- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Selamlar öncelikle herkese... İzmir de yaşıyorum ben ve bugün işle ilgili bir konuya canım sıkılmış dışarı çıkmıştım ki bir yoğun kalabalık gördüm ne oluyor diye koşunca baktım ki otobüsler bedava herkesi ege üniversitesine ''foçada saldırıya uğrayan yaralı askerlerimize^''kan vermeye götürüyor... Bornovadaydım ben ve inanılmaz bir kalabalık hatta pekçok kızılay kan bağışı aracı merkezlerde kan veren yüzlerce insan sırada... ben de birşeyler yapayım kan vereyim diye koştum sıraya girdim k i yaşlı bir ninemiz sırada... görevli kişi sizden almazar beklemeyin deyince ''çocuklar saldırıda yok ediliyorsa yaşlılar tabiki de kan verebilir dedi ağlamaklı bir ifadeyle''... sırada bekleyen asker annelerinin gözyaşları sicim gibi akıyordu... keşke kan vermekten öte birşeyler yapabilsek dedi bir adam ki ne anlamı bir sözdü o... ve iş yoğunluğundan dolayı canım sıtkın yoa çıkmıştım ya kendimden utandım
üç kilo aldım dert,eşim küstü dert,kaynana güldü dert derken çevremizde olanların korkunçuluğunu görünce dehşete kapıldım...nerde yanlış var bizler ne yapabiliriz deyip durmaktan başka ölen şehidimize dua ettim sadece ve yaralılara a cil şifalar dileyerek..... Vatan sağolsun hep varolsun da ölmesin hiç uğruna gencecik çocuklar,onlarla beraber anneleri ölüyor,aileleri ölüyor,sevdikleri ölüyor ölmesinler
''yaralı askerlerimize acil kan lazım''anonsu beni yerlle bir etti sanki
Allahım sen koru hepsini,hepimizi.......