Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek buradan! bazı insanlar böyle oluyor işte...bunalrın kalplerini simsiyah balçık kaplamış ve dinimizi kullanarak insanlara türlü hakaret ederler..bunlara acımak bile yersizdir...aslında kim açıklayacakısn o pisliği! çok sinirlendim!!
Eşimde avukat ve ben de... ve gerçekten hakaret mesajı yazan kişiyi tespit ettirip gerekeni yapacağım... yüzyüze gelince merak ediyorum tepkisini ilgili kişinin?
Bana burdan bile hakaret edebiliyorlar ya pes!! fakat farkında değiller ki ben bir hukukçuyum ve bu hakaretlerle kendilerine ulaşıp yosma kimmiş gösterebilirim???
Buraya tüm samimiyetimle yaşadıklarımı yazdıktan sonra izmirli dinsiz,yosma,kaşar vs sözleri haddini aşan sözler... ''sizin yedi sülaleniz dinsiz'' sözü üzerine elimden geleni yapacağım ve haddini bildireceğim... ve asla kelime ettirmem onlara.. ki beş vakit namazındaydı hepsi de..... insan olmalı biraz insan!! ruhunu kaybeden zavallı hayvanı da bağlasan aç kalır ki sen ondan betersin!
Buraya tüm samimiyetimle yaşadıklarımı yazdıktan sonra izmirli dinsiz,yosma,kaşar vs sözleri haddini aşan sözler... ''sizin yedi sülaleniz dinsiz'' sözü üzerine elimden geleni yapacağım ve haddini bildireceğim... ve asla kelime ettirmem onlara.. ki beş vakit namazındaydı hepsi de..... insan olmalı biraz insan!! ruhunu kaybeden zavallı hayvanı da bağlasan aç kalır ki sen ondan betersin!
Allahım korusun tüm askerlerimizi ve hepimizi... ve herkesin kalbine biraz insanlık, biraz merhamet, biraz nur katsın inşallah.....
Olmuş hemde birsürü kişi. hatta bana özelden mesaj yazan bir asalak var rezil salak dinsiz vs yazmış bana kan vermişim tabi oruçsuzmuşum???