• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var bin dermana degismem

Yani çok saçma...
Elmayla armutu karşılaştıriyorsun.

Öyle bir yazmışsın ki sanki eğitim ve kariyer kötü bir şeymiş gibi.
Ya da kariyerli insanlar aşık olamiyor gibi.
İlla birinden birini seçmek zorundaymisiz gibi.

Kariyer yaptım. iyi para kazanıyorum. Sevgilim var. Mutluyum. Onu bir gün görmesem, kokusunu içime cekmesem özlüyorum.

Yani hepsi bir arada olabiliyor.

Bunlari da "ay ne şahane hayatım var" demek için yazmadım. Hayat bu, aşk bitebilir, ayrilabiliriz, sağlık sorunlari vs olabilir..birazdan kapidan çıkınca kaza yapıp ölebilirim.

Siz, değiştirebileceklerinizi degistirmekle mukellefsiniz.

Meslek; çalışarak elde edilebilecek bir şey. Okuma şansı olmamış kadinlara üzülüyorum.

Aşk: şansa bağlı bir şey.
Kendinizi de yirtsaniz aşık olmayabilirsiniz ya da beklemediginiz anda aşk sizi bulabilir de.

Egitimli bakımlı ve kaliteli olun. Gerisi kader kısmet.

Abartili ask gosterileri bana ne imrendirici geliyor ne samimi.

Hem aski bulmak sevmek sevilmek icin illaki lise mezunu olmak mi lazim?

Hem kariyerli hem aski bulmis insan dolu ortalik.

Birazcik sabiretmek lazim ve nasip icin dua etmek lazim diye dusunuyorum.

Sen mutsuzluguna sebep ararken o kizi niye katiyorsun. Belki nazarin degecek. Hic sevmiyorum kendisini baskalariyla karsilastiran insanlari.

Amerika hayalini de yaparsin belki ama senin bu baskalarini kucumseyen ve baskalarina ozenen tavrin oldukca hic bir zaman mutlu olamazsin.

Once kariyer olmali zaten sonra da sahip olduklarina sukretmek.

Tek derdin evlilik ve cocuk ise bunu yapabilirsin ama sen onun yerine burada konu acmayi tercih ediyorsun.

Yani laf cok, icraat yok.

insanoğlu doyumsuzdur elindekilerle yetinmeyi bilmez başkakarının hayatına mutluluğuna imrenir

Ben size hak veremiyorum maalesef. Kendimi düşünüyorum da, bana ne milletin hayatından, evliliğinden, aşkından? Ben olsam böyle düşünürdüm. Kadınının sevilip sevilmediğini nerden bilebiliriz? Ay bilmiyorum valla işim ve arabam olsa işi gücü bırakıp da karnı burnunda kuaför elemanına özenmem herhalde. Çünkü herkes aşkı başka yaşar. Elmayla armut toplanmaz matematikte. Evlenip hamile kalmaktan daha kolay ne var? Kediler de yapıyor onu hem de peş peşe :) Benim kuzenim mesela, hemşire olacak. Bir polisle nişanlandı. Evlilik hazırlığı içerisinde. Bense onun için üzülüyorum çünkü çok genç, ne yapacak bu yaşta evlenip? Ama herkesin kendi hayatı. Yazınız kariyer sahibi olmayı "aşk yoksa boş bir iş" gibi göstermiş. Yanlış örnek olabilir yani.

