bir derdim var bana akıl verebilir misnz? :(

merve2941

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
11
0
16
Kocaeli
Mrb arkadaşlar.konuya nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum...

5 yıllık evliyim.eşimi çok seviyorum.böyle bakmaya doyamayan herşeyi kocamla birlikte yapmak isteyen acayip aşık biriyim.
Ama gelin görünki kocam da tam tersi.evlendik evleneli doğru düzgün beni alıp biyere götürmüşlüğü yok.
Resmen benimle vakit geçirmekten kaçıyor.zaten hiç bir ortak noktamız da yok.
Bi kere olsun oturupta karşılıklı muhabbet edemeyiz hep sonu kavgayla biter.kavgada kavga olsa sadece ben konuşurum dinlemez karşılık vermez.
benim her yaptığım her söylediğim ona saçma geliyo.hep beni bozup tersliyo.
Küçümsemek için söylemiyorum ama kendisi lise terk.
Zaten ailelerimizde çok farklı.arada uçurumlar var.
Buarada ilk zamanlar evimiz ayrıydı ama şimdi özel sebeplerden dolayı eşimin ailesiyle yaşıyoruz.
Daha doğrusu biz evimizi yaptık onları yanımıza aldık.
Eşimin 2 tane erkek kardeşi var onlarda benimle ve ikisi de uyuşturucu kullanıyor.
Evimin hiç düzeni yok.kim ne zaman gelip gidiyo belli değil.Zaten gelende ayık kafayla gelmiyo.Evimize polis basmışlığı bile var o derece.
(evlenmeden önce bilmiyordum böyle bir aile olduklarını ve eşim de böyle biri değildi evlendikten sonra herşey değişti)
Ailemde napsın resmen kuduruyolar ben nasıl böyle şeylere katlanıyorum diye.eve geri dönmem için binbir türlü dil döküyorlar.
Ama ailesinin tersine eşimin tek bir kötü alışkanlığı yok.Sigara içmişliği bile yok.çünkü okadar bıkmışki.
Evin yükü hep onun omuzlarındaymış.kardeşleriyle uğraşmaktan bıkmış.(Anne baba çok cahil çocuklarıyla ilgilenememişler)
İşi gücü çalışmak zaten arada bir dışarı çıkar.çok efendidir herkes tarafından çok sevilir sayılır.
Ama tek yaptığı şey evin ihtiyacını karşılamak ben bişey istiyim hemen gider alır. onun haricinde hiç bişey umrunda olmaz.
Ne bir özel günümüzü kutlar nede benimle ilgilenir.
Ben neden bukadar sabrediyorum inanın bilmiyorum.
Bir umutla eşimin ailesinin kendi evlerine çıkmalarını bekliyorum.(O da meçhul)
Buarada unutmadan söliyim 5 yıldır çocuğumuz olmuyor.Başta Bende sorun var diye düşünüp doktor doktor gezdim.
Baktım öyle bi yere varamıyorum.kavga gürültü eşimi doktora götürebildim ve sonuç eşim kısır.
Şaka gibi geliyor insana dimi.nasıl böyle herşey üst üste gelebilir.Ama benimde yüzümden gülümseme hiç eksik olmaz.
Hep bir şekilde mutlu olmaya çalışıyorum.
Ama bi taraftan da hata mı yapıyorum sabrederek diye düşünmedende alamıyorum kendimi.
Sizce doğru mu yapıyorum ?

valla türk filmi gibi, açıkcası neden aynı evde oturduğunuzu pek anlamadım büyük sorun, zaten başbaşa kalamıyorsunuz ki bu durumda
ikinizin arasındaki uyumsuzluğa gelirsek ortak noktanızın olmadığını lise terk olduğunu biliyordun sanırım değil mi?
çocuğunuzun olmaması konusuna gelirsek belki de hayırlısı böyledir diyorum, yani şuan da evinize bi bebek geldiğini düşünemiyorum bile

kardeşim ne diyelim hakkında hayırlısı neyse o olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah..:44::44:

Evet hatta yapiyosun hemde nasil bir hatta...
Es demek her istedigimi getiren degil benimle konusa , benimle ortak yanlari olan , benimle gezip tozan , konusan muhabbet eden biri olmali...

Birseye ihtiyacim olsa baskasida kosup gider alir...
ve esinin ailesi 2 uyusuturucu bagimlisiyla ayni evde yasamakta ne demek???
Hayatini resmen riske atiyosun sen , canim benim bi kendine gel ve lutfen dusun ..
bu nereye kadar boyle gider , madem ailende arkanda neyi bejliyosun ?
Bosan demek kolay elbette , ama boyle bir evlilikte olmaz olsun sevgi nereye kadsr ?
Hayata birkez geliyoruz biraz olsun kendimizi dusunelim lutfen..

