Bir derdim var esim

Eşiniz bile olsa ailenizle görüşmenize karışamaz aklım almıyo ya düşüncesiz bir eşiniz var .O zaman onun ailesiyle neden altlı üslü oturuyonuz o hergün görüyo ama eşinize haddini bildirin agladınız sızladınız yine izin vermiyosa ben olsan üç günlük bi çanta yapardım gitmişken üç günde kalırdım ki yaptım da tepem attı bi gittim üç ay kaldım gezdim tozdum eşim yalvardı yakardı ama he he dedim canım ne zaman isterse o zmn dönerim dedim o gün bugün dür giderim istediğim gibi eşimde geliyo benle bir ay kalıyo ben fazla kalmıyım diye :)) onun ailesine gidiyosak benim ailemede giderim hetkez haddini bilecek benim fikrim bu

Iste olmasi gerekende esinizin sizinle gitmesi ama bizimki ne gezmeye gider nede geleni ister kiz kardesim bana gelecegi zaman arayipta gelecekmis biz onlara gore degil onlar bize gore hareket edecekmis valla benim aklim ermiyor artik yaptiklarina kendi ana babasinin evine bile cikmaz oyle biri varsa yoksa kahveye gider oyun cay sigara elinden telefon dusmez boyle

2.5 aylık olduğu icin mi? bebege birsey olur endisesi mi var?
Annesi olarak gerekeni yapacaginizi bebeğinizi ihmal etmeyeceginizi merak edilecek birsey olmadigini anlatin.ikna edin.alissin gezmeye de hassas olmasın vs deyin ne bileyim

Evet cnm ama bahane annesiyle biyere gidecek olsam sen bilirsin diyor ama benim anne tarafina gidecek olsam oglan usur hastalanir diyor teyzemin oglunjn nisani oldu gecen ay gondermedi hasta olur diye kaynanam stunu sag ben bakarim sen gitte gel dedi bende hayr gidersem oglumuda gotururum dedim ne gittiler nede sonradan evine goturduler buyuk teyzemin evine daha kaynanamin siftahi yok o kac kere geldi oturmaya artik oda gelmiyor ama kendi kizinin esinin teyzeleri dayilari kaynanasinin evinden cikmaz en ufak biseyde giderler aksam soyledim o cocuga ben senden iyi bakarim merqk etme dedim biliyorum ama gidemezsin diyor bana

Amaann kocan mı var derdin var .
İzin de ne demekmiş ya hu.Bara mı gidiyon da izin vermiyor,aile ziyaretlerinde aranızda kıyamet kopmadıysa haber verilir,izin alınmaz.

11 yıllık evlilik çoktan oturmaliydi. 11 yıllık bebek hasretinden sonra daha ılımlı olmalıydı anne babalara karşı.
Vicdanen, dinen, hukuken bu yaptığı yanlış.
Ne denilebilir ki , rest çek desek sonucu sizde . Buradan konuşmak çok zor.

Eger burda olsa zaten restimi cekerim ama carisya gitmem yarim saat surer yuruyerek ordan otobuse binip 35 dk yol gidecem ordam inip bi yarim saatte kiz kardesimin evine yuruyecem ve oglum 2.5 aylik hava sartlari kotu ona kiyamadimdan o olmasa simdiye coktan gitmistim

Konu bebekle ilgili degil bence; 3 yıldır böyle diyorsunuz.

Evet 3 yildir boyle biz kavga ettik ben gittim annemjn evine babami aramis ve nasil ettiyse birsekilde kendinin hakli olduna ikna etmis ne geldi aldi beni nede aradi bende bacinin aradjm soledim bole bole oldu anneme giderken sur konusak bile demedi dedim oda cagirmis kizmis babami arayip abi suc brnim abimde araya sogukluk girmesin demis olelikle geri geldik kafama ediyim kiz kardesimin esini sevmiyormus evde kopekleri varmis onu sorun ediyor.

Neden izin istiyorsunuz.?
Bu hakkı eşinize neden tanıyorsunuz.?
Bazen aklım basmıyor, empati yapacağım diyorum olmuyor.!

Iste ilk bas nasil davranirsan ole gidiyor yayan gitme ihtimalim zor annem bana yarim saatlik mesafede 2.5 ayljk oglum var biraz buyuse zaten sormam cikar giderim

canım artık bişeyin farkına varmalısın. sen artık o 17 yaşındaki küçük kız çocuğu değilsin.. 28 yaşında anne olmuş bi kadınsın. izin isteme. hatta rest çek. ilerde senin çocuğunu da evlendiği kişi senle görüştürmezse bu yaptıklarını hatırla de.

beni aileme hasret bırakmaya hakkın yok, eğer böyle yapmaya devam edersen bebeğimi de alır giderim, bidaha da dönmem de. kararlı ol korksun biraz. ne bu seni yönetme arzusu? sen çocuksun o da baban mı? ipleri eline al biraz. bişey için de izin isteme, haber ver.