En güzel çağın bu bence evlenenlerin çoğu pişman

28 yasindayim ama herkese 27 diyorum bilerek isteyerek memnuniyetle cunku yaslanmak istemiyorum :)
Cunku ben daha aşka doymadim .. gencligime doymadim.. :)
Egitimler egitimler universiteler masterler derken kariyer basamaklarini birbir tirmandim isim gucum arabam ehh belki ilerde birde evim olur inslh maddiyat ile elde edebilecegim tum hayallerimi gerceklestirdim cok sükür. sadece amerikaya gitmek kaldi onuda en gec 2 3 sene icinde hallederim :KK66:
Ama bugun is cikisi fon cektirecektik kuaforun yaninda calisan kiza öyle özendim imrendim ki icim gitti resmen.. taniyorum az cok eskiden bi ortak arkadas vardi biliyorum kim oldugunu evlenme teklifini bilbortlara yazdiran cilgin bi sevgilisi vardi evlendilerde hamileymis suan ve sanirim ozel bi gun bugun esi cicek yollamis onu konusuyordu biri ile ..
kariyerini bi kenara biraktim hayllerimi bi kenara biraktim su yalniz yasadigim hayata tercih ederdim o kizin kendi yaginda kavrularak yasadigi mutlu hayati.. varsin lise mezunu olayim asgari ucretle calisayim birak araba almayi amerikaya gitmeyi kiramizi ancak yetistirebilelim ama aska sevgiye mutluluga doymus olayim.. su sahip oldugum hayata tercih ederdim..
Simdi diyeceksiniz ki ozaman isini gucunu birakip sevdigin gel dediginde neden gitmedin.. oyle
İllet biseyki annen baban yakistirmiyo kalbin onu istio.. ama olmuyo cok buyuk fedakarlik gerekio onca emek verip vazgecmek bi ask ugruna..
anca boyle uzaktan imrenerek bakiosun iste.. geceleri kariyerime sarilip uyuyorum cok zevkli bi bilseniz :) ahh babacim ahh niye vermedin beni o serefsze :)))) serefsz diyorum kusura bakmayin ama yani napiyim alay etmek zorundayim derdimle
On
28 yasindayim ama herkese 27 diyorum bilerek isteyerek memnuniyetle cunku yaslanmak istemiyorum :)
Cunku ben daha aşka doymadim .. gencligime doymadim.. :)
Egitimler egitimler universiteler masterler derken kariyer basamaklarini birbir tirmandim isim gucum arabam ehh belki ilerde birde evim olur inslh maddiyat ile elde edebilecegim tum hayallerimi gerceklestirdim cok sükür. sadece amerikaya gitmek kaldi onuda en gec 2 3 sene icinde hallederim :KK66:
Ama bugun is cikisi fon cektirecektik kuaforun yaninda calisan kiza öyle özendim imrendim ki icim gitti resmen.. taniyorum az cok eskiden bi ortak arkadas vardi biliyorum kim oldugunu evlenme teklifini bilbortlara yazdiran cilgin bi sevgilisi vardi evlendilerde hamileymis suan ve sanirim ozel bi gun bugun esi cicek yollamis onu konusuyordu biri ile ..
kariyerini bi kenara biraktim hayllerimi bi kenara biraktim su yalniz yasadigim hayata tercih ederdim o kizin kendi yaginda kavrularak yasadigi mutlu hayati.. varsin lise mezunu olayim asgari ucretle calisayim birak araba almayi amerikaya gitmeyi kiramizi ancak yetistirebilelim ama aska sevgiye mutluluga doymus olayim.. su sahip oldugum hayata tercih ederdim..
Simdi diyeceksiniz ki ozaman isini gucunu birakip sevdigin gel dediginde neden gitmedin.. oyle
İllet biseyki annen baban yakistirmiyo kalbin onu istio.. ama olmuyo cok buyuk fedakarlik gerekio onca emek verip vazgecmek bi ask ugruna..
anca boyle uzaktan imrenerek bakiosun iste.. geceleri kariyerime sarilip uyuyorum cok zevkli bi bilseniz :) ahh babacim ahh niye vermedin beni o serefsze :)))) serefsz diyorum kusura bakmayin ama yani napiyim alay etmek zorundayim derdimle
Hiç özenme başkalarına. Emin ol kadın güçlü olmayınca erkeğin aşkı uç gün sürüyor. Mutluluk ille evlilikle çocukla olan bir şey değil. Hatta çoğu evli ve çocuklu kadın mutsuz ne yazık ki. Sen kendini mutlu edebiliyorsam eğer başkalarıyla da mutlu oluyorsun. Hayattaki gerçekleştirebileceğini her hayali gerçekleştir. Gez toz eğlen. Evlilik en kolay elde edileni merak etme.