Maşallah size gerçekten, ne kadar zor bir durum içindesiniz hala gülümsemeniz eksik olmuyormuş.

Adamın ailesi bence yaşam sevincini almış. O ne öyle uyuşturucu bağımlısı ve abilerinin emeğini sömüren iki kardeş. Sizin hayattan mutluluk almak adına her öneriniz ona saçma geliyordur. Belki zamanla biraz değiştirirdiniz onu ama böyle bir aile ile beraberken çok zor.

Siz çalışmıyor musunuz? Tedavi aldıramıyor musunuz kardeşelere? En kötüsü ucuzundan bir ev tutup onları kiraya çıkartamaz mısınız?

.

.

Eşimin ailesinin şuan ayrı bi eve geçecek durumu yok.bazı borçları var ve o borçların bitmesini bekliyoruz.Evet lise terk olduğunu biliyordum ama iyi anlaştığımz için rahatsız etmiyordu beni.Bebek işini de ben bilerek yapmıyorum zaten yoksa tüp bebek yaptırabiliriz.

valla o kardeşleri hala aktif uyuşturucu kullanıyorsa o borçların pek biteceğini düşünmüyorum
eşin depresyonda olabilir mi
bilmiyorum severken ayrılmakta zor, belkide aileni dinlemelisin, kaç yaşındasın

eşini sevdiğin belli de
şartların çok kötü

eşinin sana olan sevgişsinden de emin değilsin
üstelik toplumda göze batacak olan ve yadırganacak olan birçok insanla birlite adına evblilik dediğiniz bir hayatı sürdürüyorsun
evine giren çıkanların düzeni bile yokmuş
buna nasıl yuva denirki

seni üzmek istemem
ama kendini kandırıyorsun
ve herşeyde bir hayır vardır
öyle bir ortamda nasıl bir evlat yetiştiecektin ki

yorumunuz için fikriniz için teşekkürler

Bende farkındayım ama bi umut işte eşimin ailesi gidince herşey düzelir diye bekliyorum işte.çocuk işini de o yüzden erteliyorum.

iyi ki çocuğunuz yok öyle bir ortama çocuk getirme düşünceniz hata zaten , nasıl o evde madde bağımlılarıyla yaşıyorsunuz o da ayrı konu. eşiniz de çok iyi birisi olabilir ama kardeşlerini alıp bir tedavi merkezine vs. götüremiyor mu , sizinle de ilgilenmiyorsa nasıl bir evlilik sürdürüyorsunuz

Eşinin hangi yönünü seviyorsun ki? Halen seviyorum dediğin için soruyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşim kardeşleri için çok masraf yapmış zamanında ama yine devam ettirmişler.artık uğraşmaktan bıkmış.eve de düzenli olarak gelip gitmedikleri için rahatsız olmadığını düşünüyorum.1 gün geliyosalar 5 gün gelmiyorlar.

siz de rahatsız olmuyorsanız sıkıntı yok

Allah yardımcın olsun ama ben ne yapacağım diye düşünceler bir kere girmiş se kafana kangren olmuş bu evlilik zaten, her ne kadar deli gibi sevsen de eşinin gözündeki boşluğun farkındasın. eşinin kısır olması çok üzücü ama belki de Allahın sana bir lütfudur. eşin her şeyin farkında seni sevip koruyup kollayan aşık bir adam olsa asla vazgeçme derdim. ama senin gözünün içine bakmayan bir adam için bırak bir ömür geçirmeyi bir saatini bile harcama. emin ol ayrıldıktan sonra pişman olacağın tek şey neden beş yıl bekledim, neden ona ve ailesine bu kadar katlandım olacak

Hep kendınden odun verıyosun farkındamısın?! Allahım gunah yazmasın ama cocuk olmadıgı ıcın sanslın tovbe yarabbım ama uyusturu bagımlısı amcalar evde o cocuk noludu yarabbım sen neden katlanıosun zaten kendıne bu soruyu sormussun ama onların gıdıcegı yok gıbı ayrıca esın ıcınde ne yasıyor kımbılır onuda suclamak bana gore yanlıs adamın kardeslerı bı dert kendısının cocugu olmuyo onumu takıyor acaba vallahı durumuna cok uzuldum arkadasım hala psıkolojının yerınde olup gulumsemende bır basarı kıyamm sana en ıyısı o evden uzaklasman aılende yanındaymıs boyle bır omur gecmez be canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…