Sen git oglumu biyere goturemezsin diyor dedimde cikar giderim birdahada donmem diye erkek egosu varya ben yaparim ben ederim bunu bole eden ailesi zaten tayfun gezmeye gitmez tayfun dugune gitmez tayfun bahce isi yapmaz tayfun bayram gezmez dedikleri gibi hicbirini yapmaz tayfun

böyle konuları okuyunca aklım mantığım almıyor benim eşim böyle birşey yapsa babam girer devreye nasıl göndermezsin kızımı bize diye bide annem geldiğinde 2 gün kaldı diye laf işitecek aman allahım ne biçim vicdansız insanlarmış kendi kızları varmı evlendiğinde onlarda gidemesin inşallah kızının evine çok sinirlendim sanki eş hayat arkadaşı değil köle alıyorlar tövbe yarabbim

Annem babam da cok sinirlerniyor bu duruma ama 1 dedjler 2 dediler bakti umursamiyorlar napsinlar kendi kizlari var 2 tane buyuk gorumcem anyalyada oda kaynanasi ile ayni evde oturuyor hic anlasamazlar bunlarda onu pek sevmez zaten yilda 1 gelirler kaynanam uvey evlat muamelesi yapar cocuklarina ve kendine ama kucuk kizi burda benden 2 yas buyuk rukiye dedimi akar sular durur esimde babasida anasida ayni bi dedini 2 etmezler hafta sonlari gelirler cocuklari burda yatar diledigi gibi pat pat konusur ayni babasi gibi en basiti ya gun yapiyorlardi ben 1 hafta dedim ikna edemedim bacisi 1 msjla isi halletti

Amaann kocan mı var derdin var .
İzin de ne demekmiş ya hu.Bara mı gidiyon da izin vermiyor,aile ziyaretlerinde aranızda kıyamet kopmadıysa haber verilir,izin alınmaz.

Aman onada gonderme bu beni eve kapandim 9 aydir arada anneme goturdu annem geldi 9 ay boyunca isimi annem geldi yapti dizleri agriya agriya kendi annesi evime bir supurge vurmus degil agzi acilsa oda hasta is yapamiyor ama kendj evine oylemi siler supurur yikar bayram temizligimi gecen sene gorumcem yapti geldi kaynanam sanki allah razi olsun onla bi problemim yok anasinjn babasjnin hatta esimin yapmadini bilr o yapar beni tutar hep ama benide ona karartan esim ve ailesinin tavri

Annem babam da cok sinirlerniyor bu duruma ama 1 dedjler 2 dediler bakti umursamiyorlar napsinlar kendi kizlari var 2 tane buyuk gorumcem anyalyada oda kaynanasi ile ayni evde oturuyor hic anlasamazlar bunlarda onu pek sevmez zaten yilda 1 gelirler kaynanam uvey evlat muamelesi yapar cocuklarina ve kendine ama kucuk kizi burda benden 2 yas buyuk rukiye dedimi akar sular durur esimde babasida anasida ayni bi dedini 2 etmezler hafta sonlari gelirler cocuklari burda yatar diledigi gibi pat pat konusur ayni babasi gibi en basiti ya gun yapiyorlardi ben 1 hafta dedim ikna edemedim bacisi 1 msjla isi halletti
bunlar evliliğinizin ilk yıllarında olsa anlarımda 11 yıl sonra sı tuhaf yani....mutlaka çocuk bahane ama güzel arkadaşım ,ya onunla gitmeye ikna edeceksin, ya annesiyle yada gitmeyeceksin tabiki huzurun için....ha doğrumu yaptığı asla ama sen daha iyi tanıyorsun eşini eğer inada bindirirsen sonuçlarını sen daha iyi bilebilirsin.......

bunlar evliliğinizin ilk yıllarında olsa anlarımda 11 yıl sonra sı tuhaf yani....mutlaka çocuk bahane ama güzel arkadaşım ,ya onunla gitmeye ikna edeceksin, ya annesiyle yada gitmeyeceksin tabiki huzurun için....ha doğrumu yaptığı asla ama sen daha iyi tanıyorsun eşini eğer inada bindirirsen sonuçlarını sen daha iyi bilebilirsin.......

