviyorum da siz olsanız napardınız
Haklısınız evlenince biticek bu yardımlar sadece ihtiyaçları oluraa diyor ama ben o ihtiyaçların hiç bitmemesinden korkuyorumNe demek onun parası, dilediğini yapar. Evlilik kurumu böyle bir şey değil. O kredi parası, sizin geçiminiz için eve giren toplam paradan gidecek. Sizde kendinizi kısacaksınız yeri gelecek.
Çok iyi düşün ve gözlemle. Çok üzülürsün sonra. Ben iyi kazanıyorum, eşimin parasına ihtiyacım yok. Buna rağmen kafasına göre harcama yapmaz. Biz her şeyi beraber yaparız, ailemize bir şey alınacaksa bile karşılıklı görüşlerimizi sorarız. Çok önemli şeyler bunlar benim için. Sen de benim gibi düşünüyorsan, öyle birini bul.
Çok doğruBen senin yerinde olsam napardım biliyo musun. Nişanlıma derdimki ya benim telefonum çok eskidi bi telefon almak istiyorum kendime. Şimdi mi alsam evlenince mi ne dersin ?
Şimdi alsam masraflar çok zora girelim istemem. Evlenince de zaten geçim zor giderlerde çok olacak napsam bilmiyorum de. Yem at yani. Bakalım ne diyecek. Anlarsın zaten tavrından
Evet zaten hep ailesibe götürüyor beni bıktımAçık açık konuşmaktan başka çare yok.
Nişanlınız da sizi seviyorsa bir dediğinizi iki etmemesi lazım.
Sizin istekleriniz erteleniyorsa üzgünüm ama aileci biriyle berabersiniz demektir.
Bu tipler evlenince değişmiyor siz sinir hastası olursunuz. Sürekli borç içinde yaşamak istemezsiniz değil mi?
Evet evimizayrı diyor aynen dediğiniz gibi şuan zaten gözlemliyorum zaten daha evlenmemize var iyice düşünücemNişanlınla konuş, açık açık sor ileride ne olacağını. Muhtemelen, evlenince herkesin evi ayrı olacak diyecektir. Bununla yetinme ve gözlemle. Hem borç harç benle evlenecek, hem gidip iphone alacak kardeşine. Düşündüğün gibiyse, yani ailemdir sana mı soracağım, istediğimi alırım derse, ayrıl gitsin. Tek tavsiyem bu.
Evet bende şuan böyle yapıcam zaten yemeyenin malını yiyorlar daha bana bir saat bile almadı nişanlım varsın almasın onda değilim ben onu zaten seviyorum ama kardeşinin şımarıklıklarına dur demeliBilezik elbette isteyeceksiniz. Sakın çekinmeyin isteyin. Siz istemez ve anlayışlı taraf olursanız evlendiğinizde de kocanız görümceye yedirir, sizin istekleriniz ertelenir.
Rica ederim.yok evleninc3 degisebiliyor durumlar merak etme.. esinin ustune de cok gitme ki yalan soylemesin.ailesiyle hayatta muhattab olma bu konularda yuz goz olma.burda sorumluluk sahibi karar sahibi eşin olucak. Kendi aklimi kendi kullanmasi gerek sende aydinlatican onu sadece :) insallah iyi olur herseyTeşekkür ederim empati yaptığınız kibar yorumunuz için keşke herkes sizin gibi olsa
Bazen cogunluk ayni seyi söylüyor diye o şey dogru olmaz. Kimisi cidden ezbere konusup sacmaliyor. Birisi 22 yasindayim surekli telefon kiriyorum. Evlenmek uzere olan abime aldiriyorum dese duduk buze buze ama sen asalak misin git calis derler. Bazisi cidden ezbere konusup sacmaliyor. Herkesi ciddiye alma. Ancak.kafanda kurma git konus nisanlinla. Boyle olmazTeşekkür ederim haklısınız ağzı olan kpnuşuypr konuşucam nişanlımla en kısa zamanda
Evet bende en çok ona kızıyorum söyleyince işte plan yaptım diyoe ama hep bu kız yüzünden borçlanıyorBurada hata nişanlınızın. Evlilik hazırlığında olan adam hesabını kitabını bilmeden iş yapıyorsa ben sorunu onda arardım.
Sakın Sakın öyle düşünme neden almıyormuş alsın alacak ben nişanlıyken aldırdım çok iyi etmişim alıştı biliyor altın sevdiğimi doğumlarımda taktı anneler gününde bile taktığı olur kendisi yurt dışında görevli izne geldiğinde mutlaka alır bileziğimi gerçi ev aldık satıldı hepsi ama olsun sakın bak alma deme gerek yok deme inan bana mütevazi olanın kıymeti olmuyorEvet bende şuan böyle yapıcam zaten yemeyenin malını yiyorlar daha bana bir saat bile almadı nişanlım varsın almasın onda değilim ben onu zaten seviyorum ama kardeşinin şımarıklıklarına dur demeli
Ama sürekli alıyor kardeşi senede 4-5 telefon aldırdı kırdı sürekli
Oo çok kötü. Aileci biriyle evlenip ömür boyu mutsuz, boşanmış kadın olacağınıza, nişan atıp 3 ay ağlayan bekar olursunuz.Evet zaten hep ailesibe götürüyor beni bıktım
Haklısınız valla hep iyi niyetimden kaybettim aldırıcam ona telefon alan banada alsınSakın Sakın öyle düşünme neden almıyormuş alsın alacak ben nişanlıyken aldırdım çok iyi etmişim alıştı biliyor altın sevdiğimi doğumlarımda taktı anneler gününde bile taktığı olur kendisi yurt dışında görevli izne geldiğinde mutlaka alır bileziğimi gerçi ev aldık satıldı hepsi ama olsun sakın bak alma deme gerek yok deme inan bana mütevazi olanın kıymeti olmuyor
Bu sözünüz çok doğru geldi belki de haklısınız sevmek yetmiyordurOo çok kötü. Aileci biriyle evlenip ömür boyu mutsuz, boşanmış kadın olacağınıza, nişan atıp 3 ay ağlayan bekar olursunuz.
Hayır ne münasebet.Evet bende şuan böyle yapıcam zaten yemeyenin malını yiyorlar daha bana bir saat bile almadı nişanlım varsın almasın onda değilim ben onu zaten seviyorum ama kardeşinin şımarıklıklarına dur demeli
Yok zaten ailesibe kardeşine belli etmiyorum hiç sormadım bile o kendi söyledi bende nişanlıma nazik bir şekilde söylücem hesabını bilmesiniRica ederim.yok evleninc3 degisebiliyor durumlar merak etme.. esinin ustune de cok gitme ki yalan soylemesin.ailesiyle hayatta muhattab olma bu konularda yuz goz olma.burda sorumluluk sahibi karar sahibi eşin olucak. Kendi aklimi kendi kullanmasi gerek sende aydinlatican onu sadece :) insallah iyi olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?