Bir Derdim Var-dı Kurtuldum..

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
2 yılımı heba etmişim meğer..

Yazmayalı çok oldu.. Omuzlarımdan yük kalktı resmen.. 2 yıl belki bir çoğu için pek bi zaman değildir ama benim için 2 ay bile zordu. Bağlanamayan ayran gönüllünün tekiydim ben evlilik mi? bağlılık mı? hiç bana göre değildi.. tamam çok iyi bişey değil belki ama flörtöz bi insandım. bi adama bağlanmak yıllarını onunla geçirme düşüncesi bile korkunçtu.. insan sıkılır yahu derdim. ta ki karşıma o çıkana kadar onun yüzünü gördüğüm ilk an eridim bittim zor topladılar beni. ilk buluşma günümüzde sabahın 5inde kendi kendime uyandım heyecandan.. tramvayda ölücem zannettim kabataşa giderken.. elimi kolumu nereye koyacağımı bilememişim diye dalga geçti benimle 2 yıl boyunca.. bırak göz çapkınlığını kimse bakmasın diye 2 yıl ne makyaj yaptım ne saç.. sonuç mu :) en başlarda insan olumsuz olan hiç bişeyi görmüyo görmek istemiyo inkar ediyo... ama sabır da bi yere kadar.. şunu anladım ki sorumsuz adam en son evlenilicek adam. çapkın biri adam olur belki ama sorumsuz olan adam asla ve asla düzelmez.. beni olduğumu gibi kabul et diye bişey de yok eğer biriyle bi bütün oluyosan eğer. değiştirmen gereken şeyleri değiştiriceksin başka çaren yok ve ya çekip gidiceksin.. 2 yılın sonunda aldatıldığımı öğrendim hem de 2 yılın her anında sürekli birileriyle konuşmuş.. hatta benim yanımdan kalkıp gidip bi başkasıyla buluşmuş.. aldatıldığımı ayrıldıktan sonra öğrendim.. annem atlatamazsın sanıyodum dedi dün ordan geldi aklıma.. bazı şeyler insanın canına tak edince atlatmak da kolay oluyo.. ocak sonu bitti.. ocak sonu kurtuldum.. şimdi başka biriyle görüşüyorum ama ona bağlanığım gibi kör kütük değilim.. duygular aşk bi yere kadarmış gerçekten.. mantığın da yeri çokmuş.. sonunu bağlayamadım ama buradan aşk acısı çeken ve ya sürekli ilişkisinde sorun yaşayan hemcinslerime sesleniyorum.. Gerçekten hiç kimse vazgeçilmez değilmiş o adam ki beni çarptıysa ve ben bu hüsranı atlattıysam her kadın atlatır. en mantıklısı da asla ve asla o'ndan daha çok sevmemek o'ndan çok değer vermemek gerekiyomuş..

Bana ümit verdin şu an ben de nasıl ona bağlı hissetmemeye başlayacağımı merak ediyorum. 2 hafta oldu ama içim pek rahat değil. Kararımda doğru olduğumu biliyorum. Acı da çekmiyorum. Seninki gibi sorumsuz bir adam, hiç uğraşılmaz böyle bir karakterle, yanımda olmayan, desteklemeyen bir adam. Ama yine de başkasına bakamıyorum, tekrardan heyecanlanmak istiyorum, bir gün bu duyguları yeniden yaşamak istiyorum ama hiç mümkünmüş gibi gelmiyor şu an...

ilk başta bakamıyosun başkasına niyet etsen de çok çok yabancı geliyo onun bakışlarına alışmışken sürekli o böyle yapardı şöyle yapardı diyosun ama o da siliniyo zamanla.. diyorum ya ben ki ne kadar zir zop akıllıydım ben duruldum ve böyle bi ilişkiden sağ salim çıktıysam herkes yapar.

Allah razı olsun ya yüreğime sular serpildi. Ben de kolay kolay bağlanamam ama nasıl bağladıysa elim kolum bağlı hissettim uzun süre ve en uzun süreli ilişkim buydu, ondan olsa gerek. Hepimiz de kendimizi dünyadaki en çok aşık insan sanıyoruz ondan böyle oluyor, başkasıyla yapamazmışız gibi geliyor, diyorsun ya ben yaptıysam herkes yapar diye ondan dedim

2 sene haa ! az buzda degil.. nasıl basarıyor bu erkekler 2 3 5 kisiyi birden idare etmeyi anlıyamıyorum o kadar zekimiler bunlar

PEMBİKK Bunu sadece yapan erkekler mi canım ya kadınlarda pekala yapabiliyorlar

KARAMELİM sana gelince hem geçmiş olsun hemde üzülme diyebiliyorum
Annem hep der çok sevdigini degil seni çok seveni tercih et diye,biz kadınlar seviyor sevilmiyor sorumsuz insanlarla sorunlu bir hayatı tercih ediyoruz
Oysa sorumlu ve seven biri olsa bizlerde onlar için daha kaliteli bir yaşamı yakalamaya çalışıyoruz

Son düzenleme:
3 ay olmuş daha ya biriyle görüşmek yerine kafanı toplasaydın aslında

Konu naftalin kokuyor resmen Konunun ilk açıldığı zamanlar aklımı başıma alıp kurtulsaydim ruhum da daha sağlıklı olurdu islerimde daha yolunda giderdi. Ben siz kadar dirayetli olamadim galiba, dogruldum ama çok surdu. Evlenmissiniz ne güzel, umarım çok mutlusunuzdur umarım ben de gerçek aşkı bulurum diyip gidiyorum

Yani şu kouları nasıl hortlatıyosunuz

Haha sanırım ben hortlatmışım, ilk hortlatışım

Ama son konuların arasındaydı benim bi suçum yok. Sadece ilk sayfaya bakıyorum ben çünkü 2 sayfaya bile geçmem genelde. Demek ki boyle hortlatılıyormus

karamelim hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Ben de sadece ilk sayfaya bakarım Konu sahibi hesabını aktifleştrnce olmuş heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…