Bir derdim var,bin derdim var:((

Gavur İzmir oruç tutmaz tabi kan verir diyen asalaklara sadece acıyorum zavallılar!!! Kurban olun siz o gavur izmire... o yaralı evladımıza derman olacaksa oruç mu düşünür insan be akılsızlar...... Allah katında çok daha insanlıktır bu düşünce... atacak b.k bulamadılar tabi başka... yüreğinizdeki insanlık duygusu tükenmiş zavallılar...

aaa hakkaten bunu diyen kansızlar oldu mu yaa???

Olmuş hemde birsürü kişi. hatta bana özelden mesaj yazan bir asalak var rezil salak dinsiz vs yazmış bana kan vermişim tabi oruçsuzmuşum???

burdan mı face ten mi

Allah ım inanamıyorum ya bu kadar mı gözleri kör bu insanların

böylelerinden korkacaksın zaten

neden izmirlileri sevmedikleri ortada aslında fazla söze gerek yok

neyse zaten üzgünüm bu gereksiz insanlar için canımı sıkmaya değmez

Olmuş hemde birsürü kişi. hatta bana özelden mesaj yazan bir asalak var rezil salak dinsiz vs yazmış bana kan vermişim tabi oruçsuzmuşum???

pes!!! sakın sen sinirini bozma bunun gibiler için nası bir kafa yapısı anlamış değilim...

doktorun bulaşmayın dediği tipler.....

Gavur İzmir oruç tutmaz tabi kan verir diyen asalaklara sadece acıyorum zavallılar!!! Kurban olun siz o gavur izmire... o yaralı evladımıza derman olacaksa oruç mu düşünür insan be akılsızlar...... Allah katında çok daha insanlıktır bu düşünce... atacak b.k bulamadılar tabi başka... yüreğinizdeki insanlık duygusu tükenmiş zavallılar...

Bunu söyleyen insanlar olduğuna inanmak istemiyorum.

Bu cümleyi kuranların müslüman olduğunuda kabul etmiyorum.

Bizim dinimiz hoşgörü,insanlık ve iyilik dinidir,yobazlık değil.

Böyle kutsal bir amaç için değil bir gün 30 gün gene orucumu bozabilirim.

burdan mı face ten mi

Allah ım inanamıyorum ya bu kadar mı gözleri kör bu insanların

böylelerinden korkacaksın zaten

neden izmirlileri sevmedikleri ortada aslında fazla söze gerek yok

neyse zaten üzgünüm bu gereksiz insanlar için canımı sıkmaya değmez

Zaten İzmirliler de böyle insanları adam yerine koymaz:)) bugün gurur duydum bir izmirli olarak kan bağışına koşanlarla... elinde bebeğiyle koşan vardı,yaşlı teyzeler vardı,lise öğrencisi yaşındaki gençler vardı..... 5 dakikada yüzlerce kişi geldi tek anonsla.. alkışlanmalı sadece...

Bunu söyleyen insanlar olduğuna inanmak istemiyorum.

Bu cümleyi kuranların müslüman olduğunuda kabul etmiyorum.

Bizim dinimiz hoşgörü,insanlık ve iyilik dinidir,yobazlık değil.

Böyle kutsal bir amaç için değil bir gün 30 gün gene orucumu bozabilirim.

Böyle bir durumda orucunu düşünen zaten insan olamaz.....

pes!!! sakın sen sinirini bozma bunun gibiler için nası bir kafa yapısı anlamış değilim...

doktorun bulaşmayın dediği tipler.....

Bana burdan bile hakaret edebiliyorlar ya pes!! fakat farkında değiller ki ben bir hukukçuyum ve bu hakaretlerle kendilerine ulaşıp yosma kimmiş gösterebilirim???

kendileri oruç tutuyor ya müslümanlar ya ...demekki kendi şehirlerinde olsa kan vermek için iftar saatini bekleyecekler.. nasıl bir salaklıktır. nasıl bir mantıkla söylenmiş sözler bunlar..

Bana burdan bile hakaret edebiliyorlar ya pes!! fakat farkında değiller ki ben bir hukukçuyum ve bu hakaretlerle kendilerine ulaşıp yosma kimmiş gösterebilirim???

ay var yaa kötü birşey yazmamak için zor tutuyorum kendimi...yosma ne beee....

sen bunlara bi mahkeme kağıdı gönder el pençe divan karşılarında durmazlarsa top olayım.....

Hala daha prim yapıldığını düşünenler var ya pesss. Yok şehitler İzmirden olmasaymış kan vermezlermiş yok dinsizler yok oruç tutmuyorlar !
Orada kan akıyor sizin dert ettikleri şeye bakın!!
Bunları diyen herkesi kınıyorum İzmir üzerine düşen görevi yapmıştır helal olsun gavur İzmirimize bi kez daha gurur duydumm memleketimle.

Zaten İzmirliler de böyle insanları adam yerine koymaz:)) bugün gurur duydum bir izmirli olarak kan bağışına koşanlarla... elinde bebeğiyle koşan vardı,yaşlı teyzeler vardı,lise öğrencisi yaşındaki gençler vardı..... 5 dakikada yüzlerce kişi geldi tek anonsla.. alkışlanmalı sadece...

aynen

kısa bi süre de bütün ihtiyaç karşılandı saat 15.00 civarında bile kalabalıktı insanlar hala geliyorlardı

keşke bi Allah razı olsun deselerdi de o dilinden düşürmedikleri günaha girmeselerdi

yazık gerçekten çok yazık

Bildirdim zaten tatlım

demek buradan! bazı insanlar böyle oluyor işte...bunalrın kalplerini simsiyah balçık kaplamış ve dinimizi kullanarak insanlara türlü hakaret ederler..bunlara acımak bile yersizdir...aslında kim açıklayacakısn o pisliği! çok sinirlendim!!

Son düzenleme:
Kan vermek orucu bozmaz. Hadi bozdu diyelim kimse İzmirlilere dinsiz- gavur muamelesi yapamaz, herkes kendinden mesul.
Birileri sadece bıçak kemiğe dayandı dedikçe bir şeyler değişmeyecek. Allah kan veren, dua eden herkesden razı olsun.

.

Son düzenleme:
Bugün bu konuyu okuduğumda duygulanmıştım.
Şimdi bir bakayım dedim, şok oldum diyebilirim.
Bir yaralıya kan bağışına koşanlara laf atan dil uzatan insanlar olduğuna inanamıyorum.

Yazık kalpleri paslaşmış zavallılar.

ay var yaa kötü birşey yazmamak için zor tutuyorum kendimi...yosma ne beee....

sen bunlara bi mahkeme kağıdı gönder el pençe divan karşılarında durmazlarsa top olayım.....

Eşimde avukat ve ben de... ve gerçekten hakaret mesajı yazan kişiyi tespit ettirip gerekeni yapacağım... yüzyüze gelince merak ediyorum tepkisini ilgili kişinin?

Back
X