İnsanoğlu hep kendinde olmayanı arar. Bende üni mezunu dolgun maaşlı bir işim olsun çok isterdim.

Mutluluga okadar acim ki elimde ne varsa hic bir kiymeti yok benim icin..
kabullendim ama ben hep yalniz olacagim asla mutlu olamayacagim artik..
Yalniz kalmamis aska sevgiye sevilmeye sevmeye doymus bi insan asla beni anlamaz hatta dalga gecer aaa kiza bak koca istio resmen evlilikten baska birsey dusunmuyo :)
Evlilik umrumda degil evlenmek istesem aday cok ben asik olmak isterdim..
tabi bunu anlamayanlariniz var cok normal..
yine baaaazilariniza uzun uzun aciklama yapmak gerekio kafalari hemen basmio islerine geldigingibi anliyolar.. Kimseyi kucumsedigim yok kucumsecek en son insan benim cevremde beni seven her kesimdeb arkadasim var asla burnu havada degilim ben hayatimi okumaya yukselmeye adadim yillarca hayalelrim icin simdilerde keske bu hayallerim olmasaydifa mutlu bir ask hayalim gercek olsaydi tercih ederdim kariyer mutluluk getirmiyormus sahip olunca anladim.. demek istedim.. hatta direk dedim aynen boyle... ama malum iste herzamank gibi isine geldigi gibi anlayip aklinca benim insanlari kucumsedigimi dusunup beni yargilayanlariniz kendiniz iyilik melegisiniz kesin)

Ben size hak veremiyorum maalesef. Kendimi düşünüyorum da, bana ne milletin hayatından, evliliğinden, aşkından? Ben olsam böyle düşünürdüm. Kadınının sevilip sevilmediğini nerden bilebiliriz? Ay bilmiyorum valla işim ve arabam olsa işi gücü bırakıp da karnı burnunda kuaför elemanına özenmem herhalde. Çünkü herkes aşkı başka yaşar. Elmayla armut toplanmaz matematikte. Evlenip hamile kalmaktan daha kolay ne var? Kediler de yapıyor onu hem de peş peşe :) Benim kuzenim mesela, hemşire olacak. Bir polisle nişanlandı. Evlilik hazırlığı içerisinde. Bense onun için üzülüyorum çünkü çok genç, ne yapacak bu yaşta evlenip? Ama herkesin kendi hayatı. Yazınız kariyer sahibi olmayı "aşk yoksa boş bir iş" gibi göstermiş. Yanlış örnek olabilir yani.
kuzeninin yerinde olmak isterdim :dua: :)))

kuzeninin yerinde olmak isterdim :dua: :)))
Birbirinden çoook fazla farklı şeyleri kıyaslıyorsunuz, bu şekilde mutlu olmanız imkansız. Kuzenim 21 yaşında, 22'sine girecek. Hemşirelik son sınıfta yani tamam hemşire olacak da hemen mi olacak, devlette mi özelde mi daha belli değil. Çocuk polis, doğuya tayin durumu mu ne varmış. Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde görev alacak muhtemelen ya da her zaman tehlikeli bir bölge. İşi çok riskli, teröristlerin daima hedefinde olacak. Kız ailesini özleyecek, gençliğini yaşayamadan evlenecek, aile yapılarını biliyorum kısa süre sonra çocuğu falan olur. Daha birbirlerini bile doğru düzgün tanımıyorlar. Amcam da "bu ne acele" kafasında ama yengemler ve oğlanın ailesi, kızın da istemesi nedeniyle biraz hızlı olacak. Ne bileyim 27 yaşında olsaydı garipsemezdim de bu yaşta... Zaten nasıl olsa bir gün evlenecekti, çoluk çocuğa karışacaktı. Aşka sevgiye doymayan insan özeniyor da onun ömrü en fazla 2-3 yıl. Sonra işler değişiyor. Ama herkes kendisinde ne eksikse onu istermiş. Komşuda pişen yemeğin kokusu daima daha güzel geliyor sanırım insana.

Back
X