Annesiylemi oldursen gitmez annemin evine 1 sene oldu gitmeyeli kaldiki kardesimin evine gidecek inada bindi gidemicem ikna olmaz artik ama bu konu burda kalmaz en azindan onu yapabiliyorum yeri ve zamani geldiginde

Annesiylemi oldursen gitmez annemin evine 1 sene oldu gitmeyeli kaldiki kardesimin evine gidecek inada bindi gidemicem ikna olmaz artik ama bu konu burda kalmaz en azindan onu yapabiliyorum yeri ve zamani geldiginde
nedir bu kadınların çektiği hep bir kısıtlama,hep başımızda bir patron....ama işte dik duruşlu olunca başta asla taviz vermeyince işler yolunu buluyor tabi bununda götürüsü çok oluyor eğer karşıdaki öküzse....kusura bakmayın ama gerçekten bazı erkekler öküz yani....diyebileceğim şu ki huzur için çok şeyi sineye çekiyoruz bunu yapmak kimine göre acizlik kimine göre erdem ama gel sen erdem olduğunu düşün ve asla huzurunu bozma...şimdi bunu teslimiyetçilik olarak da görme ve zamanı gelince burnundan getir...unuttukları tek şey kadınların UNUTMADIĞI zavallılar birde kendilerini neler beklediğini bilseler :KK70:

11 senede bir insan nasil agirligini koyamaz? Inanamiyorum resmen.

Madem esiniz ailenize gondermiyor siz de onun ailesine mesafe koyun da ne yaptigini anlasin. Boyle kendi ailesine ondan once siz kosuyorken ne yaptiginin farkinda degil bence.

Ayrica sizin yasinizda biri yapacagi birsey icin baskasindan izin almaz. Hele bu aileye gitmekse...

nedir bu kadınların çektiği hep bir kısıtlama,hep başımızda bir patron....ama işte dik duruşlu olunca başta asla taviz vermeyince işler yolunu buluyor tabi bununda götürüsü çok oluyor eğer karşıdaki öküzse....kusura bakmayın ama gerçekten bazı erkekler öküz yani....diyebileceğim şu ki huzur için çok şeyi sineye çekiyoruz bunu yapmak kimine göre acizlik kimine göre erdem ama gel sen erdem olduğunu düşün ve asla huzurunu bozma...şimdi bunu teslimiyetçilik olarak da görme ve zamanı gelince burnundan getir...unuttukları tek şey kadınların UNUTMADIĞI zavallılar birde kendilerini neler beklediğini bilseler :KK70:

Ayne oyle cnm hicbirseyi unutmadim yaptiklarinin dun kendinede dedin allah sorsun bende sualini vereyim bana bu yaptiklarinda bir hatam varsa veremeyim ama sende vereme dedim herzaman ben erdemli davranip konuyu kapatirim uzatmam ama ben biseylere sustukca daha fazla seyler icin susmami bfkliyor kendi ailesine cikmayan bir adam bu oraya bile ben cikarim arsya sogukluk girmesin yuz yuze bakiyoz diye

11 senede bir insan nasil agirligini koyamaz? Inanamiyorum resmen.

Madem esiniz ailenize gondermiyor siz de onun ailesine mesafe koyun da ne yaptigini anlasin. Boyle kendi ailesine ondan once siz kosuyorken ne yaptiginin farkinda degil bence.

Ayrica sizin yasinizda biri yapacagi birsey icin baskasindan izin almaz. Hele bu aileye gitmekse...

Katiliyorum size bu yasa gelmis ama hala cahil ben ondan kucuk oldum halde mantikli hareket ediyorum kendimce oglum biraz buyusun ins ozaman gosterecegim ona simdi sabir diliyorum allahtan baska bisey gelmiyor elimden

27 yaşındaki adamın 17 yaşndaki çocuğa o gözle bakması zaten normal biri olmadığını gösterir. Yazık cidden memlekette kadın yok çünkü. E tabi o yaştaki çocupa baskı kurmak kolay olur.

Derdin neydi ya o yaşta evlendin hayat kocamı sadece , bunumu öğrendin. Yazık etmişsin kendine. Şimdi kendi egolarını tatmin etme derdinde sığ insanların elinde hayatın çürüyo.

Hiç kiimse karışamaz, kocadan izin alınmaz aileyle görüşmek için, yazık ailen neler yapmış nankör adam. Böyle biri için kendi ailemi asla ezmezdim.

27 yaşındaki adamın 17 yaşndaki çocuğa o gözle bakması zaten normal biri olmadığını gösterir. Yazık cidden memlekette kadın yok çünkü. E tabi o yaştaki çocupa baskı kurmak kolay olur.

Derdin neydi ya o yaşta evlendin hayat kocamı sadece , bunumu öğrendin. Yazık etmişsin kendine. Şimdi kendi egolarını tatmin etme derdinde sığ insanların elinde hayatın çürüyo.

Hiç kiimse karışamaz, kocadan izin alınmaz aileyle görüşmek için, yazık ailen neler yapmış nankör adam. Böyle biri için kendi ailemi asla ezmezdim.

Babannem vardi rahmetli okula gondermedi beni liseye gelen giden hicbitmiyordu birini sectim ben istedim yani oda 8 sene iyiydi son 3 sene kabak cikti hic problemimiz yoktu zaten cnm esimi hala seviyorum ama boyle yapmasina artik katlanamiyorum ve sizlerle paylasmak istedim onerilerinizi dinlemek icin

Back
X